Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Pochwa w pochwie 15

Kto się boi być szczęśliwym

Polecane posty

1 minutę temu, Pochwa w pochwie 15 napisał:

Na jakieś choojowe towarzystwo trafiłem miałem pecha 

Leżak, dobry z Ciebie chłop, nie zrażaj się niepowodzeniami. 😎

2 minuty temu, Pochwa w pochwie 15 napisał:

Weź do mnie nie pisz już bo ty poo...a jesteś że 17 nie ma stypiary nie ma 

No spoko. To nara. Ja ci nie współczuję jak coś bo mnie twój los guwno obchodzi ale się użalasz więc czekasz na odpowiedzi. Logiczne jakby. Whateva. To żegnaj 

3 minuty temu, Pochwa w pochwie 15 napisał:

Na jakieś choojowe towarzystwo trafiłem miałem pecha 

pomyśl inaczej. masz czas dla siebie, nikt nad głową nie truje itd.

6 minut temu, Hypedotella napisał:

Leżak, dobry z Ciebie chłop, nie zrażaj się niepowodzeniami. 😎

Ale mi nawet los nie dał szansy fajnej na żywo poznać mną zainteresowanej na tyle by oboje się sobie podobać 

Znam jedną, może by wyszło jeśliby chciała iść do bloku w Wawie, a tego nie wiem. Kilka lat młodsza od Ciebie, szczupła, średniego wzrostu, przeciętna, max jak Anastazja. Pracowała tylko dorywczo, widać że nie garnie się do roboty jak i Ty. Wyzwolona seks.ualnie i ubiera się hmmm.. 🤔  wyzywająco-kiczowato ale faceci to lubią😄Problem tylko że kogoś ma ale za rok może nie mieć ..

1 minutę temu, Hebee napisał:

Znam jedną, może by wyszło jeśliby chciała iść do bloku w Wawie, a tego nie wiem. Kilka lat młodsza od Ciebie, szczupła, średniego wzrostu, przeciętna, max jak Anastazja. Pracowała tylko dorywczo, widać że nie garnie się do roboty jak i Ty. Wyzwolona seks.ualnie i ubiera się hmmm.. 🤔  wyzywająco-kiczowato ale faceci to lubią😄Problem tylko że kogoś ma ale za rok może nie mieć ..

Ty nie lubisz się pie8szyc?

mi też los nie dał szansy. tylko mi podsuwał zajęte. cóż, widocznie to nie było dla mnie - teraz jak na to patrzę, to nawet dobrze.

nie mam obciążenia alimentami, nie muszę się kłócić, mam święty spokój i ciszę. nikt mi nie truje nad głową - polecam ten stan.

samotni zazdroszczą tym w związkach, a sami nie doceniają tego, co mają najważniejsze - wolność i spokój.

Edytowano przez kris888

Przed chwilą, kris888 napisał:

mi też los nie dał szansy. tylko mi podsuwał zajęte. cóż, widocznie to nie było dla mnie - teraz jak na to patrzę, to nawet dobrze.

nie mam obciążenia alimentami, nie muszę się kłócić, mam święty spokój i ciszę. nikt mi nie truje nad głową - polecam ten stan.

samotni zazdroszczą tym w związkach, a sami nie doceniają tego, co mają najważniejsze - wolność i spokój.

to po chój interesowałeś się zajętymi

1 minutę temu, Pochwa w pochwie 15 napisał:

Ty nie lubisz się pie8szyc?

A co żeś się tak uparł?

Przed chwilą, Bawidamek z Szczywilka napisał:

to po chój interesowałeś się zajętymi

zarywałem do tych które mi się podobały, dopiero później się okazywało, albo same mówiły że są zajęte - i się to potwierdzało, widywałem je później z innymi kolesiami.

Kiedyś te wszystkie karyng były pod blokiem gdyby dzisiaj były to bym se ogarnął 1

Przed chwilą, Pochwa w pochwie 15 napisał:

Kiedyś te wszystkie karyng były pod blokiem gdyby dzisiaj były to bym se ogarnął 1

prawda. social media i portale randkowe wszystko zmieniły. dzisiaj taka karyna ma 1000 chłopów chętnych.

To jest mocno przereklamowany ale kwadrans kilka razy dziennie komu robi jakieś problem egzystencji? 

Bardzo przereklamowany, jakby od tego zależało istnienie świata, ale dobrze gdy jest i nie w oderwaniu od uczucia.

3 minuty temu, kris888 napisał:

zarywałem do tych które mi się podobały, dopiero później się okazywało, albo same mówiły że są zajęte - i się to potwierdzało, widywałem je później z innymi kolesiami.

nie znałeś ich wcześniej że nie wiedziałeś czy chłopa majo czy co ?

1 minutę temu, kris888 napisał:

prawda. social media i portale randkowe wszystko zmieniły. dzisiaj taka karyna ma 1000 chłopów chętnych.

W drugą stronę też tak jest przez tindery i inne takie. Lepsi faceci mają sex na wyciągnięcie ręki, to się bawią zamiast wiązać, albo wymieniają na nowszy model gdy zupa za słona.

Przed chwilą, Bawidamek z Szczywilka napisał:

nie znałeś ich wcześniej że nie wiedziałeś czy chłopa majo czy co ?

no tak było. nie wiedziałem że już były zajęte.

człowiek próbował pod koniec gimnazjum, potem liceum, zaoczne i praca. i zawsze to samo.

Jakaś wizję mam że nam dobrze się grzeje cień wszechświata 

Nwm. Może i by stykło jakoś, ale wiesz jak jest. To jakbyś Ty miał brać fokę, gdy możesz drugą Anastazję, czy drugą Elę. 

4 minuty temu, Hebee napisał:

Bardzo przereklamowany, jakby od tego zależało istnienie świata, ale dobrze gdy jest i nie w oderwaniu od uczucia.

Ale mija pare godziny i znowu się wydaje że to najlepsze doświadczenie jakieś a samo heblowanie nie jest szalem jakimś  

1 minutę temu, Hebee napisał:

W drugą stronę też tak jest przez tindery i inne takie. Lepsi faceci mają sex na wyciągnięcie ręki, to się bawią zamiast wiązać, albo wymieniają na nowszy model gdy zupa za słona.

A dlaczego mieliby tego nie robić? Przez jakiś konstrukt rodem z matrixa? Kto ma możliwości ten korzysta z życia i na zdrowie. Na tym to zycie polega. Jeśli wszyscy są szczęśliwi w takiej sytuacji to naprawdę nie mierzmy tego własnymi miarami bo to nie ma sensu.

1 minutę temu, kris888 napisał:

człowiek próbował pod koniec gimnazjum, potem liceum, zaoczne i praca. i zawsze to samo.

I na każdy ten okres 1 próba? To nic dziwnego..

dziwne ja wiem czy moje koleżanki mają chłopów

Przed chwilą, Pochwa w pochwie 15 napisał:

Ale mija pare godziny i znowu się wydaje że to najlepsze doświadczenie jakieś a samo heblowanie nie jest szalem jakimś  

Tak jest bo pragnienie i wyobrażenie dania  lepsze niż danie to samo parę razy dziennie i codziennie 😄 Podchodzi pod uzależnienie, serio może być.

Przed chwilą, Hebee napisał:

I na każdy ten okres 1 próba? To nic dziwnego..

lata mojej aktywności 16-25, około 14 prób. średnio co pół roku, były lata że w ogóle żadnej nie poznałem. statystyk szczegółowych nie prowadziłem.

5 minut temu, Hebee napisał:

No jak wymalowana 18 na datezone otwiera cípe to komu da wiadomo że temu kenowi 20cm co przelecial już pół datezone 

2 minuty temu, PacjętkaSrebrzyska napisał:

A dlaczego mieliby tego nie robić? Przez jakiś konstrukt rodem z matrixa? Kto ma możliwości ten korzysta z życia i na zdrowie. Na tym to zycie polega. Jeśli wszyscy są szczęśliwi w takiej sytuacji to naprawdę nie mierzmy tego własnymi miarami bo to nie ma sensu.

Gdyby to nie psuło rynku..

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się