Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gilotyna66

Czepia się moich włosów

Polecane posty

Gość Gilotyna66

jezu jaka jestem zdenerwowana... Moj facet ciagle czepia sie moich wlosow. CIAGLE. Co spotkanie. "Kiedy zmienisz fryzure", "zapusc wlosy", "nie ladnie ci w krotkich wlosach" , "w dluzszych wlosach byloby ci ladniej", "trzeba zabrac cie do profesjonalisty bo te wlosy ci nie pasuja"... Od kilku lat mam krotkie wlosy takie za brode i zawsze podobalam sie sobie i innym. Wszyscy zawsze mowili mi ze w krotszych wlosach wygladam lepiej bo dlugie sciagaja mnie na dol. A tu pojawil sie on i ciagle narzeka... Rozumiem ze podobaja mu sie dlugie wlosy. Jego byla miala dluuuuuuuuuugie czarne wlosy. W ogole byla lala, a ja jestem raczej naturalna. Mam wrazenie ze on chce mnie zrobic na nia :|. Wrr... Ale ciagle powtarza mi ze mnie kocha i kochal od czasu kiedy rozstalismy sie pare lat temu. Mowi o slubie.. itd. TYLKO TE WLOSY. >:( co myslicie o jego zachowaniu?

Gość .kundys.
Mysle ze masz nasrane w tym glupim deklu

Gość Gilotyna66
nie wiem chyba tak po co ja sie wogole przejmuje takimi pierdolami:(

Gość dfgbn
facet jest dziecinny i dupowaty

Gość .kundys.
Wlosy to wlosy, jak sie ogolisz na zero to zerwie z toba? to chuj nie facet.

Powiedz mu stanowczo żeby już o tym nie wspominal bp ten temat Cię denewruje i że nie chcesz zapuszczać włosów

Gość hyyyyyyyy
j.w powiedz mu ze skoro Cie kocha to powinien Cie zaakceptowac ze Ty sie dobrze czujesz w tych wlosach i nie zminisz tego bo on chce...mozesz mu powiedziec tak jak jedna tu powiedziala: "a jak bym sie sciela na 0 to co zerwalbys ze mna?" hehe :)

Gość a moze to ty mamie
wydaje mi sie ze jestes dziewczyna mojego znajomego...ktorego uwielbiam:) i dla mniego bym zapuscila wlosy:)

Gość Gilotyna66
Nie no nie przesadzajmy z tym ze jest chujem itp. On jest w porzadku i w ogole ale mam wrazenie ze dostal jakiegos bzika na punkcie dlugich wlosow. Jeszcze 1 komentarz taki i mu wygarne... :)

Gość hyyyyyyyy
a co jak jej powie: jestes za gruba - schudnij to co ma sie upodabniac do tamtej bo on tego chce? ona mu nie mowi jak on ma wygladac :O

Gość j_ulka
mój mówi mi żebym nie zakładała włosów za ucho - co za koszmar ciągle to słyszę a jak mam normalnie funkcjonować jak mi wszytko na twarz leci i nic nie widzę ?!?

Gość Gilotyna66
heh byc moze :D kto to wie.. :D Ja owszem chetnie bym zapuscila te wlosy bo juz dawno nie mialam dlugich ale takich naprawde dlugich conajmniej do lopatek bo w wlosach do ramion wygladam strasznie :P

Gość a moze to ty mamie
z jakiego wojewodztwa jestes??:P

Gość Gilotyna66
ja sie nie mam zamiaru upodabniac do nikogo :P lubie siebie i koniec kropka. Ale naprawde on z tymi wlosami to mnie wykancza. Nastepnym razem mu powiem: OK SPOKO. DAJ MI KILKA STOW TO POJDE SOBIE PRZEDLUZYC WLOSY NAWET DO PASA. :D

Gość hyyyyyyyy
wiesz najwazniejsze zebys Ty sie czula komfortowo bo przeciez to Ty "nosisz te wlosy" ;)

Gość Gilotyna66
dolnośląskie :)

Gość a moze to ty mamie
wiesz...u mnie byl czas ze wolalam tez miec krotsze i wydawalo mi sie ze to jest ok...a teraz mam wlasnie etap zapuszczania...nie wiem..mzoe wlasnie ten moj znajomy tak na mnie wplynal;)a wlosow nie przedluzaj bo tym to sobie tylko zniszczysz

Gość Gilotyna66
Czuje sie komforowo ale przy nim powoli coraz mniej bo wiem co sobie mysli jak na mnie patrzy ("Boze te wlosy...") i powoli zaczynam chowac przed nim glowe hehe.

Gość Gilotyna66
Powiem szczerze ze tez chyba zapuszcze chocby dla swietego spokoju. :P Juz wpadlam w manie ogladania ich dzien w dzien czy cos urosly.. :D Heh paranoja az mnie to rozbawilo :)

Gość a moze to ty mamie
moj tez tak narzekal jak raz scielam na bardzo krotko(nigdy tak nie mialam) na poczatku bylam zla...potem stwierdzilam ze bede zapuszczac jednak...i teraz stwierdzam ze mial racje:D

Gość Gilotyna66
:) Ja naprawde rozumiem go ze mu sie podobaja dlugie wlosy. Mi tez sie podobaja, ale ja jestem niska i jak kiedys mialam wlosy do lopatek to czulam sie jak karzel w tych dlugich wlosach ciagnacych mnie jeszcze bardziej w dol. Nie mowie ze nie chcialabym miec dlugich seksownych wlosow opadajacych na piersi bla bla bla tym bardziej ze mam grube geste wlosy.. Tylko on chyba nie wie ile czasu to potrwa :D

Gość a moze to ty mamie
to go uswiadom ile to czasu potrwa;) dowiesz sie czy bedzie chcial czekac na to:D moj chcial:D

Gość Gilotyna66
mam wrazenie ze on mysli ze pstrykne palaci i na drugi dzien obudze sie z dlugimi wlosami :D. Powiedzial mi juz kilka razy ze chce zebym miala dlugie- ok przyjelam do wiadomosci. Ale czy musi mi to powtarzac na kazdym spotkaniu??

Gość Gilotyna66
podejrzewam ze on tez bedzie chcial. Dzieki Bogu mi wlosy rosna bardzo szybko... Podejrzewam ze potrafia urosnac nawet 2cm przez miesiac. Po jeszcze niedawno bylam scieta na krociotko prawie na chlopaka a juz mam za brode :P

Gość jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
a weź pokaż jakies zdjęcie z podobną fryzurą do twojej

Gość a moze to ty mamie
wlosy jak sa krotsze szybciej rosna ale im dluzsze tym wolniej.... ja od wrzesnia 2009 r dopiero mam wlosy do lopatek

Gość a moze to ty mamie
tylko raz podcinalam koncowki...musze isc teraz znowu

Gość Gilotyna66
juz pokazuuje