Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gilotyna66

Czepia się moich włosów

Polecane posty

Gość Gilotyna66
o matko teraz sie zalamalam calkiem. Szkoda ze nie ma magicznych srodkow na przyspieszenie wzrostu wlosow :D

Gość Gilotyna66
moze troche dluzsze mam z tylu bo moge juz zrobic malego kiteczka :) ale fryzura bardzo podobna do mojej

Gość jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
fryzura nie jest zła, dla niskiej bardzo odpowiednia. Ja mam 160cm i włosy do pasa, ale nie noszę rozpuszczonych bo źle wyglądam. Cały czas tylko związane. Mój chłopak też lubi długie, dlatego mam długie :) Plusem jest to że mogę iść z mokrą głową spa, rano je związać i jest ok, nie muszę ich stylizować itp. Minus to to, że cięzko je rozczesać po myciu, wypadają, no i wiecznie mam tą samą fryzurę, trochę jak dziecko z podstawówki :P

Gość no przecie zostawili
Gilotyna, powiedz mu zeby se fiuta przedluzyl bo twoj byly mial dluzszego i bardziej ci to odpowiadalo.

Gość Gilotyna66
No widzisz a ja wiecznie musze sluchac.. :D heh nie nie jestem taka wulgarna :P chociaz jak sie wkurze... ;) A no widzisz i niech faceci tylko sprobuja powiedziec ze nic dla nich nie robimy:D Jak myslicie za ile miesiecy/lat bede miala wlosy do lopatek dajmy na to ze rosna mi ok 1,5cm na miech?:P

Gość Gilotyna66
heh smiac mi sie samej z siebie chce ze zadaje takie glupkowate pytania :D

Gość grrrrr
to mu powiedź, że "no przecież zapuszczam", a co do pójścia do profesjonalisty to ja bym się z ciekawości chętnie przeszła :D tylko, że profesjonalista to może te włosy jeszcze bardziej skrócić i co wtedy ten biedny chłopak autorki zrobi.

Gość Gilotyna66
hah no wlasnie :D Chyba jedyne co moze zrobic z moich naturalnych wlosow- to je skrocic :D

Gość powiedz mu żeby zapuścił
sobie dłuższego penisa bo nie pasuje mu taki króciutki

Gość powiedz mu żeby zapuścił
widzę że już ktoś wpadł na ten pomysl to może powiedz że tobie włosy urosnąć zawsze mogą a z jego penisem to już nic się nie da zrobić