Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość feryjna

Co myślicie o nieodpisywaniu na smsy, lub zwlekaniu z odpisywaniem?

Polecane posty

Gość feryjna

Czy to cos oznacza? Czy za tym kryje sie jakiś przekaz? Napiszcie

Gość jak mam zlewke na kogos
ktos mnie wkurza i nie mam ochoty na dalszy kontakt to nie odbieram tel ani nie odpisuje na sms-y. dziala- po jakims czasie gosciu kapuje, ze nie ma sensu

Gość naatalkaaa
Każdy ma do tego inne podejście. Ja często jak wrócę do domu, to potrafię po kilku godzinach przypomnieć sobie, że nie wyjęłam telefonu z kieszeni torebki czy kurtki. Mój facet ma tak samo, rzuci gdzieś komórke i przypomina sobie o niej po dłuższym czasie. A czasem jak jak jestem zajęta czymś i przeczytam smsa i muszę przemyśleć odpowiedz to zdarza mi się odłożyć telefon i zapomnieć, że nie odpisałam, przypomnieć sobie na drugi dzień albo jeszcze później. I ktoś kto nie ma takich przyzwyczajeń tylko nosi komórkę cały cza przy tyłku, nie zrozumie tego i dla niego to będzie umyślne zwlekanie albo olewanie.

Zależy, nie mam jednoznacznej odpowiedzi. Osoba, która nie odpisuje,niekoniecznie zwleka i przedłuża może być przecież zajęta, nie mieć przy sobie telefonu,nie zauważyć smsa,brak funduszy na koncie,które umożliwiły by odpisanie, a może być zła na osobę od której dostała wiadomość i najzwyczajniej w świecie nie chce odpisywać.

Ja wręcz przeciwnie uwielbiam pisać esy;) co nie oznacza, że rozmawiać przez tel nie lubię:) Dla mnie jedno jak i drugie jest równie ważne i potrzebne:)