Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

belle de jour 1982

Internship czy sa jakies ograniczenia wiekowe?

Polecane posty

Znalazlam interesujacy mnie internship. Zastanawiam sie czy aplikowac. Mam 28 lat i nie wiem czy nie jestem za "stara" na tego typu akcje. jak myslicie?

Gość kozibonk...
nie jestes za stara,

na internship biora studentow albo osoby po skonczonych studiach, ktore nie maja doswiadczenia zawodowego. sama robie 2ga praktyke i polecam

Gość a o co w tym chodzi
a o co chodzi w tym internship? czy za to sie placi? w jakim kraju sie odbywa te praktyki?

czasem placa a czasem nie, zalezy, to cos jak nasze praktyki dla studentow lub ludzi po studiach. na okres kilku tygodni badz miesiecy, czasem z mozliwoscia przedluzenia. nie ma ograniczen wiekowych. tez mam na takie cos ochote ale niestety nie ma za bardzo interesujacyh mnie ogloszen. a gdzie ty znalazlas swoje internship belle?

na bezplatne praktyki powyzej mca bym nie szla, chyba ze ktos lubi byc wyzyskiwany..belle gdzie bedziesz robic praktyke?

hej. Ja sie jeszcze nie zdecydowalam. Poki co pracuje na pol etatu i zajmuje sie dzieckiem, ale to co robie to nie jest to czym sie interesuje. Szukam w firmach z branzy, ktora jestem zainteresowana. Troche tego jest i w zasadzie nawet nie ma wymaganych skonczonych studiow w tym kierunku. Z tego co widzialam nie stawiali wymogu skonczenia jakichkolwiek, a moj kierunek jest w zasadzie "jak o dupe roztrzasl".