Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

malinka111111

Skłamałam...najgorzej ja mogłam

Polecane posty

Wiem że przegięłam nie ma nic na usprawiedliwienie mojego czynu.Miedzy mną a moim chłopakiem sie średnio układało i wtedy nie dostałam okresu spóźniał mi się myślałam ze to z powodu stresu...zrobiłam test ciążowy i wyszedł pozytywny....powiedziałam mu o ciąży...byl w szoku ale teraz juz jest ok.Nasze kłótnie byly z powodu ze on mial problemy ze znalezieniem pracy..i w ogole bylo kiepsko...Kiedy dowiedział sie o dziecku znalazł prace myśli o ślubie i w ogole sie stara, wiem ze to szczere.Niestety okazalo sie ze nie jestem w ciąży..niewiem jak to sie stalo...ale dostalam okres...i nie wiem jak to odkręcić boje sie ze jak sie dowie ze nie bedzie dziecka to wszystko wróci do starego..no ale w sumie nie mam wyjścia muszę mu powiedzieć tylko nie wiem jak...

Gość bnliuhih
to zajdz z nim w ciaze i po klopocie

Gość ,jfdfjnfd,nmffd
no fakt, musisz mu powiedziec:o a jego reakcja może być rózna.. może myslac że sie teraz z toba ożeni i bedzie musial byc juz z toba przyszla mu mysl ze to moze nie to i odejdzie

Gość amelka99999
Niezapomniane chwilę tylko z dobrym zapleczem. Wejdź na dyskrecja.pl

ej nie skłamałaś :O test wyszedł pozytywny a to, ze dostałas okres nie oznacza ze nie jestes w ciazy. ja mialam okres przez cala ciaze wiec glowa do gory :)

"niewiem jak to sie stalo...ale dostalam okres..." Tak się zdarza we wczesnej ciąży. Jest nieprawidłowy zarodek to następuje poronienie. Widocznie plemnik był wadliwy. Zdarza się, że taki dociera do komórki jajowej i wtedy albo poronienie, albo niepełnosprawne dziecko. W starszym wieku mężczyzna ma więcej takich wadliwych plemników niż w młodym. Robiłaś następny test w ogóle, bo okres to można mieć do trzeciego miesiąca ciąży i może dalej w ciąży jesteś tylko nie wiesz. A co masz zrobić... Możesz spróbować zajść na nowo potajemnie, albo powiedzieć prawdę i razem z nim starać się o dziecko, albo powiedzieć i na razie sobie odpuścić macierzyństwo. Najlepiej powiedz, że już się nastawiłaś i chciałabyś mieć to dziecko i zróbcie je sobie. A jak on zareaguje to nie można przewidzieć. Ile czasu minęło od kiedy mu powiedziałaś?

własnie mu powiedziałam i nie spodziewalam sie takiej reakcji, byl zawiedzony mimo ze to dziecko nie bylo planowane..miał łzy w oczach powiedzial ze musze pojsc do lekarza i on zweryfikuje czy jestem w ciazy czy nie...ja szczerze wolałabym poczekac na dziecko no ale jesli juz bedzie to trzeba bedzie sobie poradzić

Gość nie jesteś...
a był poz?