Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dhbdtgy

CZY SOLARIUM JEST NAPRAWDE TAKIE SZKODLIWE? TO BLADA SKÓRA JEST ASEKSUALNA

Polecane posty

Gość dhbdtgy

chyba 1 raz na miesiac w solarium nikomu nie zaszkodzi

Gość spirited away
Ja mam porcelanową,gładką cere i wyglądam świetnie. Pasuje do moich brązowych włosów i zielonych oczu.

Gość spirited away
widać autorka jest kolejnym plastikiem o pomarańczowej buźce. Będzie żałować na starość, jesli wczesniej nie zachoruje na raka skóry.

Gość ludzie no nie czytacie
raportów naukowcow? macie sie przekonywac na kafe? Jasne,ze szkodliwe. A w tzw "lepszym towarzystwie" blada skora jest jak najbardziej ok.

Gość pojebauo cie?
tyle ze ta druga widac ze ma naturalnie taki odcien skory. a kazda opalenizna po solarium jest sztuczna i beznadziejna.

nikt nie mówi żeby chodzić na solar 3 razy w tygodniu :) ja chodzę czasami ,żeby poprawić koloryt skóry..bladość mi nie służy :) ale nie należy się zwęglać, jak to gimbusy(nauczyłam się wczoraj tego słówka na kafe:P ) mają w zwyczaju :P te laski co pokazujecie są odpicowane i ich bladośc jest piękna ;) doda stoi w złym świetle:P

calkiem blada skora wyglada niezdrowo i nieciekawie, sama jestem zwolenniczka lekkiej nadajacej blasku opaleniznie - to jest jedna wizyta na solarium raz na miesiac albo dwa. oczywiscie, ze to jest niezdrowe, ale bez przesady.