Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

RealMen

Chciała bym jej cipkę wylizał - odmówiłem

Polecane posty

Gość Wielki Szu
Karolcio, ale dlaczego miałyby mnie obchodzić oceny twoich koleżanek z burdelu ;) ? Myślisz jak szmata z blokowiska, piszesz jak szmata blokowiska, więc musisz być szmatą z blokowiska. Logiczna zasada wnioskowania. Twoja zasada wnioskowania jest na poziomie zwierzęcym: coś mi się nie podoba, to gryzę, a że ugryźć niezbyt umiem, to chociaż obsikam czyli zaprezentuję znajomość inwektyw. Być może w twoim blacharskim środowisku robi to wrażenie...

Gość lubie pytongi
penisa moge ssac bez konca, a cipki w zyciu bym nie polizal. to ochydne.

Gość Wielki Szu
"Oczywiście, że oznacza. Wychodzę bezmózgowce na randkę z prawdziwym mężczyzną." To ty się popisujesz brakiem mózgu. Gdyby to było forum moderowane, to twój najdłuższy post liczyłby 5 wyrazów - tyle jest merytorycznego przekazu w twoich postach. A co do randki, to ciekawe ile bierzesz? Czy wąchaniem twojego cipska można załatwić sobie zniżkę w twoim przybytku?

hej nie kłóćcie się, są mężczyźni naprawdę cudowni, w łóżku zniewalający, którzy nie lubią robić minetki. są cudowne piękne kobiety które nie biorą do buzi, nie każdy musi lubić :-p

Gość lubie pytongi
wielki szu pieknie jej pojechales. wyzywa nas od pedalow, a sama kim jest!

Gość Informatyk :))))
No i Karolcia masz calkowita racje. Nie mowie ze jak ktos nie lubi robic minetki to jest pedal itp. Moim zdaniem to jest dziwne. Ty wielki mały szu pewnie nigdy minetki nie robiles co ?? Ja nie uwazam ze ktos przejmie sie tym co ja pisze. Ja pisze dla czystej przyjemnosci pisania i tego ze ktos to przeczyta w tym przypadku rowniez taki gowniarz jak ty. I jeszcze raz ci powtarzam ze nie mam zadnego kompleksu. Jestem normalnym facetem ktory wie czego chce, mam jasno okreslone cele w zyciu i podarzam juz wlasciwa droga i nie sprowadzam calego zycia do sxu, widzisz nawet ze zrozumeiniem nie umiesz czytac a potem wypisujesz takei glupoty. Obwachiwanie dupy hmm jak to napisales, nie wiem co ci odpisac ale podejrzewam ze jestes jeszcze prawiczkiem i nie zaznales tej przyjemnosci jaka jest sex oralny lub sex ogolnie. I prymitywnie to sie zachowuja faceci ktorzy tylko rozbieraja kobiete i od razu przechodza do rzeczy. nie obchodzi ich nastroj, gra wstepna etc, tylko wlasciwy stosunek i wlasnie to jest prymitywne i zwierzece. A tak wlasnie iwe wielki szu w jakim celu uczestniczysz w tej dyskucji co ?? Juz pisalem ze lubie dla przyjemnosci obrazac takich jak ty. Robie to tak poprostu bo moge i lubie i w 4 oczy tez bym ci to powiedzial prymitywie

Gość Wielki Szu
Masz verita santa re rację, chociaż ja bym jeszcze z informatykiem porozmawiał na temat jego tożsamości. Chłopak w sumie jest biedny, nie jego wina, że mu wpojono zasadę, iż wartość człowieka, tu "prawdziwego mężczyzny", poznaje się po tym czy robi minetę... Niestety szybko wyczerpał swój zasób inwektyw i jego wiedza, jak i potencjał wyczerpały się.

Gość lubie pytongi
mezczyzna nie musi lubic cipki. kto powiedzial, ze musi. ja czuje sie prawdziwy. informatyk bardzo mnie uraziles swoimi wpisami.

Gość Wielki Szu
"Ty wielki mały szu pewnie nigdy minetki nie robiles co ??" I zapewne naruszę twoją ciasno poukładaną wizję świata, stwierdzeniem, że nie czuje się z tego powodu gorszy, ani nawet lepszy. Kończąc dodam: patrząc na jakość twoich postów, kobiety z którymi dane mi było się spotykać są kompletnie poza zasięgiem twoich możliwości (choćbyś proponował im lizanie 24h/7 dni w tygodniu - co, nie da się ukryć, wszystkim normalnym wydaje się być ohydą).

Gość lubie pytongi
mnie tez wiele fajnych lasek chce, bo jestem przystojny i mam duzego pytonga. i tak mam jedna i kilku kolegow na boku. nikt nie ma watpliwosci co do mojej mezkosci bo wystarczy, ze zdejme spodnie to kazdy widzi.

Gość lubie pytongi
wielki szu, a twoj nick jest od wielkosci twojej palki? jak tak to juz est nas dwoch. :D

Gość ostry brunet
trzech

heh piszesz poza moim zasiegiem. Rozsmieszyles mnie do łez. Dziekuje ci hehe. To zdradz nam z jakimi to kobietami sie spotykales. Pytam z czystej ciekawosci hehe. Nie wiem co jeszcze ci napisac. Dla mnie wydajesz sie byc zalosnym ograniczonym dupkiem. Moglbym tak pisac w nieskonczonosc wlasciwie ale w sumie po cholere mam sie produkowac. Ty masz swoj swiat i dobrze ci w nim ja wole korzystac z zycia ile sie da. Probowac czego sie da experymentowac. Zycie jest tylko jedno. A moze wychowales sie w pruderyjnej rodzinie i dlatego taki jestes, nie martw sie znam pare takich osob jak ty. Totalnei aseksualne i staroswieckie. Ogolnie koszmar. No ale to ich zycie nie moje. Bywaj leszczu

Gość lubie pytongi
ostry brunet skad wiesz, ze trzech? znasz mnie?

Gość lubie pytongi
ostry brunet niem asz czasem na imie michal?

Gość lubie pytongi
pomylilo mi sie myslalem, ze piszesz o tych na boku, a to chodzilo o palke. ale mozesz byc michalem. duzy pytong to zajebista sprawa.

Gość ostry brunet
nie, nie znamy się

Gość ostry brunet
i wyjebałbym pewną forumowiczkę, nawet z minetą, choć niekoniecznie

Gość Wielki Szu
"heh piszesz poza moim zasiegiem. Rozsmieszyles mnie do łez." Jak to mówił jeden bohater znanego filmu "poznasz głupiego po śmiechu jego" :) "Dziekuje ci hehe. To zdradz nam z jakimi to kobietami sie spotykales. Pytam z czystej ciekawosci hehe." Niby czemu ciekawi cię życie "ograniczonego dupka"? "Nie wiem co jeszcze ci napisac. Dla mnie wydajesz sie byc zalosnym ograniczonym dupkiem. Moglbym tak pisac w nieskonczonosc wlasciwie ale w sumie po cholere mam sie produkowac. Ty masz swoj swiat i dobrze ci w nim ja wole korzystac z zycia ile sie da. Probowac czego sie da experymentowac. Zycie jest tylko jedno. A moze wychowales sie w pruderyjnej rodzinie i dlatego taki jestes, nie martw sie znam pare takich osob jak ty. Totalnei aseksualne i staroswieckie. Ogolnie koszmar. No ale to ich zycie nie moje. Bywaj leszczu" Cały ten tekst, a już najbardziej ostatnie zdanie pasuje znowu do jednego z filmowych bohaterów: Jarka Psikuty bez "s" na końcu. On też miał wyjątkowo silną psychikę i był "prawdziwym mężczyzną", tak jak ty :) Ta postać idealnie odzwierciedla twoje podejście do życia. http://www.wgrane.pl/film/59bc427c127e873c6b65f221dfb8d8ad

No przeciez pisalem ze chce wiedizec z czystej ciekawosci. Naucz sie czytac ze zrozumieniem buraku. Widac ze jestes prawiczek i po co sie tak mądrzysz na forum. Chcesz sie dowartosciowac czy jak. Wogole po cholere sie wypowiadasz jak prawiczek jestes i nawet minety nie robiles. A grasz takiego dorosłego ze szok. 90 % kobiet uwielbia jak facet umie i chetnie im funduje sex oralny. Tylko ty sie taki smieszny urodziles. Dlatego uwazam ze jestes ograniczony. A moze jestes gejem. To by bardziej do ciebie pasowalo. Radze ci isc do psychologa albo nei lepiej do sexuologa, poweidz mu ze nie lubisz robic minetek i cie to brzydzi. Pewnie on ci powie ze to normalne i wszsytko jest w porzadku i inne tego typu bzdury. Albo kolejna rzecz. Nie wszystkie kobiety potrafia osiagnac orgazm pochwowy. I co znajdziesz sobie taka i albo ona sama beddzie sie musiala piescic zeby miec orgazm albo bedziecie kombinowac z pozycjami w ktorych lechtaczka jest pobudzana bo ty przeciez lizal cipki nei bedziesz bo to prymitywne tak lizac i wachac krocze kobiety. Zalosny jestes czlowieku i tyle. Kazda dojrzala kobieta by cie z sypialnia wywalila bo kochanek z ciebie marny jest. Takie moje zdanie.

Gość ostry brunet
racja informatyk!!!

Gość motor lublin, jestem kobietą
Informatyk - brawo!!! Mój facet jest wniebowzięty, napalony i jeszcze nie wiem jaki jeśli chodzi właśnie o sex oralny :) i działa to w dwie strony, bo tak samo lubię sprawiać przyjemność swojemu facetowi :) i wcale nie uważam tego za prymitywne :) Jesteśmy ze sobą 6 lat i wciąż zrywamy z siebie ciuszki jak napaleni nastolatkowie :P A on jest mistrzem seksu :] Zawsze najpierw ja się licze i moja przyjemność potem on.. :)) A on co najważniejsze TO UWIELBIA :)

Gość Radio TIRANA
> Zawsze najpierw ja się licze i moja przyjemność potem on.. kobiety to glupie egoistki, jeszcze sie z tej swojej plytkosci ciesza...

I slusznie. Najpierw przyjemnosc kobiety pozniej moja. Druga opcja i najczestsza sprawianie sobie przyjemnosci jednoczesnie ale i tak jak facet bedzie po orgazmie a kobieta jeszcze nie to zazwyczaj facet juz jest zmeczony i idzie spac albo sprawia przyjemnosc kobiecie z koniecznosci.

Na szczęście mój chłopak robi mi minetkę z wielką chęcią. Jak facet może brzydzić się kobiecego ciała. Widać może...

Gość usatysfakcjonowana :)
Dziwne rzeczy tu piszecie... że niby prawdziwy mężczyzna wylizuje, tak? to ciekawe bo z moim byłym który robił mi minetki, jakoś nigdy nie doszłam, a mój obecny chłopak nie robi minetki, i w ogóle jest niechętny jeśli chodzi o oral, a nie zamieniłabym go na żadnego innego. Jest nieziemski ! Potrafi mnie w inny sposób doprowadzić w łóżku do szleństwa... :)

Gość do usatysfakcjonowana :)
Tak samo z facetami. Nie trzeba robić loda żeby doszedł. Ale inne dziewczyny nie są jak ty. To dziwne, że nie masz orgazmu łechtaczkowego, bo o niego łatwiej.