Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gfgffgdgfd

Mój chłopak nigdy nie widział moich cycków

Polecane posty

Gość gfgffgdgfd

Nie zdziwię się, jak mnie zostawi, ale nie mogę się przemóc i pokazać mu moje wypryski :O To jest po prostu żenada, jak u małego dziecka. Kiedy jestem z nim to nawet śpię w staniku ;/ Czy któraś z Was ma podobnie? A może wypowiedzą się panowie?

Gość gfgffgdgfd
A on ma małego wróbelka.

Gość asdfsdfsadfsaf
Jakby miał Cie zostawić z powodu małych cycków to już by to zrobił bo to że ich mu nie pokazałaś nie oznacza że on nie wie jakiej są wielkości,więc może nie krępuj się i mu pokaż-on będzie zadowolony a ty nie będziesz się tak zamartwiać nie potrzebnie :P

Gość kkkiiikkkaaa
Ja też mam bardzo małe cycki a mój mąż je uwielbia:) Jak nie nosisz staników wypchanych nie wiadomo czym to chyba chłopak wie czego się spodziewać:) Skoro z tobą jest, to znaczy, że mu się podobasz i cycki na pewno też:P

Gość gfgffgdgfd
Noszę dobre staniki (nie tylko push apy) i w nich wyglądają nie tak źle... :O

Gość zatrzask
jasne, sytuacja jest bardzo poważna

Gość ciekawska?
a uprawiacie seks, czy tez nie?

Gość gfgffgdgfd
Zaraz poszukam jakiejś foty (żeby jeszcze się zdołować)

Gość kkkiiikkkaaa
No to skoro wie, że takie masz, to czym się stresujesz? Twój chłopak nie ma absolutnie żadnej wady i jest chodzącym ideałem?:)

Gość gfgffgdgfd
on ma wadę wymowy i się jąka i nawet nie potrafi powiedzieć normalnie, że mam małe cycki

Gość gfgffgdgfd
14:10 to podszyw Jesteśmy razem ponad pół roku. W staniku wyglądają na większe, są podniesione. Bez stanika naprawdę mam cycki jak 12-latka, albo i gorzej

Gość kkkiiikkkaaa
To może pokaż mu się pare razy w bluzce bez stanika pod spodem?

Gość gfgffgdgfd
W bluzce bez stanika - nie ma czego pokazywać niestety

Gość kkkiiikkkaaa
E tam zaraz nie ma:) Pamiętam jak na studiach jedne ćwiczenia prowadziła babka, która piersi w zasadzie w ogóle nie miała (w życiu nie widziałam, żeby ktoś miał aż tak małe) i w lecie chodziła bez stanika. Oczywiście nic pod spodem nie miała, w zasadzie same sutki, a i tak słyszałam jak koledzy z grupy komentowali, że mają nadzieję, że na następne zajęcia też bez stanika przyjdzie. Serio:) Ich chyba podnieca sam widok sutków pod bluzką:)

Gość ngfxhtf
Ja również mam maleństwa, jak leżę na plecach to jestem prawie calkiem płaska. A mam już 23 lata. Ale nigdy nie narzekałam na brak powodzenia, push upów nie noszę specjalnych, także od razu widać co w trawie piszczy :) A nawet nie wiecie, jacy faceci się mną interesowali... Pierwsza liga :) Mówię tu o poważnych facetach, bo na dyskoteki nie chodzę. Chociaż i tak pewien DJ mnie próbował poderwać, a on to na pewno co wieczór widuje wielkie cycki :D

Gość ngfxhtf
Aha, mam jeszcze takiego znajomego... który też bardzo chce mnie zaciągnąć do łóżka ;) bez powodzenia, aczkolwiek facet też z doświadczeniem, po 30stce... i często razem się śmiejemy z moich małych piersi, choć nie widział ich inaczej niż z bluzką na nich :) I mówi, że podoba mu się to, że nie robię z tego kompleksu tylko mój atut - w postacie humoru do własnej osoby i najlepszego stwierdzenia: jak będę mieć 50 lat to będą na tym samym miejscu! :P

On wie jakiej wielkości są Twoje piersi. Przecież widział Cię w staniku, raczej nie spodziewa się nie wiadomo czego. A poza tym nie róbmy z facetów idiotów dla których liczy się tylko rozmiar biustu.

Gość gfgffgdgfd
Może przesadzam, ale wydaje mi się, że w staniku różnica jest diametralna

Gość ngfxhtf
To skoro wiesz tak wszystko najlepiej, to po co ten temat?