Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Blbllalabal

haha co za dziewczyna

Polecane posty

Gość Blbllalabal

Napisała do mnie na pewnym portalu dziewczyna.Zachwycała się mną że jestem mega przystojniak i tak dalej.Odpisałem jej i ona mi napisała że studiuje i się uczy ale nie ma kasy na nic bo nie pracuje.Ja jej napisałem że skończyłem zawodówkę i pracuję jako mechanik,mam swój zakład i masę pracy na głowie ale zarobki bardzo wysokie.A ona mi odpisała że nie jest dalej zainteresowana mną bo nie studiuję hahahahaha Dziewczyna ma 24 lata,nie rozumiem jak można być tak próżnym człowiekiem

Gość kama rama 20
no debilka...:P ja też mam koleżanki które nie spojrzałby na chłopaka bez studiów

Gość Blbllalabal
Nienawidzę takich paniusi no ale kto co woli :D nie wiem jak można oceniać człowieka po wykształceniu.

Gość oceniać po wykształceniu?
tak samo jak po wyglądzie

Gość misiaczkowa 19
Głupia Baba z niej :P

Gość mikroszkopix
Po prostu uznała, że po etapie fascynacji nie będzie miała o czym z Tobą gadać. Obadałem to w ramach znajomości z fryzjerką :D 🖐️

Ta dziewczyna studiuje i nie pracuje bo pewnie rodzice dają jej kasę, a nie docenia, że ktoś sam na siebie musi zapracować. Pusta jest i tyle

Gość jasssskowa
moze lubi studencikow:P

Gość Blbllalabal
mikroszkopix sugerujesz że jestem gorszy od studentów ? że skoro skończyłem tylko zawodówkę bo uważam że te całe studia to tylko zwykła strata czasu i w dodatku jestem leniem do nauki) to nie porozmawiasz ze mną ? hehe powiem Ci że jestem na tyle inteligentnym facetem że już nie raz nie jednego "studęęęciaka" zagiąłem tak że już więcej nie miał czelności ze mną rozmawiać :)

nie oceniajcie pochopnie. to czesto nie wybór dziewczyny tylko w pojona przez rodziców zasada "twój chłopak ma studiować!!!" byłem z dziewczyną której matka pierwsze pytanie to "co studiujesz?" teraz nie jestem z nią już od jakiegoś czasu ale mam kontakt i wiem że chłopaka bez studiów nie ma co nawet rodzicom przedstawiać:P

Gość . kropka
:) Ty Koleszko?? Może pokaż swoje zdjęcie to Kafeterianki ocenią czy jest się czym zachwycac :D :)

Gość Blbllalabal
A co mnie obchodzi zdanie innych ? nie wrzucę swojej fotki bo mam gdzieś czy wd jakiejś laski z kafe jestem przystojny czy nie.

Gość Blbllalabal
Dla niej mogłem być przystojny a dla innej mogę być odrażający więc nie ma to sensu