Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zenonnnnnnnnnnnneeeeeeeeee

Plebiscyt na najbrzydszą prezenterkę!

Polecane posty

Jak dla mnie numer jeden jest to grube obleśne czarne coś,co prowadzi "Między kuchnią a salonem" aż nie chce się oglądać całego programu(który też jest beznadziejny) i dosyć że paskuda z niej to jest też strasznie mało inteligentna,normalnie nie chcę jej się słuchać.

Gość a masz tylko jeden
kanał w telewizji ?????

Nie mam jeszcze "1 i 2" :P

Gość jesli by mówić o
najgorszych "prezenterach" w tv to ja nie moge patrzeć na cichopkową która jest już wsyztskim w tv... aktorką , prezenterką i h wie kim jeszcze... a wśród facetów działa na mnie jak płachta na byka odmłodzony ibisz! jest oblesnie nienaturalny! i chyba z liftingiem ryja i móżg mu wygładzili

Gość mikroszkopix
Agata Młynarska :o Katarzyna Dowbor :o

Gość Glamouuurrrrrr
Cichopek i Werner mdli mnie od nich i odrzuca.Są totalnie antykobiece.Wręcz odrzuca mnie na ich widok.

Gość Glamouuurrrrrr
Jak widzę Ibisza to mnie strzela,ten facet jest tak nienaturalny i fałszywy że głowa pęka.A ostatnio z tym jego nowym uczesaniem i sztucznym zarostem wygląda jak głupek.

Gość malinowy sooorbet
zgadzam się z moją przedmówczynią :O Cichopkowa to albo, śpi z każdym szefem każdej stacji nagrywa to na kamere i straszy że sprzeda brukowcom :O A Ibisz to już wogóle żenada szkoda gadać wogóle !!

Co do Cichopek to też jej nie znoszę,normalnie aż rzygać się chce nią i tą jej "twórczością"

Gość jesli by mówić o
jednej rzeczy nie rozumiem wiem, że duzo ludzi rzyga juz cichopkową i ibiszem, więc jak to się dzieje, że telewizja nas nimi ciągle faszeruje? bleeeeeeeeeeee ja nie oglądam programów w których oni są !!! choć nie które może by mnie z innymi prowadzącymi interesowały

jesli by mówić o Właśnie to pytanie miałem zadać :P Jak to się dzieje że tyle osób ich po prostu nie lubi a mimo to oni nadal dostają pracę.Cichopek to mogę zrozumieć że gdzieś pod stołem bierze sprawy w swoje ręce,ale Ibisz??Czyżby było tyle pedalstwa w telewizji??:P

Może nie na temat, ale ja nie znoszę Pochanke Justyny:o Ona ma taki wyraz twarzy ironiczny, wieczny uśmieszek, że nawet kiedy mówi o jakiś tragicznych wydarzeniach, to wygląda, jakby z tego drwiła.