Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Specjalistka portalowa

Znam przyczynę niepowodzeń na Symaptii itp ! :) Przeczytajcie moją opinie :)

Polecane posty

Gość Specjalistka portalowa

Wiadomo ,że ludzie są rozni i kazdy szuka kogos innego ale w skrocie : - jesli wstawiacie zdjecia w orznych pozach pisząc byle co w ''o sobie'' nie liczcie na powazne wiadomosci ,a jedynie na seks oferty - to samo w drugą strone : super przystojniak jest zbyt idealny? Idealni ludzie nie siedzą na portalach. Nalezy zachowac duuuzą doze ostroznosci prosic o rozmowe na Skypie czy innym komuniktorze - a ) rozmowa przez kamerki potwierdza ,ze ktos nie wkleil cudzych zdjec b ) widac mniej wiecej jak druga osoba sie zachowuje Kaze klamstwo wyjdzie predzej czy pozniej na jaw , masz dziecko ? Napisz o tym szczerze , masz meza ale szukasz kochanka? Podobnie . Pisz prawde o wyksztlalceniu i oczekiwaniach a nie tekst w stylu '' kogos kto mnie oczaruje :O '' Spojrzcie na mlode dziewczyny nastolatki , obnażaja się publiczne , robie usteczka , pokazują nogi a pozniej wracaja na fora : rzucil mnie , zaliczyl i zostawil , czy on sie odezwie ? NIE NIE NIE nie odezwie , wstawiając takie zdjecia sprzedajecie sie , jesli ktos ma do zaoferowania tylko wlasne cialo to jasne jest ,ze przyciąga podobne sobie osoby. To samo super chłopcy pręzacy muskuly przed lustrami - marnę są szanse by wsrod nich poznać kogos wartosciowego . Zawsze jest szansa ,ale nie nalezy sie na nic nastawiac ... No wiec : -Wyrazne zdjecia , bez photoshopów, przyciemnania , robione w nocy , itp - fotka ma pokazywac was w zyciu codziennym , to nie sesja do playboya - w innym przypadku liczcie sie z wiadomosciami '' dam 500 chcesz? '' - postarajcie się w opisie siebie , opiszcie to jacy jestescie ,to co lubicie robic, co was drazni a co cieszy , dodajcie konkretny ''opis'' tej osoby kogo szukacie - przestańcie kłamać !!! - bo to norma na kazdym portalu :O

Gość ,jfdfjnfd,nmffd
ja tez znam przyczyne i ujme ja w jednym słowie - brzydota:o jak dziewczyna pozuje w niemal erotyczny sposob a facet eksponuje swoja umiesniona klate to raczej nie licza na znalezienie meza/zony i dozgonna milosc:o czy w takim przypadku krotki i oparty glownie na seksie zwiazek mozna uznac za porazke? natomiast osoby wygladajace przecietnie lub ponizej pozujace na tle choinki albo mebloscianki nie przyciagaja swoimi szczerymi zdjeciami zbyt wiele uwagi, a jak juz przyciagna to kogos wizerunkowo podobnego do nich a takich oni sami odrzucaja🖐️

Gość IMO13246
Fascynująca historia.

Gość ABF
gowno prawda :O ,jfdfjnfd,nmffd- zgadzam sie w 100% skoro pokazuja dupy , brzuchy , klaty to chyba chcą kogos kto tylko na to poleci a nie na intelekt ? :O Brzydcy ,mają wymagania z kosmosu, tak naprawde dobrze im samym Na innego brzydkiego ,ale z super charakterem nie zwracaja uwagi . Kazdy chce miec inteligentnego,pieknego, bogatego itepe

Gość ABF
a co to takiego ?

Gość ABF
i dlaczego od 19 lat ?:D