Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nienawidzaca xy

wiecie co? faceci są bezczelni.

Polecane posty

Gość nienawidzaca xy

kobiety jak zdradzają to przeważnie pod wpływem chwili... dłuższy romans etc, taka zdrada w afekcie. a faceci potrafią bezczelnie mowić, ze kocha i jednoczesnie DOPIERO sobie szukać innej cipy.. czyli zamierzone i planowane dzialanie. tacy to najwięksi skurwiele..

Gość IMO13246
2/10

Gość ojtam ojtam
przesadzasz :)

Gość nienawidzaca xy
w czym niby przesadzam? no jak koleś ma dziewczyne i wszystko co trzeba, a wchodzi na internet umawiac sie na sex.. to to nie jest z gory planowane dzialanie z zimną krwią? niektorzy tacy są!

Gość nienawidzaca xy
mowie o swieżych związkach.. nie znam kobiety ktora by w ten sposob zdradzala, za to facetow owszem.. kobieta najpierw poznaje mężczyzne i dopiero potem pragnie zdrady. a skurwiele plci meskiej na odwrót. najpierw chca zdrady a dopiero potem szukaja cipki (bo chyba nawet nie kobiety, a jedynie narządów konkretnych) sami sobie odpowiedzcie, ktora zdrada jest gorsza...

Gość nienawidzaca xy
up

wątpię aby facet dopiero co poznał nowa dziewczynę i już by chciał ja zdradzić

Gość nienawidzaca xy
widze jakis ograniczony jestes, gdzie ja pisałam o świeżo poznanej? jak szaleja hormony to chyba kazdy wie, ze wtedy nie ma ZADNYCH problemow w zwiazku. przychodza jak juz pierwsza fascynacja minie.. i wtedy jest tak jak pisała z tymi zdradami

"czyli zamierzone i planowane dzialanie" to chyba oznacza że chodzi ci że dość szybko szuka kolejnej wszyscy jesteśmy świniami ale na szczęście są różne świnie ;]

Gość Pseudonim-anonim
Masz kobieto złe doświadczenia i tyle.Ja tam nie tokuje,ze kocham aż tego nie poczuję a wtedy zadna inna mnie nie interesuje a net, to ściema i dążę do realu, żeby zminimalizować ryzyko manipulacji.Kazdy szuka lepszego rozwiązania i nikt nie chce zostać na lodzie,być wyrolowanym.Takie prawo buszu a pies nie weźmie, gdy suka nie da.Unikam juz suk,bo poznałem czym to pachnie

Gość nienawidzaca xy
boze leviatan jaki ty masz iloraz inteligencji? chodzi o to, ze dajmy na to mamy przykladowy zwiazek. facet i kobieta sa ze soba juz nie wiem.. 7 lat. kobieta jak zdradzi to w afekcie. nie planuje tego i nie ma zamiaru, ale pojdzie na impreze i sie jej zdarzy.. zaszumialo w glowie i zrobila to pod wplywem chwili. a mezczyzni czesto robia tak, ze wcale nie ma chwili, nawet kobiety nie ma.. tylko czuja potrzebe wyruchania innej panny i dopiero wyruszaja na lowy bo chca zaruchać.. najpierw pragna zdradzic a dopiero potem szukaja jakiejs tam dziewczyny a u kobiet odwrotnie, najpierw pojawia sie jakis facet i dopiero potem zdradzaja z tym konkretnym facetem, a nie ze chce sie im seksu i ida wyruchac cokolwiek. czy teraz wyrazilam sie jasno?