Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marika najna

Mam pytanie doradźcie :)

Polecane posty

Gość marika najna

od niedawna spotykam się z fajnym chłopakiem i szczerze mam nadzieję, że coś z tego będzie... ale puki co dopiero zaczynamy sie spotykać więc zastanawiam się jak powinny wyglądać walentynki... oczywiście ja sama nie zamierzam wychodzić z propozycją spotkania ale jeśli on coś zaproponuje... poje pytanie jednak brzmi czy powinnam mu coś kupić (jakiś upominek) na walentynki? Skoro jeszcze nie jesteś my parą? nie chcę z czymś głupio wyskoczyć ale również źle poczuła bym się gdyby on miał coś dla mnie a ja nie... doradźcie proszę :)

Gość to kup jakąś małą czekoladkę
w kształcie serduszka i trzymaj w torebce. I jeśli coś od niego dostaniesz, to powiesz - ja też mam coś dla ciebie. Ale pierwsza z tym nie wyskakuj

Gość marika najna
no pierwsza na pewno nie wyskoczę... nawet dziś wpadło mi coś takiego niezbyt zobowiązującego w oko ale nie wiem czy to nie głupi pomysł... otóż w sklepie wpadł mi w oko krawat o tematyce walentynkowej i gdyby go ładnie zapakować w jakieś małe pudełeczko... myślicie że była by to przesada?

Gość marika najna
hallo? już nikt się nie wypowie?

Gość marika najna
nie wiem czy powinnam kupić tek krawat :( bo z jednej strony podoba mi się i jest typowo w jakieś czerwone serduszka i usta i na pewno fajnie wyglądał by do czarnej koszuli... ale z drugiej strony nie chciała bym żeby to głupio wyszło bo przecież oficjalnie nie jesteś my razem... choć jeszcze dwa tygodnie to wolała bym być przygotowana troszkę wcześniej a nie na ostatnią chwilę szukać czegoś, gdy już wszystko jest przebrane z najciekawszych

Gość marika najna
czemu obciachowy? pokazałam znajomemu powiedział, że fajny i że sam by w takim chodził.... ale chodzi o to, że obciachowy jako prezent ogólnie czy, że w serduszka ??

Gość americangirl
nie no czegos takiego jak krawat nie kupuj niektorzy faceci zle to odbieraja no wiesz:"nie jestescie razem a juz chcesz go ubierac " a pozatym nie wiesz czy lubi krawaty itp lepiej kup wlasnie jakas czekoladke w ksztalcie serca jak pisala osoba wyzej albo nawet jakas kartke walentynke i napisz w niej cos slodkiego;)

Gość marika najna
no tak... tylko że my nie mamy juz naście lat żeby dawać sobie kartki... myślę, że było by to zbyt dziecinne

Gość americangirl
nie sadze ze zbyt dziecinne wedlug mnie slodkie i fajne ;) dziecinne to by bylo jakbys zrobila mu laurke xD ale ejzeli to ci nie odpowiada to moze podaruj mu cos praktycznego zalezy czym sie interesuje itp np.dlugopis w serduszka ladnie zapakowany gdy np duzo piszeitd