Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gracena

Kto pomoże 1% dla niewidomego Patryka

Polecane posty

Gość znowu zebry dla bachora
do pracy a nie zebrac w necie

Gość ratownikczka mam pytanie
skoro nie widzi to znaczy że Bóg tak chciał nie podważaj jego decyzji marna ludzka istoto 😠

Gość gracena
Zal ...mi niektórych ,kiedyś jak może coś w życiu człowieku przeżyjesz to będziesz załował tak wypowiadzianych słów. Nikt nie karze Ci pomagać ,Współczucia dla tak załosnych bezlitośnych i nieszczęsliwych sądze ludzi!

przeciez to jest zebractwo i naciaganie pojmij to w koncu zobacz ile tu jest takich topikow ludzie nie maja kasy dla siebie zebraczko

Gość gracena wydrukuj ulotki
z numerem i pozanoś do urzędów skarbowych, połóz koło druków PIT. W 2 soboty jedna w marcu a druga w kwietnuiu skarbówki sa otwarte i pomaga sie ludziom pity wypełniać - idź do swojej i dawaj te ulotki

Gość ratownikczka mam pytanie
zakup słlownik ortograficzny :) gracena Zal ...mi niektórych ,kiedyś jak może coś w życiu człowieku przeżyjesz to będziesz załował tak wypowiadzianych słów. Nikt nie karze Ci pomagać ,Współczucia dla tak załosnych bezlitośnych i nieszczęsliwych sądze ludzi! KAŻE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wstydz sie. synek odzyska wzrok zobaczy twoje błędy i oślepnie znowu

znowu zebry dla bachora mam nadzieję że kiedyś zrozumiesz swoje chamstwo i bezduszność... a ta kasa o która prosi gracena I TAK ZOSTANIE WYDANA ( nie można jej nie zapłacić, bo to podatek należny) - można ja przekazać dla Patryka albo zostawić, żeby wchłonął budżet państwa - na przykład na nowe limuzyny :P

Gość gracena
zawsze są ludzie i ludziska

to przeciez kasa dla mamusiek ktore zrobily z choroby dzieciaka dochodowy biznes :P

Gość gracena
człowiek nie maszyna i pomylić się może

to przeciez kasa dla mamusiek ktore zrobily z choroby dzieciaka dochodowy biznes Ty się chyba Boga nie boisz... widać,że nie masz pojęcia o kosztach leczenia i rehabilitacji. Ale wiesz co? W zyciu tak już jest, że dane nam jest zrozumieć naszą bezduszność jak znajdziemy sie - w tej czy innej formie "po drugiej stronie" Bardzo mnie to pociesza, zwłaszcza jak czytam twoje posty

no jasne :P to moje zdanie i mam prawo je wyrazic nie bede pomagac bo dla mnie to naciagactwo i tyle i zdania nie zmienie

Gość gracena
Człowieku co Ty piszesz ? Przeczytaj regulamin jakiejkolwiek fundacji ,nikt nie może wziąć sobie z konat dziecka tak od pieniędzy ,jedynie na rehabilitacje ,operacje lub specjalistyczyny sprzęt,a nie życzę nikomu chorego dziecka,bo każda matka oddałaby wszystko za to by mieć zdrowe dziecko

znowu zebry dla bachora ależ ja cię nie namawiam, nie zwykłam walić głowa w beton :P Zycie ci pokaże prędzej czy później. mam nadzieję, że wówczas przypomnisz sobie TE BEZDUSZNE RZECZY JAKIE TU WYPISUJESZ

jasne a Och.oj.ska to te domy ma niby z czego??? a Jurek O.???? Na nieszczesciu biznesik sie kreci

Gość gracena
To prawda ,że kazdy może mieć swoje zdanie i też nie mówie ,że nie ma ludzi -oszustów ,fakt -są ,ale proszę wszystkich ,jak to się mówi "nie wrzucać do jednego worka"

nie wiem o czym piszesz, ale wiem, że ty sama nie masz o tym pojęcia... tylko zawiść przez ciebie przemawia, że ktoś kasę dostaje Pod moim supermarketem jest napis na parkingu: zająłeś moje miejsce, weź i moje kalectwo... Dedykuje tobie to zdanie matołku

no jasne polaczkowie zazdrosni i zawistni a za prawde najgorsze zyczenia :P ot taka nasza mantalnosc

Gość defrgfredf
ja swój 1 % przeznaczę na głodne psy a nie na dzieci , dzieci mają rodziców to niech na nie robią - nie wspomagam cudzych dzieci

popieram dfrg :) to najlepsze co mazna zrobic

chore chore tysiace ludzi jest chorych a nie zebrze w necie :P

Gość gracena
Każdy ze swoim 1% może zrobić co tylko uważa!! Wiecie co jest najgorsze ?? Życie nie układa się czasem tak jak by się chciało i ludzie nas negują ,że mamy chore dzieci, a często jest to wina lekarzy ,no ale to już odrębny temat.Tak samo jak i tu w sieci, to i w życiu spotyka się ludzi ,którzy człowieka zamiast wesprzeć jeszcze dobiją ,powiedzą coś przykrego ,"wbiją nóż w plecy"-ale co nie zabije to wzmocni-moje życiowe motto.