Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość darefarelinka

odwieczny problem: faceci ich gust, kobiety

Polecane posty

Gość darefarelinka

chcę napisać tu, że ne men, miałam w życiu już kilkunastu mężczyzn. niestety teraz z rok będzie, jak przytyłam po hormonach i trafiają mi się tylko na seks, bo "wstydzą" się zapewne, ze ja mam nandwagę

Gość To znowu ja....
A ile ważysz?

Gość darefarelinka
czemu tak jest, że ja jako kobieta nie patrzę na wygląd faceta zaś facet najpierw wygląd oceni? potrzebuję mieć kogoś przy sobie, czuję się strasznie samotna, ale jeśli zdecyduję się na seks z jednym z tych, którym sie podobam, to będzie to tylko seks, a ja chcę czegoś więcej...

Gość darefarelinka
mam 164 wzrostu, 80 kg, więc? mimo wszystko nie jestem z tych co seksu chcą tylko. to jest wręcz smieszne, wiem, ale mnie to zalamuje. hormony brałam dla mnie przede wszystkim ale i dla mojego byłego, bo planowaliśmy ślub, dziecko, a ten mnie zamęczał, że jak gruba jestem to on nie może lizać, przytulać ani za rękę trzymać jak spacerujemy.

Gość To znowu ja....
2cm więcej i 10kg więcej i nie mam problemu. Może dlatego, że akceptuję siebie, lubię siebie, nie mam specjalnych kompleksów i jestem inteligentne. 🖐️

Gość dorotA0
Cały problem w tym,że kobiety potrzebują miłości ,czułości.Mężczyzni w większości przypadków tylko seksu.

Gość To znowu ja....
*inteligentna :o

Gość darefarelinka
jeden ostatnio byl świetny, lizał mnie kilka godzin a na koniec tekst taki mi puścił "wiesz, ja w sumie nie mam problemu z tym , że masz swoje ciałko bo ja to ciałko uwielbiam" a później zniknął tak po prostu, jak bańka mydlana dosłownie.

Gość darefarelinka
To znowu ja- ja też jestem inteligentna.

Gość To znowu ja....
Ale brzmisz jakbyś miała tonę kompleksów.

Gość ja.też.to.samo.przeżywam
rozumiem. też po hormonach bardzo przytyłam, zostawiłam faceta, bo nie mogłam już słuchać jego narzekań jaka to ja gruba jestem, bo on się wstydzi kumpli i mu życie utrudniam. ważę 102 kilogramy przy 165 ale nikt mi nie wierzy, wszyscy twierdzą ze najwyżej na 90 wyglądam. jestem zbita. ale nadal nie mam stałego faceta, bo każdy jeden tylko do łóżka myśli wskoczyć. więc jednak te kg im przeszkadzają.

Gość darefarelinka
jednak masz rację. mam tonę kompleksów, a to przez mój niedawny długotrwały związek. ty też byś je miała, ajkbyś dzień w dzięń słuchała jaka to gruba jesteś. 4 lata zrobiły swoje i staram sie wyjść z tego. jak mam sobie dorobić pewności siebie? jak pozbyć się kompleksów?

Gość To znowu ja....
Codziennie słyszę od męża, że jestem gruba, codziennie łapie mnie za brzuch, codziennie mówi, że mam dużą dupę. Ale wystarczy, że mu tę dupę wystawię i zaraz chce seksu. 🖐️

Gość ostry brunet
to znowu ja- na innym topiku pisałaś co innego tępoto bez konsekwencji wypowiedzi

Gość To znowu ja....
Napisałam też, że lubię murzyńską spermę, a jedno nie wyklucza drugiego. 🖐️

Gość darefarelinka
ostry brunet, skoro za faceta się podajesz, to powiedz, tylko prawdę, czy faceci wstydzą sie, gdy są z bardziej pulchną kobietą?

Gość darefarelinka
czy taką znowu ważną rolę gra ile kto waży????

Gość ja.też.to.samo.przeżywam
gra rolę, nawet jeśli niektórzy sciemnijaą że kochają kobiece kształty, to tak naprawdę chcą tylko przed kumplami pochwalic się, jaką to laskę wyrwały. takich na pęczki jest na krakowskim bulwarze a i w innych wioskach ich nie brakuje. i huj im w dupę, baranom jednym, capom zasranym. istnieją wibratory kochani panowie, m skoro tak wymyslacie.

Gość ostry brunet
to znowu ja- http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4731899 darefarelinka chodzi o prestiż przed kumplami, mam kumpli którzy gustują w paniach o pełnych, bardzo zajebiście kobiecych kształtach, ale wstydzą się bo co kumple powiedzą. a prawda jest taka że większość z nich to tępoty, tak jak kobiety lecące na samochód. i posłuchaj mojej mądrej rady- jeżeli np bardzo źle się czujesz w swojej skórze i chciałabyś schudnąć to schudnij, jeżeli do tej pory lubiłaś samą siebie, ale twoj frajer wepchnął cię w otchłań kompleksów, lej na to i piersi do przodu głowa do góry, wielu jest mężczyzn kochających puszyste damy, którzy w nosie mają opinię swoich pojebanych kumpli, znajdziesz tego jedynego, tylko wyjdź do swiata, do ludzi

Gość To znowu ja....
Doskonale wiem o jaki temat Ci chodzi, nie musisz wklejać linka 🖐️

Gość To znowu ja....
Ja też-wibrator Cię nie pokocha. 🖐️

Gość darefarelinka
ja tam bardzo potrzebuję przytulenia... czasami tak myślę sobie, skoro już idę na dyskotekę, co w moim wieku zwie się niezłym wyczynem, bo mam 30 lat, to znaczy, ze wierzę w siebie. i często tak czuję, ze jestem wartościową kobietą, a facetom nie będę sie narzucać, wiec ich strata. ostry brunet- w jakiś sposób wierzę w siebie, odchudzam się i efekty widać, ale do 55 kg jeszcze daleko, a ja już pragnę mieć kogoś kto będzie mnie przytulał i będzie dumny, ze ze mną jest. mój były widział mnie niedawno i jakby znowu chciał zagadać, ale go ominęłam szerokim łukiem i tylko na dzień dobry odpowiedziałam. pal go licho. jego strata.

Gość darefarelinka
[zgłoś do usunięcia]Jezus Litościwy Grubych świń nie ruchamy i znalzał się i to bardzo szybko jeden z tych pokroju mojego byłego. super... tylko was pozałować panowie, szok normalnie....

Gość wole troche wieksze
dla mnie kobieta moze być większa a nawet duża. Nie przeszkadza mi to wogóle a nawet kręci bardzo ale pod warunkiem że spora cześć nadmiarowych ( nie zbędnych) kilogramów ulokowało się w biuście. jakimi walorami mozecie się pochwialić drogie panie? normalny po 30.

Gość darefarelinka
widzisz, biust mam duży, co podoba się facetom. wiem o tym.

Gość darefarelinka
ale... tu jest właśnie to, że biust to bardziej chyba do seksu potrzebny, chociaż teraz jak o tym myślę, to do przytulenia też, bo każdy z moich facetów mógł długo wtulać się w biust beż żadnego tam seksualnego podtekstu. ach jejku.... jak ja pragnę mieć przy sobie prawdziwego mężczyznę...

Gość wole troche wieksze
faktem jest że wielu facetów lubi duży biust i czasami odpuszcza resztę gdyż odrazu zakłada że to tylko dla zabawy - na numerek lub dwa; na stałe raczej nie koniecznie bo to nie modne i co kumple powiedzą. Tacy jesteśmy - my faceci. Może poprostu wstrzymaj się z seksem trochę dłuzej - nawet jeśli Ci sie bardzo chce - dzięki temu odsiejesz paru frajerów którzy tylko dla zaliczenia Twoich piersi się spotykają i od poczatku nie mają zamiaru na nic więcej.

Gość darefarelinka
tak też robię. i wiesz co jest najśmieszniejsze, fakt, że oni później wydzwaniają pytając, dlaczego ich nie chcę. rozbraja mnie to. a gdy odpowiem prawdę, to oczywiście oni chcą mnie i być w trwałym związku... obiecanki cacanki....

Gość darefarelinka
Twoja kobieta jaka jest?