Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hifsa

skąd wiecie że po porodzie jest luźniej

Polecane posty

Gość hifsa

skąd wiecie, czy wy same to jakoś odczuwacie czy faceci wam dają do zrozumienia? ja mam obawy, bo już teraz wydaje mi się ze jesteśmy średnio dobrani, a co będzie po porodzie?

Gość zenon z kicina
ja po porodzie byłam węższa jestem ciekawa co teraz będzie druga ciąża a poród niedługo

Gość od kolegów z pracy
żadem facet nie powie tego swojej żonie że jest luźniejsza ale już kolegom czy kolezankom owszem :p a tu na kafe twierdzą że są ciaśniejsze tak się lubią oszukiwać :D spytaj lekarza to sam ci powie ze są luźne , żadna się nie przyzna hehe

Gość darikaka
heh ale ocb? o relacje w zwiazku?moim zdaniem to jakie sie mialo stosunki przed to albo sie polepsza albo pogorsza to juz zalezy od stanu psychicznego obojga partnerow... ja jestem akurat w ciazy i spodziewam sie dziecka i jak na poczatku nie bylo za latwo miedzy nami. maz strasznie swirowal ale sie juz uspokoil.... trzeba umiec ze soba rozmawiac i to jest jedyne rozwiazanie...

Gość hifsa
po prostu ja się obawiam, że nie zorientuję się jak będzie gorzej, a watpię czy mąż mi powie; chciałabym coś z tym problemem robić dlatego chcę wiedzieć po czym to poznać?

Gość darikaka
ale co ty chcesz poznac?problem w zwiazku?nie czaje pytania

Gość od kolegów z pracy
poza tym nie musisz rodzić "naturalnie", możesz sobie zaoszczędzić cięcia krocza i zazynania przez kilkanaście godzin, zdecyduj się na cesarkę i nie będzie luźnej pochwy i problemów z nietrzymaniem moczu bo przynajmniej nie popękasz. A blizna po cesarce jest na linii majtek i szybko blednie więc jest niewidoczna.

Gość pisdeczka
moja pizdeczka jest waska i ciasna nawet po dwóch porodach, bez obaw, trzeba tylko polozna poprosic by dała o jeden szew wiecej ;-)

Gość hifsa
jeny, no po czym poznać że pochwa będzie luźniejsza