Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 gvjnhgk,vbju

MOJA KOLEZANKA Z NOSEM JAK HAMULEC OD KARUZELI MA WIEKSZE POWODZENIE ODE MNIE!!

Polecane posty

Go艣膰 gvjnhgk,vbju

jestesmy w tym samym wieku, po 20 lat, ja jestem bardziej zadbana od niej- cz臋艣ciej chodz臋 do kosmetyczki na r贸zne zabiegi, chodze do manikiurzystki na paznokcie, uprawiam sport- tenis, p艂ywanie i pilates. Gruba nie jestem - 170cm i 56kg, twarz mam proporcjonalna, ma艂y nos, usta srednie, 艂adne oczy. A moja kolezanka- ma nos jak hamulec u karuzeli, jest nizsza ode mnie jakies 5cm, chuda jak patyk, fakt,ze ma baardzo jasnoniebieskie oczy i burze czarnych lok贸w, ale mi sie wydaje,ze ja jestem bardziej zadbana!!! Ona nie chodzi W OGOLE do kosmetyczki ani fryzjera!!! Rozumiecie to!!!Sama sobie dba o w艂osy i paznokcie, jakies przedotopowe babcine sposoby! W og贸le jest przedotopowa w pogladach itp. Sportu prawie w og贸le nie uprawia, jedynie rower i p艂ywanie czasem. A jak jestesmy w klubie to ona ma wieksze powodzenie ode mnie! Faceci sa 艣lepi:-O

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 aniolek1704
No c贸偶 ..du偶y nos to 偶adna zaleta to widocznie musi mie膰 ,,to co艣" w sobie.. a wog贸le nie widzia艂am jeszcze 艂adnej kobiety z nosem ,,ajk hamulec od katuzeli" Z duzym ,ale prostym jeszcze zdarzaj膮 si臋 艂adne ,ale te偶 rzadko

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gvjnhgk,vbju
wezcie jaka sprawiedliwosc:-O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dorotA0
Musi mie膰 co艣 w sobie,czego ty nie masz, mimo 偶e jeste艣 艂adniejsza.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tez bym si臋 ch臋tnie
to przez zarozumialosc glupi sledziu :O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do kurdubrydzi
jeste艣 tak pi臋kna i zadbana i wysportowana 偶e faceci si臋 ciebie boj膮 , przytyj nie chodz do kosmetyczki a wszystko si臋 zmieni

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tez bym si臋 ch臋tnie
tak odchodz膮c jak wygl膮da nos jak hamulec od karuzeli?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sialalalalaal
A偶 dziw bierze,偶e w og贸le 艣miesz si臋 nazywa膰 jej przyjaci贸艂k膮,ja to bym z tak膮 brzydot膮 jak Ty sie nigdzie nie wypu艣ci艂a na jej miejscu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bo ty chyba tempa jestes
faceci wola brzydsze a cieplejsze, szczere, kochajace i kobiece jak takie kutafo艅ce jak Ty

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hudzi
Ty mam to samo, moja kolezankA ma tez taki nos jak klamka od zakrystii a ma chlopa, ja jestem od niej ladniejsza :O

Udost臋pnij ten post

ja jestem 艂adna zadbana cwicze chodze do fryzjera co dwa miesi膮cevdo kosmetyczki raczej nie bo w tym wieku narazie nie potrzebuje mam duuuuze powodzenie u facet贸w zw艂aszcza w klubie widocznie ona jest 艂adniejsza od ciebie skoro ma wi臋ksze powodzenie moze tylko tobie sie wydaje ze to ty jestes ladniejsza

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gvjnhgk,vbju
nie naskakaujcie na mnie:-O m贸j kolega obiektywnie powiedzia艂,偶e wg niego ona nie jest brzydka, ale nie wiem jak osobe z d艂ugim nosem mozna uwazac za 艂adn膮:-O Ja naprawde mam 艂adn膮 twarz i cia艂o, a faceci wybierja te maszkarony:-O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ciemna dziewucho
nie jest brzydka nie znaczy 偶e jest 艂adna

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do kurdubrydzi
mo偶e jacy艣 dewianci si臋 do niej lepia no bo z d艂ugim nosem ? to musza byc zboki

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 so艂 sad koorwa!
a czemu osoba z brzydkim nosem ma by膰 automatycznie uwazana za brzydk膮 ? Wiesz ile znam dziewczyn z d艂ugim nosem a nawet z garbkiem kt贸re s膮 bardzo 艂adne?Mo偶e masz np brzydkie oczy?I co maj膮 Cie wszyscy skre艣la膰 z tego powodu?:O No daj spok贸j. Przeginasz...widocznie w praktyce jest inaczej i widocznie Ona jest 艂adniejsza,偶e sie za ni膮 uganiaj膮. Nie mo偶esz si臋 z tym pogodzi膰 tylko uog贸lnia膰 i obrazac ludzi na forum?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gvjnhgk,vbju
do kukubrydzi - w艂asnie odwrotnie, porz膮dni i nie byle jacy kolesie do niej startuj膮:-O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kkobieta na forummm
we藕 nie przesadzaj.!!jestes po prostu ZAZDRO艢NIC膭 i nic wi臋cej doda膰.!!!szkoda s艂ow na Ciebie naprawd臋.....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 goskaaaaaa44444
We藕 si臋 kopnij w czo艂o !

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kkobieta na forummm
Autorko do do kukubrydzi to by艂a aluzja...zajarz troszk臋 a mo偶e w艂a艣nie to jest ten problem ona ma wi臋cej w g艂owie i dlatego tak sie dzieje..faceci nie lubi膮 pustych lasek-oto sekret;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fiki miki na guziki
A mo偶e kole偶anka jest milsza, fajniejsza, bardziej sympatyczna. A ty wida膰 masz bzika na punkcie swojego wygl膮du. Mo偶e nie maz nic wi臋cej do zaoferowania.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 369369369
"Ona nie chodzi W OGOLE do kosmetyczki ani fryzjera !!! Rozumiecie to!!!" buhahahaha A to rzeczywi艣cie straszne. Te偶 nie chodz臋 i mam powodzenie u facet贸w :P A Ty jeste艣 po prostu zazdrosna i zarozumia艂a, dlatego faceci wybieraj膮 kole偶ank臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 malinowy sooorbet
jeste艣 zazdro艣nica 偶e a偶, 偶al :O:O Ja te偶 nie chodze do fryzjera ani, kosmetyczki bo nie musze sama potrafie o siebie zadba膰 i nie uwa偶am si臋 za "przedpotopow膮" dziewczyne :P Ty jeste艣 jaka艣 przedpotopowa skoro uwa偶asz 偶e laski co robi膮 sobie same manicure i maseczki domowe s膮 przedpotopowe :p

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 no to w temacie ja wymiatam
nie wiem, czy jestem 艂adna!! Bardziej naturalna!! Tipsy mia艂am przez 2 tygodnie!! Za namow膮 kole偶anek!! Z g贸ry odradzam!! Niby fajnie wygl膮daj膮, nawet nie trzeba si臋 stara膰, 偶eby fajnie wygl膮da艂y zabieg raz w miesi膮cu:) Brud, syf pod nimi!! Wr贸ci艂am do babcinych zwyczaj贸w. 艁adnie obci臋te, 艂adnie pomalowane. Do kosmetyczki nie biegam, bo mam mn贸stwo innych mo偶liwo艣ci, czyli bieganie, basen, sauna... Na imprezie zawsze mam najwi臋ksze powodzenie:). Mo偶e faceci wol膮 naturalno艣膰:). Tipsy s膮 tak obrzydliwe, 偶e jak jestem u jakiej艣 kole偶anki nie rusz臋 nic jak ma tipsy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 malinowy sooorbet
Naturalna 艂adna dziewczyna to raczej ju偶 rzadko艣膰 :P Ale, ja si臋 przynajmniej staram 偶eby wygl膮da膰 naturalnie,w艂osy nie farbowane na szcz臋艣cie mam 艂adny blond i nie musze, fryzury te偶 jako艣 radykalnie nie zmieniam naturalny makija偶 podk艂ad i tusz do rz臋s i wystarczy zero solarium zdrowy tryb 偶ycia i jest okey na powodzenie nie narzekam :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 malinowy sooorbet
A propo tips贸w to nawet ostatnio my艣la艂am 偶eby sobie zrobi膰 i spyta艂am si臋 mojego faceta co o tym my艣li a, on mi na to 偶e "niecierpi tips贸w u kobiet i go obrzydzaj膮 woli moje naturalne pazurki" :p

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 groto艂aze z kafe艂e
mo偶e lubi膮 podczas seksu oralnego trzyma膰 kobiet臋 za nos :classic_cool:)))

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gvjnhgk,vbju
tak wszystkie jestescie naturalne... a co ja sztuczna? z powodu ze chodze do kosmetyczki i manikiurzystki? ze farbuje w艂osy? raczej jestem zadbana, a nie naturalna szara mysz.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ofiara marketingu
Niestety, kole偶anka pad艂a ofiar膮 kuszenia "艂atwej drogi": "jak b臋dziesz mia艂a ten lakier do paznokci, to wszyscy m臋偶czy藕ni b臋d膮 twoi"... "je艣li kupisz te perfumy, ka偶dy b臋dzie tw贸j"... "je艣li b臋dziesz wygl膮da膰 tak, jak powinna艣 b臋dziesz mia艂a powodzenie"... "musisz tylko kupowa膰 ubrania z najnowszej kolekcji, chodzi膰 do kosmetyczki 2 x w tygodniu, do fryzjera 1 x 3 tygodnie, do spa raz na 2 miesi膮ce, powinna艣 stosowa膰 peelingi, balsamy, kremy (4 rodzaje) i codziennie kosmetyki na cellulit." Tyle, 偶e to k艂amstwo. Robi膮 nas w konia, chc膮 tylko co艣 sprzeda膰. Przeci臋tny m臋偶czyzna nie zobaczy r贸偶nicy mi臋dzy "babcinym" dbaniem o siebie a renomowanym salonem. Jedyna r贸偶nica, to taka, 偶e my czujemy si臋 pewniej je艣li mamy 艣wiadomo艣膰, 偶e wydali艣my 270 (farbowanie) + 90 x 4 (oczyszczanie cery) + 150 inne zabiegi + 100 (kremy). Nie wspominaj膮c o kosmetykach kolorowych. A facetom to wisi. Sympatyczno艣膰 jest bezcenna.

Udost臋pnij ten post

jezu...ale problemy:) czy naprawd臋 sensem Twojego 偶ycia jest to, 偶eby mie膰 jak najwi臋ksze powodzenie u facet贸w? je艣li tak, to wsp贸艂czuj臋... tez nie chodz臋 do kosmetyczki - to znaczy ze jestem zaniedbanym kocmo艂uchem?:O tipsow tez nie mam, a w艂osow nie farbuje - tragedia?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 taktowygladarzeczywiscie
A co dalej z tym "powodzeniem" ? Normalnemu facetowi chodzi o to, zeby jakas fajna dziewczyna chcia艂a sie z nim spotyka膰 na stale, chociaz przez jakis czas i ,zeby byl seks... A Kobietom chodzi o to, zeby faceci ciagel je podrywali, zeby dowartosciowywac... a umowic z zadnym sie i tak nie chc膮. Wiec po pewnym czasie facet juz nie podchodzi masowo do tych "szalowych" dziewczyn, bo to nic nie daje. Wtedy szuka sie juz kontaktu wzrokowego, jak jakas spoglada to tylko wtedy chlopak wychodzi z inicjatyw膮.

Udost臋pnij ten post