Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewystarczająco_dobra

Mój chłopak powiedział że podoba mu się inna:(

Polecane posty

czuje się jakbym dostała w twarz....:(

Gość sialalalalaal
no to koopnij go koorwa w doope. ;O:O

No cóż zawsze tak jest ,że facetom podoba sie wiele dziewczyn bo to nie możliwe żeby jedna tylko się podobała tak samo jak Tobie. na pewno Ci się fizycznie podobają inni faceci.. Tylko jedni się do tego przynają ,drudzy nie i mówią dziewczynie ,,żadna naświecie oprocz ciebie mi sie nie podoba"

Gość adaffffffffffffadaasdfasdf
No to że podobają mu się inne to sama powinnaś widzieć bo przecież nie będzie tak że tylko Ty na całym świecie będziesz mu się podobać.Ale chyba nie powinien Ci tego mówić :P

Gość drytyty111
Faceci mają do swoich kobiet tyle szacunku, ile one mają do siebie samych. Gdyby cie szanowal nigdy by ci tego w twarz nie powiedzial, ale widac jestes w jego oczach zakomleksioną ofiarą, ktora nie zareaguje na zadną obelge Testuje na ile moze sobie pozwolic, jesli posunol sie juz do takich tekstow, wczesniej musiały byc podobne a ty pewnie zamiast zareagowac jak normalny czlowiek to poplakałas sobie w kacie Kobiety zrozumcie ze niszczycie swoją cipowatoscią zwiazki. Faceci nie są szczesliwi w zwiazku z zyciowymi ofiarami niezdolnymi do zadnej reakcji

Gość lojdii
Każdemu zdrowemu człowiekowi podobają sie inni ludzie, poza partnerem. Tylko po co o tym głosno mówić, jaki w tym sens? :)

to ja jestem jakaś pojeeeebana bo nie ogarniam:( właśnie mnie też pytał kto mi się podoba fizycznie i nie potrafiłam mu odpowiedzieć bo czegoś takiego nie ma. nikt poza nim mi sie nie podoba...

Gość KINGGGGAAA
ok nomoze sie podobac jakas laska fizycznie no chhyba ze non stop o niej mowi;] to soryy alekopnelabym go w dupe:)

Gość malinowy sooorbet
Ale, w jakich okolicznościach ci to powiedział? Podoba mi się inna i nie chce z tobą być czy Ta ekspedietntka w biedronce mi się podoba ???

nie poszłam płakać w kąt, to nie ma sensu...po prostu jest mi przykro że kiedy mamy czas tylko dla siebie on mi wyjeżdża z takim tekstem....oczywiście kare dostał

Gość malinowy sooorbet
Powiedz mu że jego najlepszy kumpel zawsze ci się podobał bardziej niż on i też nie widzisz w tym nic złego :O A jak się nie opanuje i cię nie przeprosi to prześpij się z jego kumplem a, potem mu to powiedz w twarz ,i "sajonara alivederci roma" :D

Gość lojdii
Ja kocham mojego chłopaka najbardziej na świecie, ale to chyba normalne, że stwierdzam, że np. jakiś aktor jest przystojny, czy jakiś znajomy. To nie znaczy przecież, że marzę o tym, aby z nim być. Ale nie powiedziałabym o tym chlopakowi, bo po co? Jednak z drugiej strony- czasem pytam chłopaka co sądzi o jakiejś aktorce, bo ja np. nie rozumiem czemu wszyscy się nia zachwycają. Wtedy jeśli odpowie, że jego zdaniem jest ładna, to nie widze problemu :)

zapytał czy ktoś w ogóle mi się podoba z wyglądu, pod względem chrakteru i takie tam....pomyślałam nad tym i powiedziałam że nie, zapytałam dlaczego pyta, no i opowiedział mi jaka w szczególności, troche o innych i jakie ogólnie mu sie podobają, no ja się do nich nie kwalifikuje ale zapewnia że kocha