Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nfghjkl

Jaka przyjemnosc moze byc z robienie loda facetowi ??

Polecane posty

Gość kocikocinóżka
Gdy sie obrabia czystego wacka to jest przyjemnosc ale jakbym miała wziąc takiego śmierdzacego w życiu!!!!!!!!!

Gość a ja mojemu robie
sdghjkl walnij swojemu loda to zmienisz zdanie

Gość sdghjkl
walnactojamoge ale w kimono :P

Gość sie zatrzym
co tu się wyprawia? co to jarmark niewolnic? ja robię loda tyko mężowi, więc nie ma problemów z higieną. ten pedant się myje dwa razy dziennie, mogę więc go ssać kiedy zechcę bez obaw :P

Gość sie zatrzym
no misiaczki, ja to spać idę, może wstanę wcześniej ;) mój byczek już śpi smacznie, więc wślizgnę się zgrabnie pod kołderkę i do jutra 💤 może uda mi się wstać pierwszej :D

Gość maciej z macejowa
Oksana85-Widzę że mąż i dziecko to szczyt twoich możliwości w życiu:D:D Mój kolega ma troje dzieci,każde z inną,to jest dopiero sztuka,a dwoje z nich to urodziło się prawie w tym samym czasie:D:D Sorki za szczerość,ale się ośmieszyłaś z tym mężem i dzieckiem,bo to najgłupsza umie sobie zaciągnąć frajera przed ołtarz a najpierw robiąc sobie z nim dziecko.Wiec raczej mąż i dziecko nie był by dla mnie szczytem do sukcesu.

-10/10 Fatalna prowokacja ... Nie ma takich kobiet które nie lubia brać do buzi Nie lubia bo albo tego nigdy nie robiły i słyszały tylko z opowiesci że jest to feee Albo nie lubią ponieważ nie chcą wyjść na łatwe i sie wstydzą podczas gdy tak naprawdę w zaciszu ogniska domowego swojemu facetowi obciągają 6 x na dobę :D

oksana85 - przynajmniej nie jestem deską, która zazdrosci pieknym kobietom biustu i nie obrażam ich z tego powodu żeby kogos wyzywać od smalców itp. to trzeba mieć nasrane we łbie; póki nikogo nie obrażam, tak jak ty to robisz, to gówno cię powinno obchodzic co ja robię na kafe JESTEŚ NA MAXA ZAKOMPLEKSIONA, pewnie twój chłop (o ile jeszcze go masz) brzydzi się twojej dechy i dlatego gnoisz innych chociaż ci nic nie zrobili nie będę się zniżać do twojego poziomu, bezrobotna, bez wykształcenia, płaska utrzymanka z dzieckiem jesteś przykra

i dokładnie tak jak napisał maciej z macejowa - nadstawić dupy i chłopa na dziecko złapać potrafi nawet analfabetka oksano85 pokazałaś swój poziom i wara ode mnie bo mi do pięt nie dorastasz chłpoczyco bez cycków

nie no nie mogę oksano85 i sie jeszcze chwalisz tym, ze zamiast sie kształcić albo cos innego wartościowego w życiu robić do nogi rozkraczyłąś? pewnie był pijany, albo siłą na niego sie nadziałaś - i pewnie to nie był pierwszy? siedź na tej wsi gdzie jestes i do garó bo nic innego w życiu nie potrafisz i nie będę sie zniżać do twojego poziomu, tylko potrafisz kogos poniżać i wyzywać - musisz być nieźle sfrustrowana żeby sie tak wyżywać brak ci innego zajęcia w życiu bo nic innego nie potrafisz tylko pizdy nadstawić

Gość żenada i dno
jak to jest ze te co najwiecej liżą swoim chłopom pałki zawsze są wulgarne i chamskie. po waszym języku widać że jesteście baaaardzo ubogie i jedyne co macie to ten wasz lód :D Brak inteligencji, zwykłe szmatławce i wulgarne prymitywy... Normalny szanujacy kobietę męzczyzna nigdy nie powie do swojej Kobiety zeby zrobiła mu loda. i nie jest prawdą że zrobi to inna, porządny facet brzydzi się takich dziwek (porządny nie znaczy czysty i zadbany żebyście głupie ćmoki źle nie zrozumialy). A jeśli taki jeden pójdzie do innej tylko zeby mieć loda to niech spada zwyczajnie na szczaw bo nie jest wart tej kobiety. Tylko że Wy nie wiecie co to jest prawdziwy szacunek. Nie chodzi o zgrywanie wielkiej cnotki zakonnicy. Wam facet nieraz w złości ubliży a wy i tak będziecie mówić że on was szanuje. jedna tu napisała że jej facet to pedant bo się myje 2 x dziennie :D dobre dobre :D pedancik jak nic hahaha :D To chyba raczej norma powiedziałabym, ot standard, codzienność, zwykła i nieskomplikowana czynność.

Gość maliboo.........
Nie ma takiego,ja uwielbiam poniżać w ten sposób kobietę.Lubię jak jest cała w spermie i jej to wszędzie cieknie,oczywiście do tego muszą iść poniżające słowa w jej kierunku.Tym bardziej że nie na widzę jej rodziców i jej rodziny,więc takie poniżanie ich córeczki daje mi nieziemską rozkosz.

Gość a ja uwielbiam wrr
haha maliboo pewnie jestes jakas dziewczynka co niby udajac faceta chce nam dowalic :D no coz sa faceci chamscy nie tylko w tej sferze zycia, trudno jesli ktos na takiego trafi, ja mam szczescie ze nie trafilam , i zawsze kiedy mu to robie wypowiada slowa niemalze uwielbienia, zawsze pelne milosci zreszta komu ja sie tlumacze,

Gość maliboo.........
a ja uwielbiam wrr-Jestem facetem i mówiłem szczerze,kocham moją kobietę ale czasem mi na nerwy działa i muszę jakoś odreagować.Jedni faceci czepiają się jej przeszłości czy przeszłości jej rodziców a ja właśnie w ten sposób rozładowuje napięcie.Podnieca mnie to że jej zgorzkniali i katolicy rodzice zawsze chcę mi jakoś dowalić,więc ja mam z tego satysfakcję że mogę moją kobietę poniżyć,tym bardziej że ona bierze często ich stronę i daje się im manipulować.Po prostu nie sam lód facetów tak podnieca,ale właśnie to że kobieta jest poniżana to to tak podnieca.Bo w sumie zastanów się w czym usta są lepsze od cipki?

Gość żenada i dno
dlaczego jeśli facet -maliboo mówiąc prawdę, że w ten sposób poniża kobietę uważasz że to nie prawda, że podszywa się pod niego jakaś kobieta?? Dlaczego nie chcesz dopuścić do siebie myśli, że to jest poniżające?? Bo to jest BARDZO poniżające dla normalnej szanującej się Kobiety. Wy prymitywne baby tego nie rozumiecie, umiecie tylko klnąć, chwalić się z bycia szmatławcem dla chłopa, no i oczywiście jesteście fantastyczne w robieniu loda rzecz jasna. Nic poza tym. Ale macie to na co zasługujecie - używacie wulgaryzmów to będziecie wulgarnie traktowane. SZANUJECIE SIEBIE TO I MĘŻCZYZNA BĘDZIE PODCHODZIŁ DO WAS Z SZACUNKIEM. Taka jest prawda i Wasze szczekanie o lodzie tego nie zmieni. Możecie wmawiać sobie i innym dookoła że tak nie jest, ale to jest tylko zdanie takich prymitywów jak wy. Lód jest poniżający dla kobiety i jest okazaniem braku szacunku....ale żyjcie sobie nadal w niewiedzy i głośno twierdzcie że jest inaczej.

Gość mateo35
Pozwole sie wtracic, uwielbiam swoja kobiete, i nawet nie pomyslalem ze ja krzywdze w ten sposob, albo ponizam dobrze wiedziec hehe, darujcie sobie, to wspaniala forma okazania milosci, przeciez powierzam w jej rece i usta cos co jest dla mnie najcenniejsze

Gość żenada i dno
nie popadaj w skrajności w skrajność. Szanująca się Kobieta nie jest żadną cnotką niewydymką, bo nie o to w tym wszystkim chodzi żeby być zakonnicą. No ale Wy tego nie pokapejszyn poprostu...

Gość swiat nie konczy sie na lodzie
no wlasnie żenada i dno brutalnie ale madrze powiedziane

Gość Kubass
Współczuję facetom, których dziewczyny mają problemy z własną seksualnością i mówią, że brzydzą się itd. To musi być chore być w takim związku. Seks jest piękny, jeżeli obie strony dają sobie maksimum przyjemności. Nie wiecie dziewczyny, ile dajecie przyjemności chłopakowi, robiąc mu dobrze ustami, to jest prawdziwy odlot. Jak można być z dziewczyną, która ma jakieś jazdy, że to ją brzydzi? Lepiej się rozstać, każdy facet marzy o tym, by jego dziewczyna była otwarta w łóżku, a nie jakaś dziwna cnotka. Ale jakby miała któraś robić to na siłę, to jeszcze gorzej. Lepiej po prostu znaleźć sobie normalną, fajną dziewczynę i cieszyć się szczęściem. Znam dziewczyny, które przyznają się, że kręci je robienie loda i ich faceci są mega-szczęśliwi, po prostu dobrze trafili.

Gość maliboo.........
a ja tam uwielbiam wrr-Ja się wypowiadam za siebie i za swoją seksualność.Nie znam twojego faceta i nie wiem jak odbiera to że robisz mu loda.Ja lubię ją trzymać za włosy i patrzeć jak się dusi i mnie odpycha,a potem lubię się na nią swalić albo do ust i ją przytrzymać tak długo,aż połknie.Podnieca mnie to,oczywiście nie mówię jej nic że ją w ten sposób poniżam itp,ale większość facetów lód odpiera jako pinżanie kobiet.Lubią jak im obciągają swoimi pięknymi ustami a potem można się na ich piękną twarz trysnąć,a ona jest cała uwalona w spermie.Więc wypowiadam się za siebie i paru moich kumpli,którzy odbierają to tak samo,ale oczywiście kobiecie nigdy żaden się nie przyzna.Właśnie dlatego tak lody podniecają.Zresztą takie teksty w stylu"sśij "albo "jedziesz" lub "weź go całego" będź "obciągnij mi lub ciąg go" to chyba o czymś te hasła mówią

Gość żenada i dno
A kto tu mówi o obrzydzeniu do penisa - jakby tak było, to by seksu nie było wcale. Przecież nie o to chodzi...! Prawdziwa miłość ok, tyle że ona z czasem wygasa rzeba to wziąć pod uwagę. Jak wygasnie to taki facet jest z nia tylko dlatego ze ma darmowy seks, w związku się knoci bo kobieta potrzebuje szacunku, którego już nie ma. Poniżyła się już dawno i służy mu tylko do robienia przykładowego loda. Związek podupada... Kobieta najpierw trochę się zaprze, nie będzie się z nim kochać, zrobi mu na złość. Facet tego nie rozumie, i też się wkurza. Zawsze to robiła a teraz nie, kobieta MUSI czuć się kochana, wtedy gdy mężczyzna o nią zabiega ona jest szczęśliwa. Niestety teraz to Kobiety zaczynają zabiegać o męzczyznę, starają się jak mogą, tyle że nie zachwycają Go inteligencją, a tylko tym co mają; tyłek, cycki na wierzchu, głupawy uśmiech i tyle. Aż nieraz żałuję że jestem kobietą, wstyd mi za nie, potrafią najcześciej być żenujące. Pamiętam na studiach jak niektóre głupie cizie zakładały krótkie spódniczki, dekolty na egzamin i robiły debilne miny po to, żeby "zyskać" na sympatii wykładowcy. Nic bardziej kompromitującego, na miejscu tego egzaminatora kopnęłabym w tyłek i niech spada w podskokach. One pewnie puściłyby się po to żeby zdać, zero szacunku dla siebie. Fantazje i moje ciało jest zarezerwowane tylko dla mojego Mężczyzny, dla nikogo więcej.

Gość widziałam, miałam
dzizas, jaki ten temat jest p o j e b a n y. I te pańcie, które udają, że och, nigdy, fuj i ble. A ciągną lepiej niż odkurzacze

Gość ty wyżej lodołamaczko
nie rób scen nikt nie mowi TYLKO o przykładnych żonach i matkach wulgarne flądry nadaja sie tylko do ssania pałek swoim fagasom taka jest prawda i tyle.....skoro sie ponizaja to nalezy je traktowac jak szmaty

Do żenada i dno: co cię tak przeraża w "miłości francuskiej"? Obrzydza cię, ok. Ale skoro tego nie robisz, to skąd możesz wiedzieć, że to jest obrzydliwe? Chora/robaczywa wyobraźnia? Może za dużo się naoglądałaś filmów xxx, albo za dużo słuchałaś na ten temat z nieodpowiednich ust? Tak, jak tu pisało kilka osób: jeśli obie strony czerpią z tego przyjemność i nikt nikogo do niczego nie zmusza (i sam siebie nie zmusza również), to może być to wspaniałą grą wstępną, czymś, co zbliża do siebie partnerów. Czymś niesłychanie intymnym.

Gość sie zatrzym
a ja uwielbiam - po co ty w ogóle nimi dyskutujesz? Jak ktoś jest przekonany, że ma rację, to go nie przekonasz. Jedna z drugim się uparli, że wiedzą najlepiej a do tego cię obrażają. :) Daj spokój ;) Ty wiesz swoje, ja też. A tej ciemnoty nie przekonasz. Szkoda czasu. 🖐️ Pozdrawiam ludzi normalnych :D

Gość Maułła
Miłość francuska jest super dla obu stron. Ale najpierw trzeba nie mieć uprzedzeń, dać się ponieść namiętności. To chyba kwestia wychowania, że Polki mają uprzedzenia wobec seksu, wychowania pruderyjnego, w którym seks jest zły, intymne części ciała są złe. Jakby to niektórzy powiedzieli, moherowe wychowanie.

Gość ala kocha macka
To cos tak przyjemnego i budujacego, ze zaluje, ze dopiero teraz z nim odkrylam ta przyjemnoc dawania mu przyjemnosci i czerpiac z tego sama. Zawsze mialam uprzedzenia, ale z nim wyzbylam sie wszelakich uprzedzen i co najwazniejsze poczulam ogromna przyjemnosc z tego rodzaju milosci. Dziewczyny - moja rada: nie z kazdym ale tylko z kims kogo sie kocha! Wtedy doznania sa niebianskie.

Gość Pinter
Nie mógłbym być z dziewczyną, która nie akceptuje mojego ciała. To bez sensu.

Gość sie zatrzym
dobrze gadasz :D

Jaka? Ogromna! Jednak nie wtedy kiedy on Cię do tego nakłania. Kiedy spytałam mojego, czy lubi lodziki, odpowiedział, że jeśli lubię to robić to tak, a jak nie to nie - przy czym oczywiste jest to, że na pewno je uwielbia :) I tak zamierzam z tym długo poczekać, bo najprzyjemniejsze rzeczy powinno się dawać facetowi po odpowiednim stażu.