Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Corina20

Problem z dźwiękiem na kompie - pomocy! : )

Polecane posty

Mam pytanie do znających się nieco bardziej niż ja.. :p Dzisiaj nagle przestał działać mi dźwięk na kompie :) Chciałam włączyć muzykę na Windows Media Player ale wyskakuje błąd o treści: "Program Windows Media Player nie może odtworzyć pliku, ponieważ wystąpił problem z urządzeniem dźwiękowym. Urządzenie dźwiękowe może nie być zainstalowane na komputerze, może ono być używane przez inny program lub może nie działać prawidłowo." Dodam, że wcześniej podłączyłam sobie do kompa sprzęcik który przerzuca zdjęcia z aparatu na kompa i wtedy coś zaczęło się dziać nie tak było bo wyskoczył błąd, że brak dysku itd.. :) Od tego momentu słychać tylko dźwięk jakby z płyty głównej i kiedy wchodzę w panel sterowania i rozwiązywanie problemów z dźwiękiem wyskakuje mi wiadomość o treści: "System Windows nie może uzyskać dostępu do określonego urządzenia, ścieżki lub pliku. Możesz nie mieć odpowiednich uprawnień, aby uzyskać dostęp do elementu" Słuchawki mam sprawne i dźwięk nie działa też wtedy kiedy puszczam coś na stronie internetowej. Może mi ktoś pomóc ? Czy przyczyną mógł być ten sprzęt do zgrywania zdjęć? z góry dzięki za odpowiedź :)

Gość KINNGAAA
Tu jest kurwa erotyczny jakbyś nie zauważyła 🖐️

Sprzęt do zdjęć raczej nic nie zrobił. Prawdopodobnie będziesz musiała na nowo zainstalować sterowniki i powinno działać. Znajdź płytkę i spróbuj.