Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uu[ppp

nowotwór piersi

Polecane posty

Gość uu[ppp

witam powiedzcie czy da sie wyleczyc ta chorobe? podobno jest duzo przypadkow wyleczenia pocieszcie mnie choc troche :( ktos mi bliski na to choruje i bardzo mi ciezko i zle boje sie..

Gość uu[ppp
:(:(

Gość kkobieta na forummm
Zależy to od stadium itp...poszukaj w google...

Gość kkobieta na forummm
Lepiej wgooglach po prostu bo tam jest pewnie wiele rzetelnych inf.tutaj mozna gdybać...

Gość jihzgtcdfi
pociesze cie,moja znajoma starsza babcia ok 86 lat miala wycieta piers-nie bierze chemii i zyje:) duzo zalezy od tego jak wczesnie byl wykryty i czy nie ma przerzutow

Gość uu[ppp
szukalam juz...ale chcialam by ktos kto sam to przechodzil albo ktos z jego bliskich i mi powiedzial cokolwiek na ten temat..

Gość D-dwa
Ale jakiego ma raka? Są 2 rodzaje -- 2 rózne przyczyny powstania raka -- 2 objawy zdrowienia. Która to pierś? Raka można usunąć bez chemii i operacji - pod warunkiem znalezienia PRAWDZIWEJ przyczyny.

Gość uu[ppp
lewa piers a jakie ma to znaczenie ktora piers?? jaki to rak okaze sie niebawem czekamy na wyniki badania guzka.. uwazasz ze bez chemi czy radioterapi sie obejdzie? chyba nigdy sie nie uniknie chemioterapii przy nowotworze..

Gość uu[ppp
a propo to jeszcze poltora roku temu nie bylo guzka tylko jakies zwapnienia w tej piersi..jak uwazacie mozliwe jest by przez 1,5 roku sie rozwinol nowotwor? dla mnie to troche zastanawiajace w tak szybkim czasie chyba to malo mozliwe

Gość D-dwa
Lewa pierś - świdczy o tym, że musiała mieć ostatnimi czasy jakiś problem ze swoim dzieckiem, albo swoją matką. I to juz nie pierwszy raz skoro są zwapnienia. Nie napisałaś jaki to nowotwór - gruczołów mlecznych czy przewodów mlecznych w piersi, więc nie mogę napisac więcej o przyczynie. Nowotwór gruczołów mlecznych piersi rośnie ok. 3-4 mm na miesiąc.

Gość UUPP
NIEIWEM JAKI TO NOWOTWOR BO WYNIKOW NIEMA CZEKAMY NA WYNIKI,CZEMU PROBLEM Z DZIECKIEM LUB MATKA O CO W TYM CHODZI BO NIE BARDZO ROZUMIEM

Gość D-dwa
Bo rak piersi to odpowiedź organizmu na troskę o najbliższych. Jeżeli kobieta (matka) stanie przed niespodziewanym problemem związanym ze swoim dzieckiem (choroba, wypadek, ale też na przykład ucieczka dziecka z domu) to organizm ma zakodowany prymitywny program pomocy dla takiego "zagrożonego" dziecka ale na poziomie fizycznym - czyli produkcji dodatkowego mleka dla chorego. Takie wydarzenie nazywa sie stresem biologicznym. Jeżeli nie wpadniecie w panikę, tylko przeanalizujecie co sie ostatnio w rodzinie tej, o której piszesz wydarzyło, to znajdziecie przyczynę i rak zacznie leczyć się sam: czyli albo znowu nastąpi zwapnienie, albo bakterie rozłożą raka (robi się w tym miejscu wrzód i wyropieje). Te informacje są tutaje - http://www.screencast.com/users/GNM/folders/GNM%20Videos/media/20145ded-208c-4fdf-b611-991a1bce2cb3 - film o 2 rodzajach raka piersi. Niestety jest w języku angielskim. Ale może zanim zdecydujecie się na nieodwracalne okaleczenie to zapoznajcie się z prawdziwymi przyczynami raka piersi. Tam jest prezentowany wykres - na niebiesko zaznaczono czas wzrostu gyza - na czerwono czas naturalnego zdrowienia.