Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tola fasola

mój mały się rusza 18 tydzień ciąży

Polecane posty

Niesamowite uczucie,jestem pewna ze to ruchy mojego brzdąca, czasem jakby bańka powietrza pękala w brzuchu,a czasem jakby przeslizgnela sie jaszczurka:):):)

Gość biala Magnolia
Ja zaczelam czuc w 20 tc. To rzeczywiscie niesamowite, tak jakby pekajace babelki.

Gość pinacolada32
hahahahahaha moze ci sie w brzuszysku rusza to co zzarlas a nie bachor :P

nic mi dzisiaj humoru nie zepsuje, nawet glupie komentarze:):):) a takie uczucie co mialam w sumie kilka dni wczesniej, ale dzisiaj sie tak wierci, ze niemal co kolka minut, jak siedze przy komputerze, to jedna banieczka pęka:):)

Gość pinacolada32
ale ja ci nie chcialam popsuc humoru bo niby czym tylko temat ktory zalozylas jest tak denny :/ kogo to obchodzi ze jakies babie sie bachor w srodu rusza??? pa

Gość malinowy sooorbet
a gdzie się wybiera? na browara? może to nie on się rusza tylko zwyczajnie chce ci się srać i bulgocze ci w bebechach?

Gość Iłodżima
A w Wielkiej Brytanii można takie maleństwo usunąć w 24 tygodniu ciąży.

Gość liku
na pewno ma gazy dziewczyna ty idz takie brednie poopowiadaj ojcu tego dzieciaka nie masz nic innego do roboty tylko tu siedziec? zreszta jak masz urodzic dzieciaka to nie siedz lepiej przed monitorem bo cyborga urodzisz:P wlasnie usun go o jednego chwasta mniej :)

Gość liku
zlosnice? :) czego mamy ci zazdroscic?

Ja pierwszy raz czulam w 17 tyg a pozniej mala rozkrecila sie na dobre w 20 tygodniu, zycze pwodzenia i szczesliwego rozwiazania:)

nie mowie, ze zazdroscic:) ale dokuczac;p zresztą wszystko mi dzisiaj jedno, moze posmieje sie z wami:)?

Gość liku
smiej sie smiej z siebie najlepiej :)

Gość ach jej
Oczywiscie ze jej zazdroscicie. Inaczej po co tu byscie wlazily. Tola fasola, gratuluje :) takze milo wspominam pierwsze ruchy - to cos cudnego :) wszystkiego dobrego!!!!!!!!!!!!!!

Gość ach jej
Ach no wlasnie! ferie sie zaczely - dzieciaki w internecie buszują. marna akcja podszywaczu.

Gość liku
wiesz co czego tu zazdroscic? ze dostanie rozstepow i cipsko jej sie rozciagnie i dupy nie da mezowi po porodzie i on ja zdradzi ? czy tego ze codziennie bedzie miala rece umazane gownem bachora ? ze cale jej zycie sie zmieni jak ten smrod sie pojawi na swiecie ? ze nie ebdzie miec czasu na nic i sie zaniedba? sorry nie ma czego zazdroscic ja akurat nie lubie dzieci i jesli bym zaszla w ciaze na pewno bym usunela :) na szczecie nie kazdego marzeniem jest urodzenia smierdzacego dziecioka :) glupie jestescie matki polki zalosne :) baj baj

Gość ach jej
liku smierdzacym bachorem to bylas ty a raczej ciagle jestes

Gość o liku
biedne dziecko, matka jej nie myla pupci i ciagle czuje na sobie swoje gowienka z dziecinstwa

trzeba miec odwage zeby takie rzeczy pisac.Przeciez po to jest to forum ,zeby podzielic sie problemami i smutkami a takze radosciami:)

Gość do liku marta
żal mi Cię, pewnie żaden facet cie nie chcę i nawet byś nie miała z kim hehe albo jesteś lezzzzzzzbija FASOLA nie perzejmuj się jak ktoś jest głupi i zazdrości to nie na pisze Ci mile, ja jestem po poronieniu i też czekam na dzidziusia ale zazdroszcze Ci w sensie pozytywnym wszytkiego dobrego :)

Gość mama której dzieci już śpią
...a ja Ci zazdroszczę:) ...ale tak pozytywnie... Mam dwóch synków. Więcej dzieci nie planuję i jak sobie pomyślę... przypomne to uczucie to płakać mi się chce, że chyba już tego nie doświadczę... Piękne chwile przeżywasz, a piękniejsze jeszcze przed Tobą! :) powodzenia... PS. z pierwszym synem poczułam w 19tc, z drugim w 17tc :)

dziekuje , za pozytywne komentarze:) ciesze sie, ze na tym ofrum jest jeszcze ktos zyczliwy:)

Gość andzelina 34
a ja napisze tylko jedno nie kazdy chce miec dzieci :)

Gość do angeliny marta
ale jeżeli ktoś nie chcę to nie musi krytykować co nie?

Gość andzelina 34
ale ja kogos skrytykowalam? kogo?

Gość napisze tylko zee
super uczucie :) gratuluje. Teraz juz bedzie ruszał sie codziennie :)

Gość zazdroszczeeeee
a znasz juz płeć?