Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pinokio1234

co znaczy ze dziewczyna chce przerwy?

Polecane posty

co moze oznaczac ze dziewczyna chce przerwy poklocilismy sie ze nie spelniam jej warunkow i chciala by innego chlopaka znany mi przyklad jej kolega juz zareczony ja powiedzialem w nerwach powiedzialem ze moze powinnismy troche zrobic sobie przerwe co pozniej cofnolem jak ochlonolem ale ona jednak nie powiedizala ze jak zateskni to zadzwoniczy to the end czy moze nowe podejscie dodam ze jak sie klocimy to tka na ostro i to z mojego powodu?

Gość ninnnnaaa
ze potrzebuje troche czasu odpoczynku zeby wszystko mogla przepmyslec:)

Gość KONIE
CCCCCCCCC

Gość Kat66
Moze jestem ciemna, ale nie wiele zrozumialam z tego co napisales pinokio:p Moglbys troche jasniej...?

pinokio to tylko pseudonim nic wielkiego soory za interpunkcje ale nie to mi wglowi teraz

Gość kapturek16
hahaha. Kat66 ja tez nic nie zrozumialam. przetlumaczysz z polski na nasze???

Gość Kat66
ale nie chodzi o pseudonim, ale o to co napisales... Ja tego wogole nie rozumiem. ;/ Jak bys powstawial troche przecinkow, nie mieszal literek i nie powtarzal wyrazow moze bylo by lepiej... Poprawisz to? Bo wiedze ze temat interesujacy:)

W skrocie ,, mowisz ze idziesz do brau na mecz gra Polska z kolegami zgadza sie wszystko spoko tam sobie siedzisz Polska niestety przegrywa i nie odbierasz telefonu od niej pozniej jest sms ze masz mnie w du... jak masz kolegow a niestety ciezko uslyszec w barze dzwonek i nastepny dzien rano klotnia o ta wlasnie sprawe i wiecie jak to jest w nerwach zawsze sie powie 2 slowa z a duzp ktorych sie zaluje i pozniej wyszlo ze musimy sobie zrobic przerwe czego po krotkiej chwili nie hcialem bo ja bardzo kocham chociaz czsami zachowuje sie inaczej ale musi zatesknic i zadzwoni jak to nastapi narazie cisza a minely3 dni tylko moja aktywnosc >

wlsanie jakos tak nie zabardzo wiem co robic? czy pisanie po nocahc ze mi przykro i przepraszma pomoze czy przeszkodzi?

Gość kapturek16
mi sie wydaje ze to Twoja wina. Pomysl jak ona sie moze czuc. Najpierw nie odbierasz, bo wazniejszy mecz i kumple. A jak juz sobie gadacie to Ty oczywiscie musisz sie troche powydzierac i powiedziec o te 2 slowa za duzo. Szczerze to jak bym byla na jej miejscu to tez bym tak samo zareagowala...A jesli ona chce przerwy, to znaczy ze ma co do Cb watpliwosci. Ale sam sobie na to zapracowales. A przeprosiles ja chociaz za to? ze nie odbierales i za to co czasem mowisz? Probowales jej jakos to wynagrodzic...? I czesto sie ten mecz czy jakies tam inne rozrywki zdarzaja?

Gość kapturek16
Aha. Napewno nie zaszkodzi!! Ona musi wiedziec ze ja kochasz! A z tego co przeczyatalam i wywnioskowalam nie zabardzo jej to okazujesz...

Probowalem ja przepraszac ale dopiero po fakcie.wlasnie najlepiej sie bawie w jej towarzystwie zawsze na takiego typu wieczorki chodizmy razem zeby milo spedzic czas ale onam ieszka w innym miescie a tu studjuje i jej akurat nie bylo tydzien, zdarzy sie raz na pol roku takie wyjscie i za to miale je zle ze sie czepia ze sobie wyszedlem, a dopiero pozniej doszlo do mnie jak sie poczula z mojego powodu

no wlasnie troche ja zaniedbuje ostatnio jestesmy w trakcje remontowania mieszkania, i troche duzo na glowie i czasami sie popsztykamy co ma gdzie byc ale za bardzo zwracam uwage na to co mowia inni trzeba robic takzeby nam byllo dobrze a nie sluchac , co ktos jak by zrobil.

Gość kapturek16
Dobrze ze sobie zdajesz sprawe z tego ze zle zrobiles. Ale jak ja kochasz to zrob cos! Nie czekaj az sie sama odezwie. Bo byc moze ona czeka na Ciebie. Musi dostac ten dowod!! Kup jej kwiaty czy cos... Napweno sie ucieszy. Bo kto by sie nie ucieszyl..:)

wiem jutro chcialem tak zrobic ma egzamin ciezki, wiec moze bukiet kwiatow z karteczka z przeprosinami i powodzenia powodzenia pomoze

No tak ale czasem tak ciezko do mnie to dochodz kto ma racje "a w 99% ona "i jak do przyslowiowej blondynki

Gość kapturek16
moze nie na 100% ale nie wierze zeby sie wtedy nie ucieszyla. Powiedz jej ze ja kochasz i ze chcesz zeby byla szczesliwa. A jesli potrzebuje czasu to poweidz ze jej go dasz tyle ile bedzie potzrebowala... Bo Ci na niej alezy. Pisze to, co ja bym chciala uslyszec:)

Gość Kat66
zgadzam sie z Kapturkiem:) pokaz jej ze Ci na niej zalezy... Moze wlasnie tego potzrbuje. A jesli chce przerwy i nie chce z Toba pisac to daj jej czas. I poprostu zapytaj wprost czy ma watpliwosci co do waszego zwiazku. A jesli tak, to niech powie co jest w Tobie nie tak, a Ty postaraj sie to zmienic. Jesli oczywiecie ja tak bardzo kochasz:)

Gość Zakochany94
Witam. Kapturek i Kat mowia Ci prawde:). Ja mam podobny problem i nie wiem co zrobic:(. Kocham bardzo mocno moja dziewczyne i strasznie mi na niej zalezy:(, kazdego dnia boje sie ze ja strace:(. Chciala przerwy tylko dzisiaj wcale nie pisac nie spotykac sie, powiedzialem ze nie bede sie narzucal bo jezeli tego chce to ja nie moge jej do niczego zmuszac i nie pisalismy dzisiaj jeszcze ma sie odezwac dopiero jutro:(. Postapila troche chamsko bo napisala mi smsa typu ".. Moze teraz zachowam sie jak suka ale potrzebuje przerwy i wyrazam tylko swoje potrzeby..". Tez nie wiem co mam robic;/, powiedziala mi ze mam dzisaj nie napisac nawet jednego sms'a zapytalem czy nawet jednego o tresci "Kocham Cie" ona ze nawet takiego:(. O co moze chodzic?:(

Przerwa w związku? Co to w ogóle ma być? Dojrzały emocjonalnie człowiek albo potrafi zmierzyć się z problemami i je rozwiązać, albo kończy definitywnie coś, co nie ma przyszłości... Podziwiam pomysły typu "przerwa" - po takiej propozycji ze strony drugiej osoby, z całą pewnością nie chciałabym jej więcej widzieć..

Gość abec
to nie wróży nic dobrego

co znaczy ze dziewczyna chce przerwy?" 1/ ma nastepnego na oku 2/chce sie pozbyc obecnego faceta

Gość Wyrozumiale-wspaniale
Łuu!Zgadzam się z naaajnormalniejszą,czuje że to dziewczę z moich pięknych kolorowych snów,pozdrawiam Ciebie.Lubię konkretne załatwienie sprawy, właśnie elegancko, tak należy-godne podejście i git