Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zagapiona...

Przegapiłam życie...

Polecane posty

Gość Zagapiona...

mam 21 lat a juz tyle mnie ominęło... ostatnie klasy podstawówki przesiedziałam w domu, tylko szkołą i dom, potem jako w gimnazjum znalazlalm kafeterie i przesiedzialam tu koncowke gimnazjum i cale liceum... Gówno w życiu przeżyłam, lata wyjęte z życiorysu...

Gość NO co ja ci mam powiedziec??
Tak bywa.

Gość grotołaze z kafełe
Mam tak samo :O

Gość tego jest masa
o to ja właśnie jestem w trakcie - siedze tu całe liceum.

Gość NO ja podobnie z tym że
Ja dopiero przegapiam, 16 lat mam i non-stop tu siedze.

Gość ehhhhhe
wjebalyscie sie w niezle gowno szczerze wam wspolczuje ale nie ma juz dla was ratunku

Gość grotołaze z kafełe
Ja raczej szukam możliwości uprawniania seksu z kafeterianką a nie eutanazji Uważam że seks ze spragnioną kobietą poprawiłby mój byt.

Gość zderzak
dajcie tu swoje fotki, będziecie miały co wspominać za 40 lat będąc na emeryturach kafeteryjnych :)

Gość wyrodna córka123456
jka wy gówniary osiągniecie 30 to ten topic będzie takim szajsem. że szok, skoro nawet w tak młodym wieku czujecie się gównem, ja podnoszę srednią mam 36 i przynajmniej mam p[odstawy mówić że zycie mi się nie udało a wy to rozwydrzone panny którym sie wlosy nie wyprostowały na czas nic po za tym

Gość mam w dupie konwenanse
ja wiekszosc liceum przesiedzialam przed kompem, a potem polowe studiow i zaluje tego, ale zalowac najlepiej tylko tych chwil w ktorych czegokolwiek sie zalowalo - wiec glowa do gory i wyluzuj. przestan siedziec przed kompem calymi dniami, znajdz nowe rozrywki, ktorych uwierz mi mozesz miec cala mase. ja nie mam wystarczajaco duzo czasu na moje wszystkie hobby :D ale neistety teraz musze zajmowac sie zyebana praca magisterska