Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yuioppp[[[

Jest mi masakrycznie zle...

Polecane posty

Gość yuioppp[[[

Jest mi masakrycznie zle :( Mam 33 lata. Czuje ze w zyciu nic nie osiagnelam. Nie mam tez meza, nie moge miec dzieci, a moj jedyny facet zeni sie niebawem z kobieta z ktora mnie zdradzil. Moj przyjaciel jest we mnie zakochany, a ja go nie chce, bo go nie kocham w ten sposob, a do tego nie zawsze moge go zrozumiec i dogadac sie z nim, co mi przeszkadza. Do tego pod koniec listopada zdiagnozowano raka u mojej kolezanki, w grudniu u ciotki, druga ciotka jest powaznie chora, a teraz w styczniu dowiedzielismy sie, ze raka ma mama mojego przyjaciela. Czuje sie beznadziejnie i mam wrazenie ze bedzie coraz gorzej

Gość grotołaze z kafełe
Jesteś zdrowa a za 2 miesiące wiosna, więc przestań jęczeć.

Gość ehhhhhe
hahahahahahahahahah!!!!!!!!!!

yuioppp[[[ takie jest życie, ja myślę, że taki masz nastrój z powodu braku słońca :) w ramach terapii idź na solarium, a potem po kolei rób co do ciebie należy.

A moim zdaniem zadręczanie się sprawia Ci cośw rodzaju sadomadostycznej satysfakcji. Bo jak nazwać doszukiwanie się żródeł swojego złego samopoczucia w chorobie rodziny przyjaciół, w ślubie jakiegoś bezwartościowego drania z którym kiedyś byłaś, w tym, że komuś na Tobie zalezy, że ktoś Cię kocha. Moim zdaniem wyszukujesz sobie zmartwień, żeby usprawiedliwić nijakość, tzn. chcęprzez to powiedzoeć, że najprawdopodobniej zgubiłaś rzeczy, którre Ci przynoszą radość, nie realizujesz swoim marzeń, a może nawet nie myślisz o nich wcale, przez co czujesz pustkę. Uczucie pustki próbujesz usprawiedliwić wydarzeniami zewnętrznymi, na które niby to nie masz wpływu, a prawda jest taka, że żeby uczucie pustki zniknęło musisz wziąć sprawy w swoje ręce i odszukać jakieś pasje. I niekoniecznnie potrzebnie Ci do tego inni ludzie, zależy od preferencji.

Gość roladinia
życie jest piękne , gdy żyć się umie.......