Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*BLE BLE*

mam zerowe doswiadczenie z kobietami

Polecane posty

mam 27 lat i jeszcze nie mialem kobiety chcial bym sie dowiedziec jak to jest byc w zwiasku i co sie w tym zwiasku robi pytam z ciekawosci za odpowiedz dziekuje

ja to moge sobie wyobrazic ze to jest na poczatku niewyobrazalny stres zwlaszcza jak sie ma tyle lat co ja :o

Gość SUKA21
chłopaki a nie lepiej załozyć konto na portalu randkowym i poszukać

looooser jednak mnie ciekawi to co mnie omija i chcial bym wiedziec chociaz teoretycznie jak to jest

SUKA21 - jak sie jest bardzo nie atrakcyjnym to poco wchodzic na tki portal chociaz chcialem ale jak mnie wysmieja to co

No jak to jest w związku... Czasem fajnie czasem choojowo.. Jak częściej fajnie to fajnie a jak częściej choojowo to choojowo i trzeba się rozstać :)

BLE BLE co ci po teorii? Poszukaj sobie dziewczyny to się dowiesz jak to jest być w związku. Btw masz fajne pieski.

jak mam sobie poszukac dziewczyny pom 1-wsze niewiem jak to sie robi po za tym wszystkie jakie spotkalem to mnie wysmiewaly

Jesteś za mało cierpliwy ja nie spotykam się z dziewczynami bo to nie ma sensu i nie przeszkadza mi to że nie wiem jak się podrywa bo to nie będzie mi potrzebne droga moja i mojej przyszłej dziewczyny w pewnym momencie się zejdą

Looooser lednak to troche dolujace byc cale zycie samotnym nie chce tak ale co poradzic

Ja to już bym nie mógł chyba mieszkać z obcą osobą. Dziwne bym sie czuł gdyby jakaś baba mi sie po domu kręciła.