Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zaciekawionaaaa

trudne pytanie

Polecane posty

Gość Zaciekawionaaaa

w mojej miejscowości jest bank spóldzielczy. postatnio patrzę a tam przesem jest starczy koleś a wiceprezesem jego syn, dodam że gowniarz ma 25 lat, czy to jest zgodne z praqem??

Gość ehhhhhe
to jest zgodne z prawem pod warunkiem ze maja wspolne zainteresowania np szachy,chinczyk itp

Gość Zaciekawionaaaa
no kurde ale to niest firma prywatna tylko bank spółdzielczy!!! jest tam wielu doświadczonych pracowników a tu prosze synek prezesa gowniaz okazał sie najmądrzejszy i jest wiceprezesem.przecież to jest korupcja!!!!

Gość ehhhhhe
daj dupy synkow prezesa i zobaczysz jak szybko ci zlosc przejdzie

Gość Zaciekawionaaaa
hahaha bardzo śieszne, mam ochote napisac na nich skarge do KNF, ale nie wiem czy to ma sens

Gość nie korupcja tylko
nepotyzm. Raczej nie było to tak, że ojciec mówi, a chodź synu, zwolnimy starego i zatrudnimy Ciebie. Pewnie był jakiś konkurs na to stanowisko czy coś takiego. Musisz wykazać nieprawidłowy przebieg rekrutacji, tzn. np. że ustalono kryterium doświadczenia zawodowego a potem wybrali 25latka mimo że kandydował także pracownik z 25-letnim doświadczeniem. Coś takiego.

Gość Zaciekawionaaaa
słuchajcie tam rada wybiera wiceprezesów, których zaproponuje prezes. z tego co wiem to wczesniej była tma wiceprezesem narzeczona jego syna, teraz drugi synek. zas dziewczyna tego drugiego synka tzn, wiceprezesa pracuje w oddziale banku. po rozmowie z pracownikiem tego banku oni sa załamani, twierdzą że to jest folwark rodzinny,szkoda mi ich wiem ,że oni sami nic nie napiszą bo sie boją, a mi w sumie nic to nie grozi, ale chcialam Was zapytć co mogłabym tam napisac, zeby utrzec im nosa

Gość Zaciekawionaaaa
podnoszę