Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Meyve

Czy facetom daje się coś na Walentynki?

Polecane posty

Zastanawiam się czy kupić coś mojemu, ale chyba tego nie zrobię.

Gość albo dają ramki na zdjęcia
albo dają doopy i myślą że są oryginalne

Gość zderzak
właściwie to nie musisz ale jeżeli już to może tak jak ojcu dajesz pod choinkę, czyli skarpetki albo szczoteczka do zębów albo grzebień :)

Gość ehhhhhe
wiesz dobrze ze nie masz zadnego faceta ale pofantazjuj sobie ze kupilas mu np wartburga w automacie

Gość ehhhhhe
i nie tylko tu

Tak, fantazjuję sobie, że mam faceta. Zastanawiam się, czy cieszą ich takie skromne, walentynkowe prezenty. Co byście chcieli dostać na Walentynki?

Gość hjbfjhbfg
Też się nad tym zastanawiam. Spotykam się z facetem 2 miesiące, co w tej sytuacji mogłabym mu podarować z okazji walentynek?

Gość gnkjgng00
podbijam

Panowie mają pretensje, że myślimy, że im się niczego nie kupuje, a żaden nie da pomysłu na prezent?

Facetowi trudno kupić prezent, kobiecie łatwo .. Nie wiem dziewczyny zależy ile macie kasy na to, możecie kupić jakąś bransoletke, wisiorek z kolarów takie czasem noszą, łańcuszek, czapke jakąś Np z firmy Nike czy cuś, jakąś płyte z jego ulubioną muzyką, fajne bokserki :P, perfum. Troche opcji jest

Gość włacha
panowie czekamy na podpowiedzi!

Gość akordeonowy ruchacz
To zwykłe komercyjne święto a wasze pomysły są zawsze sztampowe. Faceci nie lubią być "zaskakiwani". Naprawdę jeśli kupisz mu bieliznę to nie będzie miał "kisielu w gaciach". Krótko mówiąc faceci mają prezenty w dupie, a kobiety mają bardzo schematyczne ( materialno seksualne ) podejście. Myślą że danie dupy przy kolacji to już szczyt tego co mogą dać, albo wysilają się na niepotrzebne prezenty.

Gość 7846389034690424204
boze o co chodzi z tymi walentynakmi nie znosze tego:p jakies slodkie pierdoly;/ ja nic nie kupuje:p on mi tez- mam nadzieje

Gość kfnjkngkng
no to ruchaczu powiedz mi jak mogę uczcić ten dzień, żeby nie było sztampowo i żeby mu się spodobało

Gość PaniKO
Słodycze ładnie zapakowane... Kobieta też zawsze dostaje albo kwiatki, czy misia czy perfumy i tyle... a na nas narzekają. Każdy z tych prezentów jest oklepany i każda z nas niejednokrotnie go dostała. Może pochwalą się panie które mają stałych partnerów co im kupowały. Tak wydaje mi się najłatwiej coś 'wybrać'.

Wydaje mi się, że bransoletka to przesada. Z moim jestem dopiero od kilku miesięcy i nie chcę go zarzucać prezentami, jakbym go chciała na siłę zatrzymać. Sama nie mam pewności czy dostanę coś od niego, a nie chcę wyjść na desperatkę. Dodam, że będziemy w innych miastach w okolicach Walentynek, więc wiązałoby się to z wysyłką prezentu. Nie zadziała więc metoda "jak on mi coś da, to też mu dam, a jak nie, to udam, że niczego nie mam dla niego". ;)

Gość akordeonowy ruchacz
Największy problem to wasza potrzeba kupowania dawania i to w jakieś bzdurne święta. Dla was przesiąkniętych zakupomanią nie ma już nadziei :classic_cool: . Prawdziwa kobieta wie jak dogodzić facetowi. Prawdziwy facet prezentów nie potrzebuje, bo wszystko kupuje sobie sam.

Właśnie, dziewczynie można dać różyczkę za 5zł i się ucieszy, a facetowi kwiatka nie dam przecież. Czekoladę i inne słodycze też kochamy my, a nie faceci. Alkoholu mu nie wyślę.

Dlatego pytam. To co proponujesz ruchaczu? Żadnej inicjatywy ze strony kobiety?

Gość PaniKO
Haha, sam nie ma pomysłu co by chciał, a narzeka :D:D:D Ale żal...

Gość zderzak
prezent dla faceta, prosta piłka - krawat zawsze mile widziany :) (jak to dobrze, że kobiety jeszcze nam krawatów nie zabrały, chociaż już robią próby)

Gość akordeonowy ruchacz
Prezenty przyjmuje jedynie żigolo :classic_cool:

Gość zderzak
i żaden facet się nie pogniewa za szalik a jeżeli sama zrobisz na drutach taki dlugi na 1,5 metra co całusa dostaniesz tam gdzie lubisz najbardziej :)

Gość dlaczego tylko tak
Ja mysle o jakims fajnym breloczku do powieszenia w aucie, spotykamy sie 2 miesiace, czy to bedzie odpowiednie?

Gość akordeonowy ruchacz
przecież napisałem niemądra kobieto (PaniKO) że w dupie mam prezenty od kobiet, nie mówiąc o świętach typowo komercyjnych. Wszystko co chce kupuje sobie sam. A kobieta jest sama w sobie prezentem wystarczy że jest.

Gość zderzak
jasne, że może być śmieszny breloczek z serduchem :)

Gość fanka japoniiii
zgodnie z japońskim zwyczajem mój otaku dostanie ode mnie domowej roboty ciacho czekoladowe ;p