Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość czarny zmierzch

widmo zmarłej żony. juz nie daję rady...

Polecane posty

Gość czarny zmierzch

krzysiek jest młodym wdowcem. jego żona zmarła w pół roku po ślubie w wypadku samochodowym, przezyl to bardzo. po dwoch latach zwiazal sie ze mna. bylam szczesliwa, myslalam ze zlapalam pana boga za nogi:( wspominał o niej czasem, ale widziałam, ze mu na mnie zalezy. po roku zamieszkałam z nim. pierwszy miesiąc:sielanka, potem wsytko zaczęło się psuć. przeszkadzały mi zdjęcia Magdy wszędzie porozsatwiane,jakies zdjecia ze slubu, bylo ich naprawde wiele. wyjelam z paru ramek jej zdjeica i wsadzilam nasze, krzysiek zrobil mi wielką awanturę. nie mogę ruszać nic z jej rzeczy, które wiszą w szafie, poprzestawiać rzeczy, ktorych ona uzywala. ostatio jednak zaczęło się piekło;/ w boze narodzenie przyjechala do nas mama krzyska, pierwszy raz ja widzialam, zlaezalo mi na dobrym wrazeniu. przygotowalam dania i w ogole, krzysiek zdziwiony czemu nie robie kutii, bo magda robiła. przemilaczałam to. ubrałam sie na wigilie w zwykle dzinsy i sweter, krzysiek oburzyl sie, ze nie w spodnice. tesciowa także skomentowala ze dobre dania, jednak karp magdy byl niezastąpiony:o przepłakałam po wigiliii caly wieczó, obiecał ze nigdy wiecej nie porowna mnie ndo magdy. kłamał. krytykuje moje krótkie włosy bo magda miała długie, chodzę w dzinsach, ona chodziła w sukienkach, nie moge zrobic pzemeblowania, obiady sa dopiero o 18, bo sie przyzwyczail. wszedzie magda i magda. ostsatnio sie poklocilsimy. w klotni wykrzyczal ze wolalby zebym to ja byla na miejscu magdy... przperaszal, jednak rana pozostala. w ciagu dnia slysze caly czas jej imie, mam dosc... kocham go, ale nie dam rady dluzej...

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować