Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy warto ????

czy warto kupić taki monitor oddechu?

Polecane posty

Gość a gdzie można
A po co? Moim zdaniem jeśli nie ma konkretnych wskazań lekarskich to takie sprzęty to wyciąganie kasy od niedoświadczonych mam.

Gość ciekawska?
Ja mialam i spalam duzo spokojniej. Ja mialam w wersji z niania i urzywalam go dosc dlugo. Z pierwsza corka wstawalam w nocy nadluchiwac czy oddycha, wiec stwierdzilam ze dla drugiej kupie. @ razy nam sie wlaczyl alarm, nie wiem czy faktycznie miala bezdech czy sie zsunela z tych plytek...

Gość gogaaaaaaaaaa
nie daj sie zwariowac.Tylko jak dziecko jest w grupie ryzyka np:wczesniak. Podobno zdarza sie falszywy alarm dosyc czesto

Gość ciekawska?
A ja uwazam, ze to byl bardzo dobry zakup, bo jak juz pisalam - spalam spokojnie i dla samego tego faktu, jesli kogos stac to polecam.

Gość mariiiiiiiiiiiiiiii
ja też polecam!

Gość czy warto???
Właśnie tu na kafeterii znalazłam tą ofertę. Dziękuję wszystkim za opinie. Widzę że mimo że jast to pewien wydatek al e warto się wykosztować. Szczególnie jak człowiek naczyta si e artykułów jak ten np http://www.doz.pl/czytelnia/a1486-SIDS_-_syndrom_naglej_smierci_noworodkow Do tej pory myślałam że tylko dotyczy to wcześniaków. A tu nawet jak ma się w ciązy często infekcje dróg moczowych to już jest zwiększone ryzyko

Gość mamusiadzidziolka
Ja spałam spokojnie jak go używałam. Warto kupić. Później też sprzedasz.

Gość gość
Uważam, że naprawdę warto zainwestować w taki monitor oddechu. Ja kupiłam ten: monitoryoddechu.pl/produkty/monitory-oddechu/baby-control-bc-230i i jestem o wiele spokojniejsza :)