Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mauryyyyy

jak wrócić z kasztanu do blondu?!

Polecane posty

Gość mauryyyyy

cześć. mam problem z kolorem moich włosów. z natury jestem ciemną blondynką. przed wakacjami pofarbowałam się na jasny blond (szamponem koloryzującym - zmywalnym). wyszło mi świetnie, jak wychodziły mi odrosty, znów farbowałam się tym samym szamponem. jakieś dwa miesiące temu wpadłam na głupi pomysł i zrobiłam sobie kasztanowy brąz (też szamponem) wyszedł mi rudy. próbowałam wrócić do blondu, farbowałam na jasne odcienie blondu (również szamponami) lecz koloru nie uzyskałam. dodam, że obecnie moje włosy są koloru jasnego kasztanu. co zrobić, żeby wrócić do blondu, żeby nie zniszczyć włosów ? muszę pofarbować farbą lub rozjaśniaczem ? pomóżnie mi. z góry dziękuję.

Gość Jak to mało ???!!!! fjpa
Idz do dobrego fryzjera i popros o profesjonalna porade, a najlepiej oddaj sie w jego rece

Gość ehhhhhe
sproboj przez rawicz podobno blizej

Gość gracielitka
Inne kolory bardzo latwo zrobić, ale blond niestety.Jednak mozesz wrócić do blondu, ale musisz uzyc farby, gdyz szampony nic tu nie pomogą. Miałam podobny problem, zawsze farbowałam sie na blond, ale miesiac temu zrobiłam sobie lorealem bursztynowy, jednak szybko mi sie znudzil. No,a ze pracuje w rossmannie, wiec troche na temat farb wiem, wiec kupilam welli 9/1 no i wyszedł blond, jestem zadowolona i polecam, na pewno wyjdzie!!!A jezeli sie boisz, to idz do fryzjera i zrob sobie pasemka.

Gość mauryyyyy
gracielitka; a wyszedł Ci naturalny blond , czy taki strasznie jasny ? dziękuje ; ).

Gość mauryyyyy
jeszcze chciałam zapytać, czy w moim wieku zniszczą mi się szybko włosy jak będę farbować ? (mam 16 lat.)