Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ms. jones II

Czy jest na sali Piotr Radosław z Łodzi?

Polecane posty

Obecny. :) Mam się wylegitymować dowodem osobistym, czy takie dane osobowe już Ci wystarczą do demaskacji mojego projektu? Co ? Jesteś choć troszkę podniecona? ;) 🖐️

Przynajmniej tak mi się wydawało, do kolejnej blokady. :O Kiedyś za każdym razem trzeba było potwierdzać hasło, ale to? :O :O Kombinują jak koń pod górkę. :O

Jesteś tylko zwykłą kurwą i szmatą. Psim wymazem. O zwykłej spierdolinie możesz tylko pomarzyć. Broń Boże ( wytłumaczę to w konfesjonale :( ), to nie do Ciebie panno Jones. Wykorzystam tylko to Twoje gówno i sprawdzę co mi wolno a czego nie. Zanim przejdę na zasłużoną emeryturę. :P :P

A już mi się zaczynało robić przykro :( No...to co tam słychać u Ciebie, stary zgredzie? :classic_cool:

A nie powinno panno Jones. Widocznie było za mało skarg, że wpieprzam się we wszystkie tematy. :O Cóż nie mam za dużo czasu, by o to zadbać, ale jak już mam... to różnie to wychodzi. :P :O Jedno jest pewne. Nie mam tradycji pisania post, za post. Za dużo rzeczy by mi wtedy umknęło. :P Zgłosisz, czy ja mam to zrobić?

Kiedy mnie to nie przeszkadza :classic_cool: Ala stałaś się samotną 30-stką, że spędzasz wieczory na kafe? :classic_cool:

Ale to dziwne, bo kiedyś nie bywałaś na kafe o tej porze...Coś się musiało zmienić (((:classic_cool:)))