Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość senna mara jedna

wróciły wspomnienia

Polecane posty

Gość senna mara jedna

Kiedy kładłam się wczoraj spać było jeszcze wszystko ok, przeszłość prawie już dla mnie nie istniała. Byłam pogodzona z tym, że facet, w którym się zakochałam nigdy ze mną nie będzie, bo najnormalniej w świecie ma mnie w dupie. Niestety miałam sen, w którym on grał główną rolę. Mara senna była bardzo realistyczna. Przeżywałam przez sen wszystko tak jakby się to działo w realnym świecie. Kiedy się obudziłam niestety miałam łzy w oczach. cały dzień mam dół emocjonalny i znowu rozpamiętuję przeszłość. A tak bardzo tego nie chciałam :O Musiałam to napisać Pewni ei tak nikogo to nie obchodzi, ale może mi się jakoś lżej zrobi. Może macie jakiś sposób jak uporać się z przeszłością, albo jak przestać myśleć o nieywjaśnionych sprawach :O

Gość trouble_23
A moze sprobowac wyjasnic te sprawy, moze akurat bedzie lzej...

Gość senna mara jedna
niestety to wyjaśnienie tych spraw zależy od tego faceta, a ja nie chcę mu się narzucać, prosić o wyjaśnienie, itp

Gość kaaatarzzynkaaa
hehe to moze to dzis taka noc była bo ja mialam dokladnie to samo ... bylo juz lepiej i nagle bum wszystko wrociło ... czasem wolalabym nie pamietac snów.......

Gość senna mara jedna
katarzynko ja właśnie też już o tym rano myślałam, tzn o tym, że może lepiej było by nie pamiętać snów.

Gość ghougouygiug
hehe dobrze to znam porozmawiaj z nim - w myślach

Gość to i ja sie dolacze
tez miałam nie najlepszy "czas" wczoraj, tyle że przed zaśnieciem.... a juz od jakiegos tygodnia bylo dobrze. Moze jakaś pełnia czy cos ??:P

Gość senna mara jedna
może to dziwnie zabrzmi, ale rozmawiam z nim w myślach, ale to nic nie daje. Bo ja naprawdę się pogubiłam w tym co między nami było a może i nie było a mi się tylko wydawało. Już sama nie wiem. Bo co można sobie pomyśleć o facecie, który robi jedno a mówi drugie. Tzn widać, że coś do mnie czuje, a w rozmowie się tego wypiera patrząc na mnie zaszkolnymi oczami.

Gość dzulia
ja mialam taki se przedwczoraj..snil mi sie moj byly nie widzialam go 3.5 roku.ale ciagle cos do niego czuje.do dzis chodze i mysle ciagle o nim i baaaardzo wyraznie wszytsko mi sie przyp9omina

Gość senna mara jedna
to to już jakaś epidemia z tymi snami o byłych miłościach widzę :O 😭

Gość dzulia
nie snil mi sie wcale moze raz na te p3.5 roku .i przedwczoraj .....matko jak bym chciala zeby wrovil.moglby mi sie snic codziennie

Gość senna mara jedna
a ja mam mieszane uczucia co do tych snów. Z jednej strony fajnie się było znaleźć znowu przy jego boku, poczuć że znowu jest blisko mnie. Poczuć motyli w brzuchu. Z drugiej strony wiem, ze po takich snach kilka dni będę miała doła i znowu będę rozpamiętywać przeszłość i to co zrobiłam źle, gdzie popełniłam błąd.

Gość ja też wczoraj w nocy miałam
kryzys :O widać taka noc :(

Gość jghjtyjtyj
po jakiego wala zyjecie przeszloscia? to co bylo, a nie jest nie pisze sie rejestr. liczy sie to co ma byc, a nie to co bylo. nie ogladaj sie za siebie, bo ci z przodu ktos przy.jebie!

Gość senna mara jedna
ta łatwo powiedzieć że nie warto żyć przeszłością, ale niestety w realnym życiu nie jest to wcale takie proste :O Nawet gdy sami już nie rozpamiętujemy przeszłości to w snach nam o sobie przypomina i znowu wkracza do teraźniejszości.