Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kwokastarakwoka

jakbyście sie poczuły kobietki????? wejdzie

Polecane posty

Gość Kwokastarakwoka

jakby po 2 miesiacach od rozstania z facetem którego kochacie dowiedziałybyście sie ze ma dziewczyne w której jest zakochany a na dodatek wyszłoby na jaw ze juz sie z nia spotykał jak jeszce był z wami bo ja sie czuje chusteczkowo:(:(:(:(:(

Gość gdzie sie podziewasz
o cholera, współczuję :(

Gość Marcin1994@tlen.pl
to się podetrzyj

Olej to a w sobotę wybierz się na jakąś imprezę czasu nie cofniesz przestań się dołować wiem,że łatwo pisać ,ale nie szkoda ci czasu na myślenie o takim palancie trzymaj się

Gość Kwokastarakwoka
i jeszcze sie afiszuje z tym,...opowiadajac ze nareszcie jest szcesliwy:O a 2 lata blisko bylsimy razem:O

Gość Kwokastarakwoka
trzymałam sie swietnie...ale to mnie dobiło..jakbym w łeb obuchem dostała:O w dodatku nie przypuszczałam ze robi mnie na boku:O na szcescie mam mase zajec i nie mam czasu na myslenie..ale najgorzej ejst wieczorami:O

Ech... no na pewno każda byłaby załamana :( Trzymaj się ciepło i pomyśl sobie, że niedlugo i Ty będziesz megaszczęśliwa, dużo szczęsliwsza niż z nim :)

Gość Kwokastarakwoka
nie miałam zalu ze mnie zostawil..cóż nic na siłe, ale ze mi rogi doprawił to jest bardzo bolesne

Gość pomyśl
Nie bądź zazdrosna ,gdy widzisz swojego byłego z inna Uciesz się -to dobry uczynek oddawać swoje stare zabawki potrzebującym. Jest to motto jakiejś mądrej kobiety, zatem dedykuję to motto Tobie. Naprawdę, olej to.

Gość Kwokastarakwoka
oczywiście jak go spotkałam to super wygladałam i miałam usmiech od ucha do ucha::D pełen rozkwit.;)

Gość wspolczuje strasznie :(
🌼 załamałabym się chyba... ale nie wykluczone że jeszcze takie cos mi sie przytrafi... u mnie dopiero minal miesiąc od rozstania (3 lata), a on radzi sobie swietnie, baluje i jest super szczesliwy. a ja zdycham. jeszcze tylko brakuje mu jakiejs nowej dupy... ;]

Gość Kwokastarakwoka
ja po rozstaniu sie swietnie bawiłam..bawie ..ale teskniłam za nim i w głebi duszy przykro mi ze nie jestesmy razem;( i w dniu kiedy miałam dzień tesknot za nim ..doszła do mnie ta wspaniała wiadomosc:O

Gość Kwokastarakwoka
:(

Gość Kwokastarakwoka
:O

Gość telemelecośtam
Odetchnij z ulgą. Po co byłby Ci facet mający kłopoty z wiernością? Teraz to tę panieneczkę będzie zdradzał, a nie Ciebie.

Gość Kwokastarakwoka
raczej miał problemy z uczuciami do mnie:O