Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość BakeRolls

Studniówka!

Polecane posty

Gość BakeRolls

Potrzebuję porady! :( Jestem całkowicie uzależniona od mamy. Wiem, to straszne, ale podejrzewam, że mam bordeline i pewną niedojrzałość emocjonalną... Matka ma na mnie całkowity wpływ. Chodzi o to, że dotychczas w ogóle nie obchodziła ją moja studniówka. Dała mi kase, reszte mam sama załatwiać. Sukienkę mam czarno-białą z czarnym kwiatkiem dopinanym u dołu sukienki, góra lekko usztywniana, dopasowana w pasie, do połowy uda, dół lekko ala "bombka", cienkie ramiączka. Do tego prawdopodobnie mała torebka czarno-biała i uwaga - buty. mama każe mi zapieprzać do sklepu po nowe buty :/ teraz! kiedyś jej nie przeszkadzały a ateraz nagle uważa je za brzydkie! To są odkryte buty, odkryte palce (dwa grube paski nad palcami, zakryta pięta i cienki pasek na kostce), czarno białe zamszowe, na 12cm szpilce. Szkoda mi kasy na nowe buty. To samo z tipsami, nigdy ich nie mam, teraz chociaż raz bym chciała, takie króciutkie. Na początku nic nie powiedziała, dzisiaj miała pretensje, obraziła się, że mam tego nie robić :O Zaczynam być zmęczona...

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować