Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

maja1201

jak poznać czy facet Cię jeszcze kocha?

Polecane posty

chciałabym wiedzieć jakie są wasze zdania na pytanie w temacie.

Jak to jak? To chyba czuć po prostu po jego zachowaniu. Nie po słowach, a po zachowaniu. Myślę, że facet kocha wtedy, gdy Ty nie masz co do tego żadnych wątpliwości.

Gość dziki mak
jeśli masz wątpliwości to....najprawdopodobniej już nie kocha ;p

jesteśmy ze soba rok. wczesniej mowil mi caly czas, ze mnie kocha, teraz w ogole nie slysze. gdy pytam o sprawy powazniejsze typu czy chce byc jeszcze ze mna, odpowiada ze tak. i nie wiem co myslec.

A mi mój facet bardzo rzadko mówi, że mnie kocha, ja jemu tez- tylko w wyjątkowych okazjach. I co z tego? Ja każdego dnia, każdej chwili czuję, że zrobilby dla mnie wszystko. Jesteśmy ze sobą prawie 3 lata a każdego dnia okazujemy sobie czułośc i zachowujemy się jak zakochani nastolatkowie ;) Moim zdaniem nie liczą się słowa a gesty

wydaje mi sie, ze moj chlopak tez zrobilby dla mnie wszystko. jednak mam watpliwosci. kiedys bylismy zapatrzeni w siebie, teraz juz duzo mniej tego. mozliwe, ze to wygasa? chociaz jak go ostatnio zapytalam, to odpowiedzial, ze on stosunku do mnie nie zmienil.

Jeszcze raz powtarzam- przede wszystkim patrz na jego zachowanie, a potem na słowa. Bo zachowanie ciężko udawać, a powiedzieć można wszystko. Nie jestem jakimś ekspertem od związków, ale u mnie jest tak, że z dnia na dzień czuje, że nasze uczucie rośnie, że jesteśmy sobie coraz bliżsi, coraz bardziej zakochani... Jeśli Ty zaledwie po roku czujesz, ze cos wygasa to moim zdaniem to kiepski znak...

I jeszcze jedno: nie wypytuj go o to czy Cię kocha i czy nie zmienił stosunku, bo chyba nie ma nic bardziej denerwującego od takich pytań.. W końcu będzie miał tego dość. Nikt nie lubi być osaczany.

Jak to czekać? Przestań mu się narzucać, odsuń się lekko i zobacz czy będzie zabiegał o Ciebie. Obserwuj jego zachowanie.

Gość kocikocinóżka
ja jestem z facetem 2,7mies i ostatnio powiedział mi ze go nie podniecam;/

wez kwiatek,i wyrywaj listki kocha,lubi ,itd..odp. na ostatnim listku :P

Gość jedyne sprawdzone
przespać się z innym i sprawdzić jego reakcję