Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość podstawowa komórka społeczna

miarą czlowieczeństwa jest stosunek do życia poczętego i aborcji

Polecane posty

Gość podstawowa komórka społeczna

więc marsze pro-life powinny przyciągać setki tysięcy ludzi. prawdziwie dobry człowiek wie że aborcja to morderstwo na bezbronnym, nienarodzonym dziecku i powinien bronić życia poczętego. nie godzić się żadną miarą na aborcje. a współcześni ludzie nieraz pochylają się nad losem żabek nad doliną rozpudy a holokaust nienarodzonych ich nie wzrusza. o zgrozo nie trzeba zabijać. zawsze można oddać do adopcji.

Gość wykładam na to...
szkoda że ciebie nie wyskrobali

Gość a zaraz po nim
ciebie.

Kolejny katolicki oszołom dorwał się do kafe...

Gość agnesssssss
Mysle ze to jest juz sprawa indywidualna, czy ktpos chce przeprowadzic aborcje czy nie

Gość PowaznaNaPowaznie
kolejny temat o aborcji

a ja uważam że każdy ma prawo do wyboru chce dziecka czy nie.To czy usunie ciaze zostawmy sumieniu tej kobiety.Oczywiscie można się zabezpieczyc i niemiec "problemu"niechcianej ciazy. a co powiesz o kobietach które poddaly się tz.legalnej aborcji bo np.dziecko miało wady genetyczne etc.

Gość i widocznie
pierdolcie sie oszolomy!!! indywidualna sprawa to ze sie morduje dziecko... SZkoda ze jak morduje sie kogos narodzonego to juz nie jest indywidualna sprawa i sie idzie za to siedziec:O tak samo za aborcje powinno sie zamykac w zakladach karnych!

a co powiesz o kobietach które poddaly się tz.legalnej aborcji bo np.dziecko miało wady genetyczne etc. a przeprasdzam bardzo takie dziecko to juz nie czlowiek? bo ma wade genetyczna? wierzyc sie nie chce

Gość a jjaaaaa
ja bym wysłala was wszystkich do psychiatryka skoro decyduje sie kots na aborcje to chyba wie co robi ? Gowno was to obchodzi :O Kobieta ma w brzuchu dziecko = ma prawo decydowac a nie politycy czy ksiądz - oni najmniej o zyciu wiedza :O

Gość tolerancyjna jestem
a ja uważam że każdy ma prawo wyboru i decyduje o swoim zyciu, ciele, skoro ja miałabym rodzic to mam prawo wyboru czy tego chce czy nie,proste pozatym wszyscy jestesmy zwięrzętami prawda? tyle że wyżej w eolucji,czy mamy prawo zabijac inne zwierzęta po to by je zjadać?

to nie ten dział, Kochanie ;] idź na ciąże, poród, macierzyństwo i wychowanie dzieci. Tam znajdziesz matki-polki i staraczki (czyli przyszłe matki-polki). Z nimi sobie o tym pogadaj 🖐️

Gość o zgrozo!
Morduje się dziecko? O ludzie, przecież to USUNIĘCIE PŁODU, to nie jest dziecko :-O Płód wykształca połączenia nerwowe dopiero pod koniec ciąży, wcześniej nic nie czuje. A wy świętojebliwe - do kościółka zdrowaśki klepac za świadome kobiety (morderczynie buahahah)

Rozumiem, że jak przeciwniczki aborcji zajdą w ciążę poczętą podczas gwałtu tu z chęcią urodzą dziecko swojego oprawcy?

Gość ewella2
Każdy ma prawo do własnych decyzji odnośnie ciąży i nie ma prawa wtrącać się w te sprawy rząd a tym bardziej pseudo nawracacze.

Gość ABF
kolejne prowo :) nie potrzebnie sie produkujecie

Gość ewella2
Rubiniowa- wzajemnie o czym chcesz rozmwiac skoro Ty masz swoje zdanie i koniec?

Gość o zgrozo!
ZA NIC nie urodziłabym dziecka z wadą genetyczną :-O Po co ma się męczyc? Po co JA mam się męczyc??

Gość PowaznaNaPowaznie
tolerancyjna jestem "każdy ma prawo wyboru i decyduje o swoim zyciu" wez sie zastanow co piszesz, a to dziecko juz nie ma praw? nie ma prawa decydowac o swoim życiu? to, że jeszcze sie nie narodziło, nie znaczy, że ktoś może decydować za nie i je zamordować.

jest demokracja wolność słowa, wiec przestańcie sie obarżąć, każdy ma prawo mieć swój pogląd i wyrażając go głośno jak chce, autor jest przeciwny aborcji i niech sobie będzie, może starać się namówić innych aby też byli za, ale nie ma prawa nikogo obrażać, ja jestem za aborcją, jeżeli to sprawa życia i śmierci i oczywiście w wypadku gwałtu,

Gość PowaznaNaPowaznie
...aaa - oczywiscie, ze tak.

A najlepsze w tym wszystkim jest to, że większe prawa dajecie kilku komórkom niż kobiecie

Gość upupupopaopa
nie , płód nie ma praw, prawa ma człowiek

Gość o zgrozo!
Ech tępoty... PŁÓD a nie DZIECKO :-O

Gość PowaznaNaPowaznie
...aaa te "kilka komorek" to byles tez ty......

Gość upupupopaopa
aaa dokładnie! zlepek komórek o konsystencji galaretki ma prawa, a jakże! szkoda tylko że kobieta jest w tym wszystkim inkubatorem...wszystko Wam się przez tę indoktrynację kościelną we łbach pomieszało:O

PowaznaNaPowaznie tolerancyjna jestem "każdy ma prawo wyboru i decyduje o swoim zyciu" wez sie zastanow co piszesz, a to dziecko juz nie ma praw? nie ma prawa decydowac o swoim życiu? to, że jeszcze sie nie narodziło, nie znaczy, że ktoś może decydować za nie i je zamordować. *********************************************************************************** a jak lekarze nie dają dziecku po urodzeniu szans zycia, to też byś urodziła, ciekawe czy jesteś matką