Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aeshrjskjsayhaetaeyae

A moze jednak ... ?

Polecane posty

Jakis rok temu poznalam chlopaka. Bylam wtedy w ponad 3letnim zwiazku z innym. Na poczatku czasami go widywalam, ale bylam wtedy zawsze w gronie znajomych, czesto z moim chlopakiem i nie zwracalam na niego wiekszej uwagi. Pewnego wieczoru zostalismy sami i jakos tak zlozylo sie, ze nie mialam jak wrocic do domu i zostalam u niego, zdradzilam wtedy z nim mojego owczesnego chlopaka. Powiedzialam mu o tym, mimo tego chcial byc ze mna, ale ja juz nie chcialam, bo poczulam cos do tamtego. I tak mija juz grubo ponad pol roku jak czasem spotykamy sie, uprawiamy seks, wczesniej czesto do mnie nie pisal, raczej tylko jak chcial sie spotkac. Teraz cos sie zmienilo, wiecej rozmawiamy, spotykamy sie tez czesciej. Czy mozliwe, ze cos do mnie poczul?

jego sie nie spytam, bo nie chce go sploszyc ani zrywac kontaktow jezeli to byloby nic

bo szczerze mowiac to wydaje mi sie, ze jak wczesniej pewnie nic do mnie zbytnio nie czul to dziwne by bylo zeby tak nagle to sie zmienilo, pomijajac juz fakt, ze wczesniej ze 2 razy sie dosc ostro poklocilismy i sie przez jakis czas wtedy wcale od siebie nie odzywalismy...

jak myslicie?