Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

magdan

wkłada wszystko do nosa

Polecane posty

Mam problem: syn (20 m-cy) od kliku dni wkłada do nosa różne rzeczy, papier toaletowy, chusteczki higieniczne, ciasto, itp. Przedwczoraj wyczułam od niego iesamowity smród, z prawej dziurki wyjęłam kowałek chusteczki+ropa, wczoraj pogryzionego puzla+ropa. Chowam wszystko, co mógłby sobie potencjalnie w ten nos włożyć, a obawiam się, że może sobie uszkodzić ten nos lub zatoki. Miała któraś podobnie?

Gość summer.19
nie

ponawiam pytanie j.w., rano niestety pewnie wszyscy spali ;( Drogie Mamy, co mam robić, dalej z tego nosa cuchnie...

No właśnie, ja się obawiam, że sobie uszkodził zatoki przez to wkładanie wszystkiego do nosa. Podejrzewam, ze to ropa, bo cuchnie niesamowicie

Gość mamamama26
w którymś filmie to widziałam że dziecko wkładało do nosa cośtam - chyba jakiegoś ludzika bo on miał wyciągnąć włóżonego tak wcześniej kotka chyba - w każdym razie dziecko wpychało do nosa coś bo mu coś tam utknęło

do pani wyżej się wypowiadającej. To był tylko film :D jeden z odcinków doktora housa z tego co kojarze

konieczny laryngolog bo cos moglo jeszcze w nosie pozostac glebiej; w sytuacji ciala obcego w nosie czy w uchu mozna sie zglosic na ostry dyzur laryngologiczny; jesli masz taka mozliwosc tam gdzie mieszkasz...

Gość idź do laryngologa
a wcześniej dowiedz się czy ten gabinet gdzie się wybierasz ma takie urządzenie hmm, nie wiem jak się to nazywa ale to taki odkurzacz, co lekarz tym może odessać zatkane ucho, czy coś co w nosie mogło utkwić Możesz też spróbować odciągnąć mu z nosa gruszką albo aspiratorem, może tam co jeszcze ma i mu wyjmiesz w ten sposób