Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bo ja się nieznam

jakiej firmy, jak podgrzewać, jak podawać słoiczki dziecku ze skazą?

Polecane posty

Gość bo ja się nieznam

zaczęłyście od słoiczków czy np. sinlaca?? wiem że bobovita jest bez mleka i laktozy a inne firmy?

sinlac, albo kleik ryżowy bądź kukurydziany albokaszki bezmleczne. Moja lubi tylko sinlac. Poza tym wszystkie owoce tylkowrprowadzaj powoli czyli jeden owoc przez kilka dni. Ja od tego zaczęłam potem wieczorem sinlac. Co do obiadów to tylko królik lub kurczak, wołowina i cielęcina absolutnie, no i te słoiczki w których jest też masło z mleka. Agatka je królika i puree jarzynowe z kurczakiem z gerbera, innych nie chce. A owoce gerbera, hippa i bobovity, pozdrawiam

a podgrzewać albo słoiczek w gorącej wodzie albo wyłóż na miseczkę i w mikrofalówce

Gość zębatkaaaa
mama---agatki---------------dajesz swojemu dziecku gerbera?? Nie słyszłaś o ostatniej aferze??

zębatka a wiesz o jakie słoiczki w tej aferze chodziło? tych nie daję, poza tym to co kupię w markecie na pewo jest zdrowsze:>

Gość do zebatka
alez mi afera, trzeba czytac etykiet to kazdy by wiedzial co daje dziecku a nie teraz wielka afera. Wyraznie napisali co jest w skladzie i jakos do tej pory nikt nic nie mowil. Jakby jakis dziennikarz o tym nie napisal to dalej by nie bbylo problemu. Ja od dawna wiedzialam ze w tych dwoch sloiczkach jest MOM i ich poprostu nie kupowalam. i nie zdziwila mnie to wielkie odkrycie co jest w sloiczkach. Dalej kupuje sloiczki gerbera, chociaz tera to juz przewaznie desery i owpce, bo zupy gotuje sama. Ale czasami i obiadek gerbera daje, jak nie mam czasu gotowac

czytaj skład bo w Gerberze bardzo często dodają mleka. Przy skazie najlepiej samemu robić...

jana mi lekarz wczoraj powiedział, że przy skazie lepsze dania ze słoika, zresztą każdy robi jak chce