Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iwona18

czy zwiazek z włochem ma sens??

Polecane posty

Gość iwona18

ja jestem z włochem od 5 miesiecy teraz zjechalam do polski zeby skonczyk szkole i mam zamiar zostawic ostatni rok szkoly i wyjechac tam na stale mamy ustalona date slubu ale wszystko moze sie zdazyc.....w tym jest problem ze jak wyjechalam to boje sie ze jak wroce w lipcu to on bedzie mial inna bo z tego co slyszalam wlosi nie sa stali w uczuciach....pomozcie mi bo nie wiem czy dobrze robie wyjezdzajac tam na stAłe???

Gość 123456789876
"w tym jest problem ze jak wyjechalam to boje sie ze jak wroce w lipcu to on bedzie mial inna bo z tego co slyszalam wlosi nie sa stali w uczuciach..." albo jestes z kims i mu ufasz albo gudbaj 🖐️

Gość Misiek...
"w tym jest problem ze jak wyjechalam to boje sie ze jak wroce w lipcu to on bedzie mial inna" czyli że brak szpary do wsadzania ogóra spowoduje że znajdzie inną?

Gość ht5ttr
moja kuzynka ma meza wlocha i jak sama poweidziala zdrady maja w genach mąż ja zdradza tak samo jak jej tesciu swoja zone

Gość cargos amigos
ale już mają ustaloną datę ślubu :D hahaha tylko potem nie przylatuj tutaj z płaczem skoro wiesz że są niestabilni uczuciowo a już ci ślub w głowie... typowe myślenie bezmózgich kobiet

5 miesiecy data slubu ustalona a ty sie boisz ze cie zdradzi?:d ile wy macie lat?:D tak z ciekawosci sie zapytam;]

to ze wloch nie znaczy wcale ze musi zdradzac! ja bylam z wlochem 3 lata i nie bylo zdrad itd. to ze sie boisz ze wrocisz a tu jakas inna laska znaczy ze tak naprawde go nie znasz. masz zaplanowany slub po 5 miesiach i 18 lat?! dziewczyno!!!!!!!!!

Gość Edysior00
WG MNIE TO NIE MA SENSU.

związek z Włochem ma sens, choć Włoch Włochowi nierówny. Zależy, czy z północy, czy z południa. Znam Włochów bardzo lojalnych wobec swoich kobiet. Ten Włoch żigolak to taki stereotyp. Włosi czasem zaskakują, są nieraz bardziej pracowici od Niemców, bardzo oszczędni - to może być trudność dla Polki, która zarabia mało i siłą rzeczy jest przyzwyczajona do wydawania od razu wszystkich pieniędzy. W małżeństwie potrafią być bardziej partnerscy, niż facet Polak (np. w kuchni - facet chętniej niż u nas przygotowuje obiad). Z drugiej strony to jednak ludzie z południa i są sprawy, w których uważają, że kobieta powinna się podporządkować mężczyźnie, a facet może więcej, bo jest facetem. Stąd zachowania, które Polka uznaje już za zdradę, a Włoch uważa, że to nic takiego (np. obmacywanie koleżanki z pracy).

znam tylko dwóch Włochów z tv, jeden łysa pała, a drugi występował w programie cos tam z Polską.....

Gość ma sens ale.....
zwiazek z Wlochem ma sens na takich samych zasadach jak z kazdym innym, ale moim zdaniem popelnisz powazny blad zostawiajac szkole, bo tak samo jak z kazdym facetem, zwiazek moze nie wypalic i wtedy bedziesz sobie plula w brode ze cos ci przepadlo, niepotrzebnie. dodatkowy rok to nie tak duzo, to zawsze inwestycja w siebie, ktora bedzie procentowac czy bedziesz z nim czy sama. A jak wam nie wyjdzie, czego ci nie zycze, to pozniej moze byc ci ciezko odrobic stracone lata i zajac sie soba na nowo.

Gość paomaaa
obejrzyj sobie ejden z ostatnich odc rozmow w toku, jelsi chcesz miec meza wlocha czysc mu buty nie rob focha, to zobaczysz