Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość free like a birth

WODNIK facet - jaki jest przed i po ślubie?

Polecane posty

Ja jestem wagą i kiedyś miałam kolegę z pod znaku panny strasznie mnie denerwował sam jego widok. Natomiast mój młodszy brat to bliźniak i znim lepiej się dogaduję niż ze starszym bratem, który jest rybą. Mam też bliskiego przyjaciela też bliźniaka wręcz idealnie się rozumiemy nawet bez słów. Z mężem, który jest lwem muszę ciągle kompromisować albo ulegać, bo on jak twierdzi zawsze ma rację. Uparty jest strasznie i jak coś wbije sobie do głowy to nic nie można z tym zrobić.

Gość Byłam z wodnikiem 2 lata
tak - pewne cechy są ogólne bo wiem po sobie a autorka topiku miała rację na kafeterii jest coraz mniej kultury. Istnieją inne fora gdzie można kulturalnie wymienić poglądy nie mając własnego nicka - taki tym jak Regres uważa że każdy musi być zalogowany aby można było poszanować jego wypowiedź - a prawda jest taka że niektórzy nie spędzają swojego życia na forum tylko wpadają od czasu do czasu w jakiejś wolnej chwilii i do tego nie potrzebują zakładać nicka - ps ja go też jeszcze nie mam i nie zamierzam zakładać

niunia - bo lew lubi rządzić - każdy lew tak ma jest władczym znakiem - i to jest właśnie profil ogólny którego szanowny Regres nie jest w stanie zrozumieć

Gość w 100%
co ma do rzeczy wodnik?jest tak jak w przypadku całej reszty, zmieniają się po ślubie. dlatego ja nigdy się nie ochajtam 🖐️

taki tym jak Regres uważa że każdy musi być zalogowany aby można było poszanować jego wypowiedź - a prawda jest taka że niektórzy nie spędzają swojego życia na forum tylko wpadają od czasu do czasu w jakiejś wolnej chwilii i do tego nie potrzebują zakładać nicka - ps ja go też jeszcze nie mam i nie zamierzam zakładać" więc sie dziw że ci sie gnoje podszywają pod ciebie To tak samo jakbyś oblewała sie wrzątkiem i dziwiła sie dlaczego to cię parzy:D

efwegwef hehe no to niezłą opinię te lwiczki wyrabiają :D ja znałam jedną lwicę, faktycznie była upierdliwym bluszczem, ale nie była wredna :D co do siebie samej to sie wypowiadać nie będę, bo przecież moja opinia nie będzie obiektywna. Skorpionów znam dwóch, zupełne przeciwieństwa :D obydwaj to mężczyźni rzecz jasna ;] Chyba rzeczywiście za dużo osób sugeruje się horoskopem, polecam zdystansować się do tego, co tam jest napisane :)

Gość jedendwatrzy123
Mogę Cię zapewnić ,że przed ślubem jak i po ślubie pozostanie wodnikiem.Kolejny absurdalny temat ,tępej strzały jak to określa Regres,ładnie zresztą

Mogę Cię zapewnić ,że przed ślubem jak i po ślubie pozostanie wodnikiem" ja bym się pokusił o stwierdzenie że zostanie tym samy człowiekiem ze swoimi wadami zaletami :D no ale cholera wie może owy wodnik zamieni sie w barana :P

Ja mam 2 kumpli wodników : jeden jest wspaniałym mężem i ojcem drugi lata po burdelach i płaci za sex prostytutkom :D

Regres na każdy topic się wbijasz, pomimo że cię temat nie interesuje lub nic nie wiesz, ale lubisz chyba komuś na złość robić i docinać.

ja bym się pokusił o stwierdzenie że zostanie tym samy człowiekiem ze swoimi wadami zaletami exactly :)

pomimo że cię temat nie interesuje" ale ten mnie śmieszy :D więc sobie tutaj bekę robię z kretynek :D

np wszystkie wodniki pociąga intelekt bardziej niż piękno zewnętrzne u kobiety to jedyny znak w horoskopie gdzie dla mężczyzny ważniejsza jest osobowość niż długie nogi dla niego kobieta może być nawet wręcz pulchna byle by miała to coś co go pociąga.

Regres, jak to z kretynek, sam też jesteś kretynem skoro tu wchodzisz" akurat nie bo ja horoskopem sie nie podniecam jak Kaczyński Makiem :P Jestem tutaj obserwatorem totalnego kretynizmu :D

Gość ave cezarrr
O nie jest to prawda!!! Wodnik zwraca uwagę na urodę... długie nogi, smukła sylwetka i inteligencja- jest wybredny! Wyprzedza myśli i pragnienia kobiety, zawsze wszystko potrafi załatwić- w łóżku świetny, wyrafinowny kochanek, szarmancki. Jest oczytany, inteligentny, dba o swój wygląd, daje kwiaty lubi pozytywnie zaskakiwać. Chwali się urodą swojej kobiety. A po kilku latach małżeństwa- mniej dba o siebie, uważa, ze kobieta lepiej załatwi pewne sprawy. No i najlepsza przyjaciółka to kanapa+ przyjaciel piwko... już nie dba o swój wygląd perfekcyjnie... aby, aby:P. leń paptentowny, zapomina o rocznicach imieninach, kłamie bo..... to przecież nic takiego. Jest okropnie zazdrosny.... nie daje się żyć normalnie. Jedyny plus jest wciąż INTELIGENTNY (choć wykorzystuje to obrzydliwie) poza tym... mimo wszystko wciąż jest zauroczony i pod wrażeniem urody partnerki/żony ( zona musi dbać o siebie) Ale i tak lekkoduch- jego miejsce to nie ziemia a OBŁOKI!!!! Ogólnie.... trudno się z nim żyje choć czasami kolorowo!

niunia - to masz duże wodnicze doświadczenie - czy zgadza się to że wodnik nie tyle patrzy na urodę co na intelekt? bo ktoś tu miał odmienne zdanie jak to postrzegasz?

Regres: "ale ten mnie śmieszy więc sobie tutaj bekę robię z kretynek " To co ciebie śmieszy innych może interesować więc żyj i pozwól żyć innym

Byłam z wodnikiem 2 lata, szczerze ci powiem, że jak patrzę na swoich rodziców to różnie między nimi jest raz lepiej raz gorzej, ale jeśli chodzi o to czy wodnik patrzy na urodę czy na intelekt to ciężko mi powiedzieć. Mogę jedynie powiedzieć, że moja mama co prawda długich nóg nie ma, była szczupła bo wiadomo z wiekiem przytyła, ale była i jest ładna. Tata za to wysoki, przystojny i też szczupły, ale teraz ma brzuszek niestety.

dzięki za odpowiedź niunia :)

Gość o wodniku
Wodnik jest typem samotnika. Nudzą go wszelkie zasady, zwyczaje i etykieta. Nie lubi poddawać się żadnym konwenansom. W tym względzie jest ignorantem. Bardzo dobrze czuje się bez towarzystwa i wtedy najlepiej mu się pracuje. Życzliwe otoczenie jest mu jednak potrzebne do oceny jego pracy i do dalszych inspiracji. Wtedy jest w swoim żywiole. Pozbawiony wsparcia moralnego i czynnika emocjonalnego Wodnik zatraca swoje walory i działa w sposób nie przemyślany. Staje się zazdrosny i zawistny. Sprzymierzy się całkowicie z tym, kto będzie popierał jego dążenia i zamysły twórcze. Osoby spod tego znaku są na ogół miłe, towarzyskie i życzliwe. Nie znaczy to jednak, że mają wielu przyjaciół. Potrafią często zrażać otoczenie i wcale się tym zbytnio nie przejmują, bo przecież mogą obyć się bez towarzystwa. Trudno pracuje się im w zespole, gdyż mają odmienny styl pracy. Nie działają też systematycznie, ale gdy się zmobilizują, nadrobią zaległości z nawiązką. Wśród Wodników zdarzają się osoby o ograniczonej wyobraźni i nieudolności życiowej. Nie mogą poradzić sobie z problemami dnia codziennego, są mało praktyczne i całkowicie zagubione. Trudno jest im zdecydować się na działanie, wykazują brak energii, koncentracji i logiki, mają słabą pamięć, a co najgorsze, nie potrafią wyciągnąć wniosków na przyszłość z przeżytych niekorzystnych sytuacji. Jeśli chodzi o seks, to Wodnik w tej dziedzinie laurów nie zbiera. Miewa skrajne zachowania, a satysfakcję znajduje bardziej w sferze duchowej niż doznań fizycznych. Uczucia i namiętności zamyka we własnym wnętrzu. Stara się nie dać po sobie poznać, co przeżywa i co myśli.

Gość 100%%
prawdy w tym poście powyżej... jakbym czytała o swoim mężu.