Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xxxxxyyyyzzzz

prezent na Walentynki dla nie romantyczki????

Polecane posty

Gość xxxxxyyyyzzzz

co dla kobiety która nie lubi czekoladek, typowo romantycznych kolacji, oklepanego bukietu kwiatów...???? mam pustkę w głowie...

Gość Kocz Ko Dan
najlepszy jest WIBRATOR

Gość xxxxxyyyyzzzz
naa serio pytam, no kurwa, to kobiece forum?? nie umiecie pomóc???

Gość bdgrt
daj jej kartę kredytową, bardzo praktyczny prezent

Gość xxxxxyyyyzzzz
haha, karta kredytowa :classic_cool: kase to my mamy, tylko to są WALENTYNKI i chcę dać jej coś od serca tylko nie wiem co, wszystko jest takie...... romantyczne, o jakim prezencie bym nie pomyślał to właściwie jest do bani :(

walentynki z reguly sa "romantyczne" wiec wszystkie standardowe prezeny odpadaja, skoro nie jest romantyczna, kup jej cos praktycznego odkurzacz albo mikser :D

Gość stressssik
ile chcesz przeznaczyć na ten prezent?

Gość to podaruj jej coś praktyczneg
książkę. Wyjazd do SPA. Skąd niby mamy wiedzieć, co lubi twoja kobieta?

Gość Ja jestem antyromantyczką
i jeżeli mąż juz bardzo chce mi coś sprawić na walentynki, to wie, że sprawdza się mega seksowna bielizna. Kiedyś jak wyskoczył z szampanem, świecami i wielkim pluszowym sercem, to myślałam, ze padnę... taka już jestem zimna s***;)

Gość xxxxxyyyyzzzz
bielizna, podoba mi się ten pomysł :D niech się jeszcze ktoś wypowie?? antyromantyczka, tylko bielzina czy cos jeszcze???

Tylko sprawdź wcześniej dobrze rozmiar;) Bo może się okazać, ze go dla ciebie nie założy;) Kup do tego dobrego szampana, albo zaproś na kolację, to juz zależy od tego co lubicie.

Gość xxxxxyyyyzzzz
rozmiar to chyba na sprzedawczynie się zdam, albo wymierze tą jej bieliznę(jak to zrobić???), ona chyba nosi najmniejszy rozmiar (rozmiar bielizny też sie S, M, L podaje??)

Gość kataryna869
S- Small M-Medium L-Large, czyli S najmniejszy;)To moze zapros ja gdzies w jakies fajne miejsce ?Skoro nie lubi prezentów typu serduszka czekoladki i inne bzdety...ja tez nie przepadam chociaz czekoladek to bym nie wyrzuciła;)

Sprawdź na staniku rozmiar: miseczka A B C D itd i obwód pod biustem np 65, 70, 75, 80. Np 70B to rozmiar stanika. Jeżeli zdecydujesz się na stanik czy body musisz znać rozmiar, a jak np halkę, czy fajną koszulkę z majtkami to wystarczy ci rozmiarówka S, M, L, XL. Jak masz szczupłą dziewczynę kup body koronkowe, albo gosset i majtki, a jak jest pulchniejsza, to kosszzulkę taką za pupę i majteczki;) No i racze nie zdawaj się na ekspedientkę, bo według niektórych z nich wszystkie mamy 75B!

Gość xxxxxyyyyzzzz
aha, czyli rozmiar na staniku pisze??? czarno widzę to kupowanie, ale może się uda :D a obwód to skąd mam wiedzieć?? jak będę chciał mierzyć to oan się dmyśli wszystkiego!!!!

Gość zalezy co ona lubi
ja bym sie ucieszyla np z pendraka, pudelka plyt dvd, nowej nagrywarki (no ale to dosc drogie). Ucieszylabym sie np ze skarpetek, ze swiatelek do rowera, z rekawiczek na rower itp. Mysle, ze znasz ja na tyle, ze wiesz czego potrzebuje ;)

No ten obwód jest w rozmiarze np. 70B to obwód ma 70 a miseczke B Dasz radę, nie pękaj! W najgorszym wypadku kup taką haleczkę na ramiączkach, jest większa możliwość, ze trafisz z rozmiarem:p

Gość zalezy co ona lubi
z jednej jedynej niepraktycznej rzeczy i nie romantycznej bym sie ucieszyla - z pluszaka :D Niestet, od kiedy przestalam seplenic nikt mi juz nigdy nie dal zadnego 😭

Aha i jeszcze jedna rada: nie pokazuj pani w sklepie, za pomocą rąk, wielkości biustu twojej dziewczyny, ok? ;)

Gość xxxxxyyyyzzzz
a gdzie ten rozmiar jest anpisany???? bo szukam i nigdzie nie ma

Powinien być na metce z tyłu biustonosza. Może się zdażyć, że napisy się sprały, szukaj innego...

Gość moj pomysl dla WAS
http://spraypainting.cba.pl obrazy malowane sprayem ja na tej stronie kupilam serduszka dla mojego faceta a moj przyjaciel przy okazji wzial podobne dla swojej ukochanej:) prezent rewelacja kazdy obraz jest jedyny w swoim rodzaju niepodrabialny bo nie da sie namalowac dwoch identycznych obrazow :) obrazy dostalismy w 48h co tez jest plusem. Jesli moj chlopak wpadlby na taki pomysl bylabym zadowolona :)

Gość loretka
jeśli wciąż nie masz pomysłu spróbuj poszukać tutaj http://podajdalej.pl/walentynki. naprawdę fajna strona, ja tam znalazłam inspirację! :)

Gość /bubu/
ty chyba sama uciekłaś z dragon balla

Gość anonimka a
ja chciałabym wyjście do opery i kolację :)

Gość studentka900
moze napisz do niej list milosny? taki z glebi serca