Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marylka-tylka

dla poważnych

Polecane posty

Gość marylka-tylka

Dziewczyny liczę na poważne podejście do sprawy. Otóż mam problem i nie wiem jak z niego wybrnąć żeby kogoś nie urazić. Moja teściowa opiekuje się moim dzieckiem (w moim domu)i jestem jej za tobardzo wdzięczna . ALEEEEE kiedy przychodzą do domu i chcę skorzystać z toalety to muszę zawsze powycierać deskę (jest popryskana jej moczem). Jak to załatwić. Jak pomyślę, że za chwile będzie sadzać moje dziecko na tę deskę to mną trzepie. Staram się utrzymywać swoją łażienkę w dużej czystości. Ale skoro się brzydzi siadania na mojej ubikacji to jak mam jej dać do zrozumienia, że ja też u niej mogłabym się brzydzić

Gość qqqqQAAA
zostaw w kibelku mokre chusteczki i powiedz, jak mama się czuje niekomfortowe z siadaniem na kibelek to niech przed sobie go wytrze. albo kup takie papierowe nakładki na sedes. btw. co za baba :D

Gość he he no to rzeczywiscie.....
o kurde, co za małpa!!! Miałam kiedyś podobny problem (nie bede sie wdawac w szczegóły) w końcu się wkurzyłam jednego dnia, nie wytrzymałam, wyszłam z łazienki i wrzasnełam na całe mieszkanie: Kto do cholery znowu obszczał deskę!!!!!!! no i na jakiś czas sie skończyło... oczywiscie dobrze wiedziałam kto. Co za obrzydlistwo.

Gość marylka-tylka
Boję się tego , że ją urażę kiedy jej zwrócę uwagę. Mąż o niczym nie wie a nie wiem czy nie powinien ale najbardziej zależy mi na tym żeby jemu nie było głupio

Gość o co za koszmar
no jak nic musisz kupic takie przemyslowe bibulkowe podkladki. bo to nie nawet o samo brzydzenie chodzi ale o higiene bo przeciez masz male dziecko..... w jej sikach moze byc tyle zarazkow ze moze skrzywdzic twoje dzieciatko!!!!

Gość marylka_tylka
tylko któby miał korzystać z tych podkładek my czy ona:(

Gość taka jedna z forum
no ona-powiedz jej ze bylas u gina i kazal utrzymywac wc w idealnej czystosci bo masz jakies obnizone ph i jestes wrazliwa. przepros tesciowke za niewygodna sytuacje i popros by uzywala tych wkladek.

Gość taka jedna z forum
albo jeszcze lepiej-zaloz ta wkladke rano i jak bedziesz wracac do domu to sciagnij. a dziecku kup taka wkladke na wc dla dzieci swoja droge-ja cie krece,niezla ta tesciowa!

Gość mgdagfgfhswjh
Ja bym zrobiła tak jak he he no to rzeczywiscie..... - wydarłabym sie bezosobowo żeby wycierać deske bo to obrzydliwe, oczywiscie nie wprost na teściową, ale tak by na pewno słyszała ;) Nie wierzę ze nie pomoże A nakładki na sedes też nie zaszkodzą