Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kjuiuiyuiyui

Co lubiecie w Jacksonie??

Polecane posty

Gość kjuiuiyuiyui

Co w nim lubicie a może czego nieznosicie??:)

Był pierwszym solistą, który się rozpadł. To musi robić wrażenie.

Gość kingusia gowniaro
klon jak chcesz zaistniec to wymysl wlasny tekst:O

Gość Moniaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
uwielbiam go za wszystko, za muzyke, za wrazliwość, dobroc, no i zanim zaczał z operacjami plastycznymi był super facio. Myślę ze długo swiatu nie trafi sie tak wyjatkowa osoba jaką był M.J

Gość madziatttttttttttttt
Za wszystko.Sposób bycia.charakter,wrażliwość ,wielki talent,charyzma,uroda :P

Gość sołsad!
villemka - zawsze robisz problemy,że jak jesteś na wózku to wszyscy oceniają Cię z góry blabla a sama to robisz. Nie Tobie oceniać czy był pedofilem tak samo jak to czy nim nie był,nigdy nie dowiemy się prawdy tak naprawdę. Oceniać możecie Jego muzykę...bo opisując Jego osobę tak naprawdę pokazujecie jak bardzo jestescie podatni na media.

Ja niczego w nim nie lubię - słaby głos, wygibasy na scenie:o I śmiać mi się chce, kiedy nazywają go muzykiem - niby na czym on grał? Na grzebieniu?:D

Gość sołsad!
oblubienica - juz nie gadaj,głos to On miał - inaczej nie byłby piosenkarzem na światową skalę.:O

Światowa skala nie jest dla mnie wyznacznikiem - kieruję się jedynie własnym gustem, który nie pozwala mi zrozumieć fenomenu tego "muzyka". Co nie zmienia faktu, że to tylko moja opinia.

jeśli ktos pisze że M.J nie miał głosu no to bez komentarza, czysta złośliwośc, miał świetny głos, do dzis mało piosenkarzy potrafi tak śpiewac na zywo jak on.

Gość sołsad!
No rozumiem ,że każdy do niej prawo ma ;) Ja nie jestem jakąś 'słiiit fanką ' :D po prostu tacy ludzie jak np. Villemka... która sama nie chce być oceniana a innych ocenia..To swego rodzaju hipokryzja.

Gość tgttttttgggggg
pomijajac aspekty zycia prywatnego, uwielbiam go za muzyke, głos, wygląd w latach 80tych :P, ten chudy tyłek :P, za moonwalka i kroki taneczne których nikt w zyciu nie powtorzy. poza tym mam ogromny szacunek do jego umiejetnosci hmm...autopromocji? pokazcie mi czlowieka na ziemi ktory nie wie kto to jest Michael Jackson, jest znany doslownie w kazdym zakatku ziemi. dla mnie to fenomen.

Nie złośliwość - uważam, że popiskiwał, a nie śpiewał. Zawsze kojarzył mi się z Kasią Kowalską:) Wilemka czy jak jej tam - ja się nawet nie wypowiem na temat tej "osoby", bo szkoda mojego cennego czasu:)

Oblubienica widac od razu jak słabo znasz jego muzyke

Gość tgttttttgggggg
oblubienica kretynko polecam obejrzec którykolwiek koncert z trasy bad, pokaz mi drugiego takiego który spiewa WSZYSTKIE koncerty na zywo, przy czym tanczy, biega po scenie i glos mu nie zadrży.

Gość sołsad!
no ja rozumiem ale niektórzy są po prostu bez uczuć. Czemu oceniają Go jako pedofila?Przecież Ona go na oczy nie widziała...tyle tylko co media zrobiły szum.

Gość koorwa mać
Popiskuje to Mmadonna chyba ci się coś pomylilo

Oczywiście, że słabo - co nie spędza mi snu z powiek. Jeśli mi się coś nie podoba, nie słucham. Ale siłą rzeczy, pewne utwory rzuciły mi się po uszach.

Gość oblubiennico
co się stało?czemu nie lubisz villemki?:)

tgttttttgggggg - oczywiście, że jestem kretynką, bo nie lubię TAK JAK TY, Michaela Jacksona:D Tryb myślenia powalający:D Pisz dalej:D

no widzisz Oblubienica słabo go znasz więc nie powinnas sie tu w ogóle wypowiadać

Oblubienica!masz racje!ja tez nie lubilam tego popiskiwania.a ty sou cos tam czy jakos inaczej,idz spac bo wygadujesz bzdury.kazdy ma oprawo wyrazic opinie na temat tej osoby.nie wazne pozytywna czy negatywna.ale fanom jego wydaje sie ze wszyscy musza na jego temat piszczec z zachwytu!

Gość sołsad!
Ja myślę,że to czy ktoś go lubi czy nie to indywidualna sprawa. Ale jeśli ktoś obraża,wyzywa,kpi - nie znając zupełnie niczego.. tylko dlatego,ze usłyszał,że ' michaelowi odpadł nos ' albo jak klon napisał ... to myślę,że jest pierdolniętym hipokrytą.

Gość tgttttttgggggg
nitk ci nie kaze go lubic badz nie, ale uwierz mi ze wieksze autorytety niz twoja zalosna osoba sie wypowiadaly na temat jego glosu i muzyki i byly to glosy wylacznie pozytywne. ale zawsze znajdzie sie taka oblubienica, ktorej sie cos po uszach rzuca i musi zanegować. bo tak jest fajnie.

Moniaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa - będę się wypowiadała tam, gdzie mam ochotę i wtedy, kiedy mam ochotę. Niektórym zajmuje trochę więcej czasu dotarcie do poziomu, na którym informacja, że ludzie mają RÓŻNE opinie na ten sam temat, jest czymś oczywistym🖐️

Gość sołsad!
Villemka - ale ustosunkuj się do tego co ja napisałam.Czemu mam iść spać?Dlaczego oczekujesz wspołczucia,poklasku skoro sama jesteś wredną jędzą? Może Ty idź spać,co? Masz prawo wyrazić opinie ale tak jak np. oblubienica. A nie,że wyrażasz opinie' był pedofilem' a co macał Cie? Widziałaś jak kogoś macał?gwałcił?Bo jezeli na podstawie tego co usłyszałaś w tv wiesz o nim wszystko to naprawdę jesteś głupia.

tgttttttgggggg - oczekuję na dalsze twoje opinie - może napisze kiedyś książkę o prostakach - poświęcę ci rozdział czy dwa:D