Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kjuiuiyuiyui

Co lubiecie w Jacksonie??

Polecane posty

mam swoje zdanie na temat tej osoby i zdania nie zmienie.to ze ty czcisz go jak jakies bóstwo to nie znaczyz e kazdy musi!a od mojej choroby to sie odpierdol laskawie!

Gość sołsad!
Nie zamirzam prowadzić konwersacji z Villemką,dlaczego myślisz,że masz uprzywilejowanie do większości spraw. Zawsze się tak tłymaczysz.:O Zal mi Ciebie i szkoda. Bo jako,że jesteś w sytacji jakiej jesteś - z reguły powinnaś rozumieć inne pokrzywdzone,chore osoby. ale niestety Ty oceniasz z góry nie znając osoby. Żegnam,miłych snów.🖐️

Gość tgttttttgggggg
no pisz ksiazke, juz mam tytul, "Rzucilo mi sie po uszach" 🖐️ stara a głupia :o

Gość sołsad!
podlizuj sie dalej oblubienicy:O żałosna babo.

Gość Moniaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Oblubienica oczywiście kazdy ma prawo do własnego zdania, ale żeby to zdanie wyrazic trzeba znac temat, a Ty o M.J nic nie wiesz, gdzies tam kiedys słyszałas jego piosenki więc Twoja opinia jest gówno warta, od razu widac ze jestes złosliwa i lubisz jątrzyć

Gość sołsad!
Villemka jesteś naprawdę durna,zero pokory :O Ja go nie czczę .. gdzie to wyczytałaś?Bronię osoby która obronić się nie może. Mam zdanie na Twój temat : Jesteś pedofilką?Obiło mi się o uszy🖐️

Gość tgttttttgggggg
villemka tarot Ci powiedział ze Michael był pedofilem? :D

sołsad!od kiedy to ten czlowiek byl chory?i na co?nooo!chyba ze na glowe!po kiego kija sie wybielal?poco mu to bylo?!jezeli tak postrzegasz chorobe to tak!byl chory!ale na glowe!

Gość AaliyahDanaHaughton
Michael był wielki pod każdym względem i nic tego nigdy nie zmieni, a Vilemka i Oblubienica dwie żałosne baby które chciały by zabłysnać własnym zdaniem, szkoda tylko ze nie sa w temacie :D

Gość Villemko
Posłuchaj durna szmato na wózku bez przyszłosci!Zazdroscisz innym i ze względu na swoje kalectwo obrazasz innych by poczuć sie odrobinę lepiej,a tak naprawde to wina twoich ogromnych jak Kilimandżaro kompleksó!!!Tyle.

Gość AaliyahDanaHaughton
Vilemka gdybyś była choć ciutke inteligentna to nie gadałabys o wybielaniu , nie ma czegos takiego, gdyby było wielu czarnoskórych artystów poszłoby w slady michalela, bo wielu z nich długo nie akceptowało swojego koloru skóry

Gość tgttttttgggggg
kretynko pod nickiem Villemka - nie ma czegos takiego jak wybielanie, to mozna zrobic jedynie osobom chorym na bielactwo, czyli mającym chore pigmenty, to sie nazywa DEPIGMENTACJA, ale takie kretynki jak ty powielaja bzdury o wybielaniu sie. takie cos nie istnieje, zrozum to i idz sobie powrozyc ze szklanej kuli.

Gość tgttttttgggggg
Aaliyah 🖐️ :D

Gość AaliyahDanaHaughton
:) :) :)

Gość nie nie lubie go.obrzydza mnie
juz uslyszalam na jego temat.chyba nie musze go lubic!nie?

Gość AaliyahDanaHaughton
ech aż mam ciarki :) geniusz ten M.J, moja chyba ulubiona piosenka z genialnym przesłaniem dla takich ludzi jak Oblubienica i Vilemka http://www.youtube.com/watch?v=PtW1O12hIBE

Gość AaliyahDanaHaughton
no tak zapomniałąm, musiałąbys znac po pierwsze angielski a po drugie poziom inteligencji za niski :D na szczescie legenda o M.J przetrwa zawsze :) na szczesvie młode pokolenie docenia jego talent i twórczośc dlatego M.J będzie nieśmiertelny :) mam nadzieje ze któreś z jego dzieci odziedziczyło talent po tacie i beda kiedyś kontynuowac jego dzieło :)

Oceniasz mój poziom inteligencji na podstawie mojej niechęci do Jacksona? Ciekawe:D Ja bardzo lubię takie tematy - pokazują, jacy jesteście:D Prości... Wasza argumentacja jest na poziomie kurczęcia.

Gość AaliyahDanaHaughton
nie oceniam Cie na podstawie niechęci do M.J , ocieniam Cie na podstawie Twoich postów na tym forum :) zajadła, złośliwa, zazdrosna, pisząca na kazdym watku gdzie tylko mozesz rzucić swoim jadem

Dobra, macie rację, to nie temat dla mnie, więc się czule pożegnam. tylko się nie zgodzę co do "zazdrosna" - nie mam wam czego zazdrościć:)

Gość AaliyahDanaHaughton
Nie nalezysz do ludzi inteligentnych :) gdyby tak było zrozumiałabys że nie chodzi o zazdrośc osób piszących na tym watku a ogólnie na całym forum :)

Gość Sranie w banie z tym jego glos
em.Kiedys tam ktos go wypromowal,jak byl dzieckiem i potem samo poszlo.Np.nieszczesny Bieber nie ma glosu,a dziewczyny(nie wszystkie oczywiscie) go uwielbiaja.Pytanie tylko za co,bo za talent eaczej nie.Zreszta,to wszystko to i tak kwestia gustu.Madonne nazywaja krolowa popu.Pytanie tylko,czy gdyby kolo siebie szumu nie robila,to ktos zwrocilby uwage na jej glos?Jest wielu ludzi,ktorzy maja lepsze glosy niz Jackson,lepiej tancza,wygladaja,tylko ze nie ma kto ich " podniesc".

podpisuje sie pod tym,obydwoma rekoma!->Sranie w banie z tym jego glosem.Kiedys tam ktos go wypromowal,jak byl dzieckiem i potem samo poszlo.Np.nieszczesny Bieber nie ma glosu,a dziewczyny(nie wszystkie oczywiscie)go uwielbiaja.Pytanie tylko za co,bo za talent raczej nie.Zreszta,to wszystko to i tak kwestia gustu.Madonne nazywaja krolowa popu.Pytanie tylko,czy gdyby kolo siebie szumu nie robila,to ktos zwrocilby uwage na jej glos?Jest wielu ludzi,ktorzy maja lepsze glosy niz Jackson,lepiej tancza,wygladaja,tylko ze nie ma kto ich"podniesc".

Tak, zazdrość - to wasz ulubiony argument:D Tak wyświechtany, a jednak wciąż świeży:D Nie nalezysz do ludzi inteligentnych gdyby tak było zrozumiałabys że nie chodzi o zazdrośc osób piszących na tym watku a ogólnie na całym forum no coś ty:D