Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bulka z marmoladą

mój mąż strasznie poci się w nocy

Polecane posty

Gość bulka z marmoladą

Czy są jakieś sposoby na to?? Oblewa go w nocy zimny, bezzapachowy pot, jakby ktoś oblał go zimna wodą. To nie jest pot jaki wydziela się podczas wysiłku, który ma specyficzny zapach. Mąż zawsze przytula mnie w nocy, przyciąga do siebie podczas snu, obejmuje, a ja budzę się po chwili cała mokra z jednej strony od głowy po kostki. Poniekąd przyzwyczaiłam sie do tego, ale jednak nie będę ukrywać obrzydza mnie to czasem :/ i tym bardziej jestem zła, ponieważ to nie jego wina , a ja nie wiem już jak mam mu pomóc. Na początku zasypiamy pod moja pierzyną, ale kiedy on zaczyna pocić się ucieka pod swoja cieniutka kołderkę. Zawsze przykrywa się aż po nos, nieważne czym by się nakrywał. Sam mówi, że nie jest mu zimno w nocy, nie czuje potu, a kiedy wstaje to wszystko jest mokre. Nie rozumiem tego, ponieważ w ciągu dnia nie poci się jak inni mężczyźni.

Gość no tak......
początkowo myślałam, że poci się leżąc na Tobie podczas ruchów frykcyjnych prącia, dlatego, że nie może dojść, ale wyraźnie widać, że to raczej choroba. Tą chorobą może być zbyt wysokie RR, albo zły metabolizm. Pobieżna rada: spać pod kołdrą z wełny merinosów australijskich, zmuszenie organizmu do samoregulacji poprzez saunę suchą, jazdę na rowerze górskim w pocie czoła, hartowanie i dietę owocowo-warzywną: http://www.wellness.pijnazdrowie.pl/artykuly/jedzenie_ma_znaczenie/

Gość bułka z marmoladą
Jeśli chodzi o seks to w tej dziedzinie nic mu nie dolega, jest bardzo sprawny, bardzo często się kochamy. Do sauny chodzi. Warzywa i owoce staram się wciskać w niego. No dobrze, wchodzi w grę odpowiednia kołdra, sauna , odpowiednie odżywianie czy coś jeszcze, czy ktoś ma podobny problem?

Gość pkpk;
każ mu zrobić (nawet odpłatie) morfologię z rozmazem i zwróccie uwagę na limfocyty, potem ew. rtg klatki piersiowej

Gość Ja też......,................
mój ojciec też tak miał, niestety to był jeden z pierwszych objawów choroby. Również jestem zdania zeby zrobił morfologię i rtg klatki piersiowej.

Gość a czemyyyy
Poci się zawsze czy tylko ostatnio? Bo jak zawsze tak było i nie ma żadnych innych niepokojących objawów (http://mediweb.pl/symptoms/wyswietl_s.php?id=5) to taka jego uroda, są ludzie, którzy właśnie w nocy się solidnie się pocą i to jest normalne :) PS. Pani Taaak to za mocno nie wierz, ona na wszstko wkleja ten sam tekst i te same linki do szarlatanerii.