Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zainteresowana w/w tematem

seks w ciąży z finałem w środku

Polecane posty

Mam pytanie do Was odnosnie stosunkow podczas ciazy. Razem z mezem wczesniej stosowalismy stosunki przerywane i zawsze konczyl na zewnatrz. Teraz kiedy jestem w 23tyg ciazy to podczas gdy we mnie konczył kochalismy siekilka razy. (znacznie mniej niz kiedys bo jednak jakas obawa jest o malenstwo) Tej nocy to dwa razy. Nie dostałam zadnych przeciwskazan od lekarza ale.... dodam, ze podczas stosunku wchodzi we mnie cały. ... i czy to prawda ze w tych miesiącach sperma moze wywolywac przedwzesne skurcze?

Gość alllaaaia
Z tego co wiem, to nic sie nie powinno stac. Mam pytanie do ciebie z innej beczki troche, czy zaszlas w ciaze mimo ze kochaliscie sie z wytryskiem nie do srodka?

Gość nie wiem skad sie biora
takie niedouczone idiotki jak ty. :O az sie noz w kieszeni otwiera jak sie czyta takie bzdury. ty powinnas o nauce pomyslec a nie o rozmanazaniu. idiotko

nie wiem skad sie biora i viceversa alllaaaia tak ale dziecko i tak było w planach :)

" i viceversa" :O omg! do szkoly dziewczyno idz . co ty temu dziecku przekazesz jak nawet poprawnie pisac nie umiesz.

i czy ograniczałyście stosunki do minimum badz wogole zrezygnowalyscie z nich gdy bylyscie w ciazy?

nie wiem skad sie biora zdenerwowało? jaka szkoda... :P

Gość złoty kibel
nie zajdziesz w ciążę jak już jesteś. co za durne pytania. a to że wczhodzi w ciebie cały to nic się nie stanie

nie pytałam czy zajde w ciąze... pytałam o przedwczesne skurcze jakie być moze, moze wywolac sperma. Wszystkie pytania dotycza stosunku w ciazy i czy wystepuje jakies ryzyko w zwiazkuz tym dla dziecka

Gość autorka AUTORKA
AUTORKA PRZECIEŻ NIE PYTA czy zajdzie drugi raz w ciąże będąc w niej tylko czy moze stosunek doprowadzić do skurczy?? odp. na tym etapie jeszcze nie podobno pod koniec ciązy sperma ma takie działanie

Gość sznuruffffka
nie sperma tylko orgazm może wywołac skurcze.....

Oczywiście,ze można (chyba, że lekarz wyraźmie powie, że sa przeciwwskazania medyczne w danym przypadku). Jak sie zapytałam lekarki na początku ciaży, czy można, to powiedziała wprost: "To jest właśnie ten jedyny czas w życiu kiedy można bezkarnie "figlować" :-)"

o matko, ale wy jestescie coniektore durne. Az oczy bola jjak sie czyta. Skad sie wzielyscie i do jakich szkol chodzilyscie ze pytacie o podstawowe sprawy . cos strasznego. Widac jak edukacja seksualna szwankuje w szkole.

Gość to-jak?
To ma wchodzić do połowy? Przeciez dziecko jest chronione! Jesli miałabyś jakieś przeciwskazania lekarz by chyba o tym powiedział! Seks w ciąży wskazany, wzmacnia mięsnie przydatne potem do rodzenia no i co za przyjemność jak facet ma orgazm poza tobą? Ja pierdyle, sperma to nie oxytocyna! Niech kończy w Tobie jak tylko może. Nareszcie chłop sobie uzyje normalnego seksu! Zakończonego normalnym orgazmem w kobiecie a nie ręka na brzuch bleee to okropne. W ogóle stosunek przerywany to dla mnie totalne średniowiecze! Że tez istnieja w 21 wieku ludzie którzy sie na to godzą.

nie wiem skad sie biora za duzo siedzisz przed monitorem komputera... ogolnie jakas znerwicowana jestes. Przespij sie, idź na spacer

szyjka macicy robi się wrażliwa na prostaglandyny zawarte w spermie około 38 tygodnia

to-jak? punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia... W momencie gdy nie planowalismy dzieci taki spsob "antykoncepcji" okazal sie najlepszy. Nie chciał w prezerwatywie to nie, tabletek z kolei ja tez nie bede barala bo nie bede gospodarki hormonalnej zaburzać skoro tylko w zabezpieczeniu przed zajsciem w ciaze ma nam to pomoc.

Gość to-jak?
no ale jak Ty masz później orgazm od niego to jak?? co to za sprawiedliwość zeby jemu było dobrze a Tobie nie.. bez sensu, jak mężczyzna może tak samolubnie postepować!

Gość na tym etapie nic ci nie grozi
później owszem. Ja byłam po terminie i czekało mnie wywoływanie porodu:/ chciałam urodzić normalnie i moja pani doktor jak i położna właśnie zaleciły mi seks;) bo sperma ma coś takiego w swoim składzie co wywołuje skurcze. I w moim przypadku za skutkowało;) W dniu w którym miałam się zgłosić do szpitala dostałam skurcze.

Gość a ja w 35 tyg jestem
i od początku mój mąz kończy wemnie ponoś sex ma działanie przyspieszające dopiero po 37 tyg, tak wyczytałam w książce i tak też mi mój. ginek. powiedział a nawet nie tyle sperma ma takie działanie co orgazm który powoduje skórcze

Gość aga 1981
może...nawet ostatnio widziałam program na tvn...ale od 38 tyg spokojnie mozecie działać bez zabezpieczeń na maxa

Witam, Jestem studentką i pisze pracę licencjacką na temat współżycia płciowego podczas ciąży. I bardzo proszę, jeśli znajdą Panie czas i ochotę, aby wypełniły Panie moją ankietę http://www.ebadania.pl/2cd1611b7c81b125 I druga prośba: badam kobiety i mężczyzn, więc byłabym wdzięczna jeśli Panowie też mogliby wypełnić moją ankietę, pod tym linkiem http://www.ebadania.pl/adb364cfa48d9990 Będę bardzo wdzięczna za wypełnienie! Z góry dziękuję, Justyna ;)

Gość gość
Ktoś chętny na erotyczne rozmowy ze śliczną, młodą kuszącą, prywatne ogłoszenie dla miłych facetów, którzy mają ochotę na sextelefon do finałku, tylko ty i ja, tu i teraz. Jestem Beata, moje focie i kontakt są na: http://sex-rozmowy.pl/beata_sex_telefon.html Mam niebanalną fantazję, podniecam głosem, dodaję ostrości pojękiwaniem, gwarantuję, że zalejesz sobie dłoń cieplutką spremą

Gość gość
Jest tutaj ktoś, kto ma ochotę na wirtualny seks? MARZY MI SIĘ ORGAZM i każda droga ku niemu jest dobra. Moja muszelka jest taka cieplutka i mokra, że aż się prosi o pieszczoty. Tu znajdziesz moje fotki i kontakt:http://sex-rozmowy.pl/dorota_sex_telefon.html

Gość raccolaa
Zarówno mi jak i mężowi podczas ciąży bardzo chciało się seksu i był on świetny (z resztą jak zawsze :D). Ciekawy artykuł na ten temat znalazłam - http://ciaza.expert/seks-w-ciazy-unikac-czy-nie/ w wolnej chwili mozecie sobie poczytac, mamusie.... ;>

Gość alenia
Raczej bym nie powiedziała, zresztą seks w ciąży jest bardzo wskazany dużo lekarzy poleca. Zresztą zerknij sobie na ciaza.expert tam jest sporo tekstów na ten temat może coś znajdziesz ciekawego

Gość Cleo1976
Dziewczyny! Kiedy Wy chcecie kochać się bez ograniczeń, jeśli nie w ciąży?Ogólnie, skurcze wywoływane przez orgazm i/lub składniki zawarte w s*****e są na tyle słabe, że nic nie powinno się zdarzyć, jeśli ciąża przebiega prawidłowo.Tylko w ostatnich 1-2 tygodniach może to czasem przyspieszyć poród.Warto więc wypróbować ten sposób jeśli jest już kilka dni po terminie.:) Znacznie to przyjemniejsze, niż kroplówka z okscytocyny.A nuż się uda? Nam się tak udało.

Gość gość
Poczytaj może coś a dopiero później myśl o dziecku, jeżeli ty takich rzeczy nie wiesz a jesteś w ciąży to jak sobie poradzisz z dzieckiem??? Powodzenia ci życzę i może poczytaj i to sporo ciaza.expert to portal w sam raz dla Ciebie

Gość gość
Nie wiem skąd się biorą... człowieku weź się ogarni chyba po to są takie strony żeby pytać czy się mylę... A jeżeli cię to tak boli to co pisze to tego nie czytaj ani nie komentuj i nie wyzywaj bo to nie miłe... napisał najmądrzejszy, a kultury cię nie nauczyli.... żegnam

Gość gośćmargaryta
jak byłam czterokrotnie w ciąży uprawialiśmy sex do końca ,mąż zawsze kończył a wytryskiem i nic się nie stało ,widziałam jego minę zadowoloną ,ze teraz może cały ładunek trysnąć w moje łono ,był za każdym razem odprężony i taki aktywny a po spełnieniu jak w siódmym niebie a zaznaczyć muszę ze duże przyrodzenie i uprawiamy sex kilka razy w tygodniu jak to bez tego żyć .Kąpiel i namiętne kochanko uwielbiam jak wchodzi w moją wilgotną szparkę