Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KKKaaaffeeteriiiankaa74558697

Cytologia prywatnie

Polecane posty

Mam takie pytanie do kafeterianek, moze komus sie wydac dziwne, ale jakos nie mam sie kogo zapytac.Pierwszy raz 2 tygodnie temu wlasnie zrobilam cytologie prywatnie, doktor powiedzial ze moge przyjsc po wynik za 2 tygodnie, ale gdybym nie miala czasu to moge przyjsc pozniej(chyba ze bylo by cos nie tak to wtedy beda do mnie dzwonic), ale teraz moje pytanie czy ja musze odebrac ta cytologie(bo ja sie odbiera przy rejestracji) i czy wtedy musze isc na wizyte do lekarza, bo juz sama nie wiem bylam te 2 tygodnie temu i zaplacilam 120zl za wizyte +30zl cytologia, to teraz jak bym poszla odebrac ta cytologie i bym szla do niego pokazac wynik to znowu bym musiala 120zl zaplcic, i sie zastanawiam czy moge odebrac wynik a pojde dopiero do niego np. w marcu gdy bedzie mi potrzebna recepta na tabletki? Zawsze robilam na kase chorych i to wygadalo wszystko inaczej ale sie przeprowadzilam i niestety tu lepiej isc prywatnie niz czekac pol roku na wizyte.

Gość To chyba zależy od gabinetu
Ja np. dowiedziałam się telefonicznie o wynik, ale jeszcze od lipca nie odebrałam. Normalne można było odebrać w rejestracji, ale jeszcze tam nie byłam. Skoro wynik jest prawidłowy, to przy kolejnej wizycie można odebrać.

Gość ddgf
ja zawsze dzwonie i pytam o wynik jesli jest Ok to nic nie robie daja mi na nastepnej wizycie kopie tego wyniku i tyle moze zadzwon i zapytaj czy jest juz wynik z cytologi i jaki on jest i tyle jeśli będize zły no to wiadomo ze trzeba cos z tym zrobic a wiec wizyta konieczna

Dzieki bardzo zaraz tam zadzwonie.Mam nadzieje ze wszytsko ok, bo doktor mowil ze jak bedzie zly to beda dzwonic.

Zadzwonilam to ta od rejestracji mowi ze ona sie na tym nie zna, moge powiedziac ze ma Pani II GRUPE. Czyli tak jak zawsze.To pojde sobie dopiero wmarcu.

Gość Antolki dosyć
do marca może przejść na III grupę.:( Idź teraz,druga grupa to już jest dosyć poważnie.:(

No co Ty gadasz, II grupe mam od 4 lat i sie nic nie zmienia, pojde w marcu bo bede potrzebowac recepty to wtedy mu pokaze wynik.

No co Ty gadasz, II grupe mam od 4 lat i sie nic nie zmienia, a pojde w marcu bo wtedy bede potrzebowac recepty na tabletki. Teraz i tak bym nie mogla pojsc on tylko w poniedzialki i w piatki przyjmuje, ale nie ide druga grupa to nic powaznego zawsze lekarz mowil ze druga grupa jest ok.

Gość ja polecam
jak nie dzwonił do Ciebie to znaczy, że wszystko jest ok. nie musisz sie spieszyć z tymi wynikami :)